Kako vam lijepo graf izgleda
Sada morate malo paziti, oko otpora ste, pa još jedan, a onda pravac Nebo, prva stanica
Sada morate malo paziti, oko otpora ste, pa još jedan, a onda pravac Nebo, prva stanica
za razliku od tetegospođe, ja to vidim drugačije...
Ajde barba Vlad samo pattern, ništa indikatore, daily, da ga vidimo
Ovo izgleda ko' škotska suknjica
Ajde barba Vlad samo pattern, ništa indikatore, daily, da ga vidimo
Ovo izgleda ko' škotska suknjica
draga teto, ova suknjica pristaje bilo kojem tajm frejmu.
teto, uvijek ćete ostati na razini "može gore, ali može i dole" ako ne naučite nešto o indikatorima, oscilatorima i divergencijama.
u trenutku kad se formira obrazac, a smjer proboja je "obrašćarima" nepoznat, divergencije otkrivaju barem kratkoročni trend.
naravno, sve pada u vodu ako ekipa milijardera odluči drugačije.
kao i u svemu drugom.
pa se npr. moraš cijepiti.
protiv ljudske pokvarenosti.
a, u stvari, baš zbog nje.
Graf molim, a ne suknjicu, škotski karo uzorak
Puno sam puta vidjela kako papir ide protiv indikatora, puno puta ide sa indikatorima. Elder kaže da su patterni skroz bezveze, Bulkowsky i ostali tvrdolinijaši viču da je najbolji indikator pregrijanosti istrčavanje van izvan linije terena, svako po svome
Al' do prvog otpora bi trebao taj coin.
Ajde
Teta ti je u vrtiću
Graf molim, a ne suknjicu, škotski karo uzorak
Puno sam puta vidjela kako papir ide protiv indikatora, puno puta ide sa indikatorima. Elder kaže da su patterni skroz bezveze, Bulkowsky i ostali tvrdolinijaši viču da je najbolji indikator pregrijanosti istrčavanje van izvan linije terena, svako po svome
Al' do prvog otpora bi trebao taj coin.
Ajde
Teta ti je u vrtiću
ovo gore je malokrvni, ali dobro skuvani fažol.
grah.
p.s.
kako će fažol biti punokrvan, a nema krvnih žila.
čak su i neki tzv. punokrvni ljudi (krivi za puno krvi) u stvari malokrvni (anemični).
Samo vi kolege nastavite zanimljivo vas je pratiti 🍿 vidit ćemo uskoro tko je pogodio
Kako je ovo zabavno, Ana Tri Pištolja.
Od jučer do danas puževom brzinom uzbrdo. Jedan maleni otpor je savladan, sda se vrtimo oko toga
Pitam se hoće li coin ponoviti prethodni obrazac, zrcalna slika. U tom bi slučaju malo dolje, pa onda gore... a možda i nastavi ravno prema 61, što mu je ponovljeni top.
E onda treba paziti, double top ?
Kako je ovo zabavno, Ana Tri Pištolja.
Od jučer do danas puževom brzinom uzbrdo. Jedan maleni otpor je savladan, sda se vrtimo oko toga
Pitam se hoće li coin ponoviti prethodni obrazac, zrcalna slika. U tom bi slučaju malo dolje, pa onda gore... a možda i nastavi ravno prema 61, što mu je ponovljeni top.
E onda treba paziti, double top ?
teto, vidite da divergencije rade...sad je palo, ali nastale su kratkotrajne pozitivne divergencije pa u narednim satima ide odbijanac...tako se može surfati, a što dejtrejderi i rade...
inače, grah je kuhan paraboličnom kuhačom i trebat će je malo "dricat"...
Teta Vam je u vrtiću
Pa nije rečeno da će ravno na Mjesec, pominjale su se nekvi otpori, simetrije itd
Kako je ovo zabavno, popiješ kavu, pogledaš pošto btc
Satni graf, jako je lijep
Simetrija lijevo i desno, skoro potpuna, pa si kontam, hoće li se strmeknuti do savršene preslike , ili ide uzbrdo ?
Uzbrdo idu u svakom slučaju, ako ne sada, onda poslije
Trebalo bi postaviti stop nalog
Display MoreDYOR se kaže svima za sve. O ovima ne znam ništa, npr.
