Izgleda da će ovaj stvarno još gore, ako pogledamo u retrovizor
Iii? Kaće ta praćka ? 🙂
Izgleda da će ovaj stvarno još gore, ako pogledamo u retrovizor
Iii? Kaće ta praćka ? 🙂
A nećemo tako, da je na burzi lako bogat bi bio svatko
Ajde virnuti opet stari graf, dvije su strelice, jedna za dolje, a druga za gore ..
Pa izgleda da mora prvo malo dolje, da bi krenuo gore
Službeno nismo u downtrendu, dok ne zaroni ispod prethodnog low
Evo starog grafa
Nemojte vi tako, pa onda ste vi kao vremenska prognoza sunčano sa mjestimičnom naoblakom i mogućnošću pljuskova.
cestitka svim imaocima xrp-a
Nije meni krivo, btc mi čini značajni dio uloga, ostatak je u alt(shit) coinima pa gdje me pogodi
Prva moja kripto kupovina. Stellar po 3,76 kn (uključena provizija).
Prva moja kripto kupovina. Stellar po 3,76 kn (uključena provizija).
Malo kasniš,trebao si prije par dana ući 2,xx kn.
Znam da kasnim ali od negdje treba i krenuti.
Znam da kasnim ali od negdje treba i krenuti.
ma ne kasniš...ima prilike za sve i svašta...yummy...
a tek na xrp
nazalost prodao na samom pocetku rasta
Pratio sam ga od 3,xx kn,hoću -neću, na kraju sad na vrhu kupio,već sam mogao duplo zaraditi,neodlučnost.
možda se jednom i vratim, tko zna. Sve je u kriptu i sitno na US burzi. Sretno vama koji ste ostali.
i tebi sretno sa kripto i spac balonima od sapunice...sve se mijenja i sve ima svoj početak i kraj i baš me zanima kako će to izgledati kada ti baloni puknu, koliko vas će nositi gaće na štapu a koliko će ih zakopavati, također će biti zanimljivo promatrati kako će to izgledati kada krene trend kapitalizacije, kada će se poželjeti pretvoriti sapunicu u konkterni novac, koliko vas i u kojem volumenu će se uspjeti naplatiti prije nego zombi kripto brokeraji okrenu ovu ponzijevu piramidu naopako i samo preko noći nestanu upravo kako nestaje i balon od sapunice...
stoga kolega, mi tu koji smo ostali ćemo ti sačuvati poneku vrijednosnicu pa da možeš još malo zavrtiti ako ćeš imati sreće i pameti da na vrijeme riješiš poziciju prije nego taj pretovateni brod na koji se ukrcavaš potone
i tebi sretno sa kripto i spac balonima od sapunice...sve se mijenja i sve ima svoj početak i kraj i baš me zanima kako će to izgledati kada ti baloni puknu, koliko vas će nositi gaće na štapu a koliko će ih zakopavati, također će biti zanimljivo promatrati kako će to izgledati kada krene trend kapitalizacije, kada će se poželjeti pretvoriti sapunicu u konkterni novac, koliko vas i u kojem volumenu će se uspjeti naplatiti prije nego zombi kripto brokeraji okrenu ovu ponzijevu piramidu naopako i samo preko noći nestanu upravo kako nestaje i balon od sapunice...
stoga kolega, mi tu koji smo ostali ćemo ti sačuvati poneku vrijednosnicu pa da možeš još malo zavrtiti ako ćeš imati sreće i pameti da na vrijeme riješiš poziciju prije nego taj pretovateni brod na koji se ukrcavaš potone
kako imaš obraza tako kolegi (kolegama) da ne kažem docirati? i to o nečemu što ne razumiješ
znači Square, Tesla, Dorsey preko Twittera... nastavi niz
počele su ga i banke kupovati, fondovi
možda da proguglaš pojam DeFi Decentralized banking
to što Buffett tvrdi da Bitcoin nema intrizičnu vrijednost, ne znači da će sutra na nulu
no on isto tako kaže da ne ulaže u ono što ne razumije
pa se onda potrudi da saznaš što je to
kriptovalute danas i prije pet šest godina nije isto
što se tiče sapunice i balona, Agrokor je ispao jedna veeelika balončina
a nitko od dioničara to nije htio, niti vidio
samo Borg ekipa
toliko o NAŠEM tržištu kapitala i otkrivanju vrijednosti
Molim zlocesti za novu sedmodnevnu DHMZ btc prognozu, ova je zastarjela
Izgleda da je bull poludio od proljeca. Prvih 10 po market kapu drze 1.6 triljuna dolara i lagano se raste. Konsolidacija u zadnjih mj dana baj baj...
Ovo sve još uvijek izgleda vrlo bullish
Sreća prati hrabre !