Trenutno banke traže ulaz, ali neće oni OTC, niti pojedinačno kupovati, u 10 dana bi trebao COINBASE napraviti IPO, tu će banke uletit ozbiljno i kupit mjenjačnicu, najjaču na najjačem tržištu, ide bitco i preko projekcija kolegice žločešte.. ne žafrkavam
Ima super projekata, DOT, LINK, UNI, najpodcjenjeniji je ROSE koji je riješio pitanje privatnosti u kriptu, partneri sa BMWom, GOOGLE cloudom, čekaju se objave suradnje, među ostalima jedine F500 društvene mreže, to je bigg jer znamo koja je..
Ima ih koji nenormalno rastu i to su najvećim dijelom CZevi projekti i to vama starog kova ne može nikako sjesti, punica mi je ekonomistica starog kova i nije išlo nikako, začepila su se usta svima u široj i užoj obitelji jednim buntom love.. to je bio gušt stavit pred ženu, a znao sam da će do ujutro svi znati haha npr uzeo KAVA na 4,5$ prodao na 6,84$ +50% profit i ponovo kupio na 4.37 i 4,40 i opet je preko 6$, sve u roku mjesec dana i nisam još prodao, kad su ispali gratis na koncu hehe..
Dobri projekti.. KUSAMA, SWIPE, OCEAN, MATIC, AVA (Travala) ce biti interesantna Hrvatima jer živimo od turizma a to je token upravo za turizam i da kupio sam ga na 1,68 sad je preko 5 i njega držim još..
Pratite jutubera chico cripto-a i vidite što je istraživačko novinarstvo, trebat će vam vremena da polovite sve i sam sam to prošao, ma ima tu puno toga više od fundamenata, jer postoje i pumpamenti koji remete logiku i razum volatilnošću, al kako je neko ovdje reko, treba znati surfati na valovima
Ivane, jel može neki savjet vezano uz vraćanje na devizni račun. Već sam postavio to pitanje ali nitko nije odgovorio. Jel ima netko iskustvo da je prodao btc ili alt u fiat i vratio si novce na devizni. Zanima me jeftin i pouzdan način za veće vrijednosti. Na Binanceu sam i nisam imao problema sa uplatama na njega i prebacivanjem na druge mjenjačnice. No, to nije bitno.
Display MoreDYOR se kaže svima za sve. O ovima ne znam ništa, npr.
Trenutno banke traže ulaz, ali neće oni OTC, niti pojedinačno kupovati, u 10 dana bi trebao COINBASE napraviti IPO, tu će banke uletit ozbiljno i kupit mjenjačnicu, najjaču na najjačem tržištu, ide bitco i preko projekcija kolegice žločešte.. ne žafrkavam
Ima super projekata, DOT, LINK, UNI, najpodcjenjeniji je ROSE koji je riješio pitanje privatnosti u kriptu, partneri sa BMWom, GOOGLE cloudom, čekaju se objave suradnje, među ostalima jedine F500 društvene mreže, to je bigg jer znamo koja je..
Ima ih koji nenormalno rastu i to su najvećim dijelom CZevi projekti i to vama starog kova ne može nikako sjesti, punica mi je ekonomistica starog kova i nije išlo nikako, začepila su se usta svima u široj i užoj obitelji jednim buntom love.. to je bio gušt stavit pred ženu, a znao sam da će do ujutro svi znati haha npr uzeo KAVA na 4,5$ prodao na 6,84$ +50% profit i ponovo kupio na 4.37 i 4,40 i opet je preko 6$, sve u roku mjesec dana i nisam još prodao, kad su ispali gratis na koncu hehe..
Dobri projekti.. KUSAMA, SWIPE, OCEAN, MATIC, AVA (Travala) ce biti interesantna Hrvatima jer živimo od turizma a to je token upravo za turizam i da kupio sam ga na 1,68 sad je preko 5 i njega držim još..
Pratite jutubera chico cripto-a i vidite što je istraživačko novinarstvo, trebat će vam vremena da polovite sve i sam sam to prošao, ma ima tu puno toga više od fundamenata, jer postoje i pumpamenti koji remete logiku i razum volatilnošću, al kako je neko ovdje reko, treba znati surfati na valovima
evo ja među ostalim imam ROSE već neko vrijeme a još se nisam obogatio...
Ivane, jel može neki savjet vezano uz vraćanje na devizni račun. Već sam postavio to pitanje ali nitko nije odgovorio. Jel ima netko iskustvo da je prodao btc ili alt u fiat i vratio si novce na devizni. Zanima me jeftin i pouzdan način za veće vrijednosti. Na Binanceu sam i nisam imao problema sa uplatama na njega i prebacivanjem na druge mjenjačnice. No, to nije bitno.
Pa tvoje pitanje je komplekso. Kakakv savjet? oko cega? dal te muci porezna. ili te muci fee. ili te brine dal ce ti binance isplatit ili nece?
ako te nista ne muci od gore navedenog stisni povlacenje novca i isplati si novce. gdje je tu ikakav problem?
malo prelistaj forum o problemimam izlaska u fiat radi poreza fee-eva. Ovdje je vec dosta napisano o tome al u drugim temama pa cak i u ovoj.
Pa tvoje pitanje je komplekso. Kakakv savjet? oko cega? dal te muci porezna. ili te muci fee. ili te brine dal ce ti binance isplatit ili nece?
ako te nista ne muci od gore navedenog stisni povlacenje novca i isplati si novce. gdje je tu ikakav problem?
malo prelistaj forum o problemimam izlaska u fiat radi poreza fee-eva. Ovdje je vec dosta napisano o tome al u drugim temama pa cak i u ovoj.
Ne muči me porezna, jer sam u kriptu duže od dvije godine i sve imam dokumentirano. Problem je u ovom "stisni povlačenje novca i isplati si novce". S Binancea koliko vidim ne mogu direktno isplatiti eure na devizni račun. Do sada sam samo uplaćivao s deviznog na Binance (eure) i na Bitstamp u početku jer te opcije nije bilo na Binanceu. Onda sam na Bitstampu kupovao btc i prebacivao ga na Binance. E sad, nisam probao prebaciti s Binancea na Bitstamp i sa Bitstampa na devizni i to namjeravam napraviti, al pitam ovdje da li netko ima ISKUSTVO (jer je kod uplata novac išao sa deviznog na posrednu banku u Sloveniji pa na banku u Londonu od bitstampa, nekon brexita itd. ne znam kakve su naknade). Ne pitam za mišljenje. Znači da li je netko probao, gdje je probao i gdje mu je bilo najjeftinije. Jer, kao što sam napisao zanima me najpouzdanije (znači probao si i kažeš ja radim tako i tako i to meni bez problema sjedne u roku dva, tri, pet, sedam... dana) i najjeftinije (što manji fee, jer ako sam u nekim altovima i prodam ih na Binanceu za eure i povučem direktno na devizni kada bi to mogao nije isto kao i da prodam u btc pa platim naknadu, pa prebacim na bitstamp pa platim naknadu, pa prodam u eure pa platim naknadu pa povučem na banku pa platim naknadu). Evo, ne znam jel sad jasno.
EGLD
ORN
NPXS
po meni a pročitao sam puno tog o njima mislim da su to 3 mušketira
pogledajte i proučite
ja sam osobno sa obe noge zagazio
Ne muči me porezna, jer sam u kriptu duže od dvije godine i sve imam dokumentirano. Problem je u ovom "stisni povlačenje novca i isplati si novce". S Binancea koliko vidim ne mogu direktno isplatiti eure na devizni račun. Do sada sam samo uplaćivao s deviznog na Binance (eure) i na Bitstamp u početku jer te opcije nije bilo na Binanceu. Onda sam na Bitstampu kupovao btc i prebacivao ga na Binance. E sad, nisam probao prebaciti s Binancea na Bitstamp i sa Bitstampa na devizni i to namjeravam napraviti, al pitam ovdje da li netko ima ISKUSTVO (jer je kod uplata novac išao sa deviznog na posrednu banku u Sloveniji pa na banku u Londonu od bitstampa, nekon brexita itd. ne znam kakve su naknade). Ne pitam za mišljenje. Znači da li je netko probao, gdje je probao i gdje mu je bilo najjeftinije. Jer, kao što sam napisao zanima me najpouzdanije (znači probao si i kažeš ja radim tako i tako i to meni bez problema sjedne u roku dva, tri, pet, sedam... dana) i najjeftinije (što manji fee, jer ako sam u nekim altovima i prodam ih na Binanceu za eure i povučem direktno na devizni kada bi to mogao nije isto kao i da prodam u btc pa platim naknadu, pa prebacim na bitstamp pa platim naknadu, pa prodam u eure pa platim naknadu pa povučem na banku pa platim naknadu). Evo, ne znam jel sad jasno.
uff..