Ovo je odokativno. O ulazu, stopu i targetima bi trebalo razgovarati
Display Morei tebi sretno sa kripto i spac balonima od sapunice...sve se mijenja i sve ima svoj početak i kraj i baš me zanima kako će to izgledati kada ti baloni puknu, koliko vas će nositi gaće na štapu a koliko će ih zakopavati, također će biti zanimljivo promatrati kako će to izgledati kada krene trend kapitalizacije, kada će se poželjeti pretvoriti sapunicu u konkterni novac, koliko vas i u kojem volumenu će se uspjeti naplatiti prije nego zombi kripto brokeraji okrenu ovu ponzijevu piramidu naopako i samo preko noći nestanu upravo kako nestaje i balon od sapunice...
kako imaš obraza tako kolegi (kolegama) da ne kažem docirati? i to o nečemu što ne razumiješ
znači Square, Tesla, Dorsey preko Twittera... nastavi niz
počele su ga i banke kupovati, fondovi
možda da proguglaš pojam DeFi Decentralized banking
to što Buffett tvrdi da Bitcoin nema intrizičnu vrijednost, ne znači da će sutra na nulu
no on isto tako kaže da ne ulaže u ono što ne razumije
pa se onda potrudi da saznaš što je to
kriptovalute danas i prije pet šest godina nije isto
što se tiče sapunice i balona, Agrokor je ispao jedna veeelika balončina
a nitko od dioničara to nije htio, niti vidio
samo Borg ekipa
toliko o NAŠEM tržištu kapitala i otkrivanju vrijednosti
kolega, nećemo se razgovarati na taj način, isto ja tebe mogu pitati kako imaš obraza pozivati na experimentalne načine sivog financiranja kojima se zaobilaze regulatori i međunarodni pravni standardi...
ali ipak, da malo objasnim svoje stavove
uglavnom, DeFi Decentralized banking i spac doživljavam kao neki novi klinci , svojstveno svojoj dobi i avangardnim idejama koje dolaze shodno istoj, uslijed potražnje za sektorskim tehnološkim rješenjima i inovacijama te opijeni nevjerojatnom lakoćom stjecanja se eto zaigrali sa revolucionarnim idejama u još za sada NEreguliranom tehnološkom sektoru kao i financiranju istoga, izmislili svoj monetarni sustav i ponudili ga na web nation što je naišlo na iznenađujući odaziv ...ali opet, virtualni kripto sustav je veliko ništa bez transformacije vrijednosti u realne monetarne sustave regulirane od centralnih banaka... koliko će trajati kripto anarhija i što će od svega toga ostati kada se jednom regulira, ostaje da vidimo...
a za btc je meni očito da je balončina, ne mislim na tehnologiju nego na valutu iza koje osim teorije fluida i zakona o očuvanju energije, dakle čiste kinetičke fizike, ne stoji ništa fundamentalno što bi joj davalo kakvu-takvu stabilnost, jednostavno dok ima goriva raste, kada ga nestane onda a i da apsurd bude veći, ove aktualne ekonomske mjere za umanjenje covid krize i stabilnost ek. sustava su još u bitnom pridonijele da se taj kripto balon još dodatno napuše do ovih razina i meni, po zakonima fizike, to samo ukazuje da to neće još dugo trajati, da paralelni monetarni sustavi od kojih jedan nosi samo prava a drugi samo obveze mogu samo kolidirati a koji će opstati a koji ne, nije teško pretpostaviti ali ne bi sada u teoriju i politiku...
i upravo mi je drago da u kontekstu teme spominješ agrokor, pa upravo je agrokor tražio alternativne načine financiranja kroz regresne mijenice što nije ništa drugo nego varijacija DeFi Decentralized banking i svi znamo kako je to završilo...
stoga, kol.accountant, polako, ima nas koji drugačije gledamo na iste stvari i uvijek se možemo porazgovarati o tome ali sa međusobnim respektom i u granicama pristojnosti
i na kraju, kol.propalica, čiji post sam komentirao je dao najbolji komentar na moj, istina, možda malo tendenciozni post
EGLD
je novi hit do kraja god skromna procjena 1000$
...
i upravo mi je drago da u kontekstu teme spominješ agrokor, pa upravo je agrokor tražio alternativne načine financiranja kroz regresne mijenice što nije ništa drugo nego varijacija DeFi Decentralized banking i svi znamo kako je to završilo...
ovo mi sve govori o vašem 'znanju' kolega barbosa
uspoređivati De Fi i regresne mjenice, bože sačuvaj koje usporedbe
mjenice i regresno pravo postoje od srednjeg vijeka
a kriptovalute, blokchain tehnologija tek od nedavno
no mi smo u RH ostali na mjenicama i vidimo kako je to završilo s njima
a kripto ćete Vi osobno barbosa prihvatiti kada sve bude gotovo... i onda ćete plakati
ja sigurno ne i vjerujem kolega propalica isto
vrijednost kripta upravo jest u decentralizaciji i stoji, ako hoćete, mnogo više iza toga od čiste zarade i zamjene za FIAT
i što je FIAT nakon napuštanja zlatnog standarda nego vjera u državu koja stoji iza pojedine valute i želje da se njome trguje i plaćaju robe i usluge
Display More...
ovo mi sve govori o vašem 'znanju' kolega barbosa
uspoređivati De Fi i regresne mjenice, bože sačuvaj koje usporedbe
mjenice i regresno pravo postoje od srednjeg vijeka
a kriptovalute, blokchain tehnologija tek od nedavno
no mi smo u RH ostali na mjenicama i vidimo kako je to završilo s njima
a kripto ćete Vi osobno barbosa prihvatiti kada sve bude gotovo... i onda ćete plakati
ja sigurno ne i vjerujem kolega propalica isto
vrijednost kripta upravo jest u decentralizaciji i stoji, ako hoćete, mnogo više iza toga od čiste zarade i zamjene za FIAT
i što je FIAT nakon napuštanja zlatnog standarda nego vjera u državu koja stoji iza pojedine valute i želje da se njome trguje i plaćaju robe i usluge
A u što vjeruju vlasnici Crypta?
I gdje je u njima vrijednost? Konkretno.