Mogu ti samo rec kako to ide sa Coinbasa.
Nemam devizni pa i tu nemogu sa sigurnoscu rec al za kartice vec da..
Coinbase salje bez problema na Revolut - VISA ili MC i to Sepa nalogom koji kosta 0.15€.
Novac na Revolut sjedne za par sekundi mada pise da ce sjest za 1-3 dana
Limit podizanja je 250.000€ dnevno.
Problem conbase je u malom broju altova.
to ces ocito i dalje morat rjesavat na Binance i onda nac najjeftiniju varijantu prebacivanja na Coinbase. Ja za takve stvari koristim LTC . Brz i jeftin. gubis na spreadu i fee pri prodaji. Coinbase ima LTC-EURO par. trenutni fee na prodaju 10LTC(1746€) je trenutno 8.71€.
Sto se deviznog tice.. u opcijama u banking Coinbase ima opciju ADD bank Acount i dal tu umjesto kartice mozes upisat devizni neznam.
Trazi slijedece.
Ime banke:
IBAN:
BIC:
Nevidim razlog da tu umjesto revolut kartice ti upises svoj devizni i da je daljnja procedura identicna ovoj koju sam opisao.
Display MoreNe muči me porezna, jer sam u kriptu duže od dvije godine i sve imam dokumentirano. Problem je u ovom "stisni povlačenje novca i isplati si novce". S Binancea koliko vidim ne mogu direktno isplatiti eure na devizni račun. Do sada sam samo uplaćivao s deviznog na Binance (eure) i na Bitstamp u početku jer te opcije nije bilo na Binanceu. Onda sam na Bitstampu kupovao btc i prebacivao ga na Binance. E sad, nisam probao prebaciti s Binancea na Bitstamp i sa Bitstampa na devizni i to namjeravam napraviti, al pitam ovdje da li netko ima ISKUSTVO (jer je kod uplata novac išao sa deviznog na posrednu banku u Sloveniji pa na banku u Londonu od bitstampa, nekon brexita itd. ne znam kakve su naknade). Ne pitam za mišljenje. Znači da li je netko probao, gdje je probao i gdje mu je bilo najjeftinije. Jer, kao što sam napisao zanima me najpouzdanije (znači probao si i kažeš ja radim tako i tako i to meni bez problema sjedne u roku dva, tri, pet, sedam... dana) i najjeftinije (što manji fee, jer ako sam u nekim altovima i prodam ih na Binanceu za eure i povučem direktno na devizni kada bi to mogao nije isto kao i da prodam u btc pa platim naknadu, pa prebacim na bitstamp pa platim naknadu, pa prodam u eure pa platim naknadu pa povučem na banku pa platim naknadu). Evo, ne znam jel sad jasno.
uff..
Mogu ti samo rec kako to ide sa Coinbasa.
Nemam devizni pa i tu nemogu sa sigurnoscu rec al za kartice vec da..
Coinbase salje bez problema na Revolut - VISA ili MC i to Sepa nalogom koji kosta 0.15€.
Novac na Revolut sjedne za par sekundi mada pise da ce sjest za 1-3 dana
Limit podizanja je 250.000€ dnevno.
Problem conbase je u malom broju altova.
to ces ocito i dalje morat rjesavat na Binance i onda nac najjeftiniju varijantu prebacivanja na Coinbase. Ja za takve stvari koristim LTC . Brz i jeftin. gubis na spreadu i fee pri prodaji. Coinbase ima LTC-EURO par. trenutni fee na prodaju 10LTC(1746€) je trenutno 8.71€.
Sto se deviznog tice.. u opcijama u banking Coinbase ima opciju ADD bank Acount i dal tu umjesto kartice mozes upisat devizni neznam.
Trazi slijedece.
Ime banke:
IBAN:
BIC:
Nevidim razlog da tu umjesto revolut kartice ti upises svoj devizni i da je daljnja procedura identicna ovoj koju sam opisao.
Super, hvala. Imam račun i na Coinbaseu pa ću probat s manjim iznosima na taj način i na onaj preko bitstampa. Ako netko ima još neko iskustvo nek napiše. Hvala još jednom.
Display MoreEGLD
ORN
NPXS
po meni a pročitao sam puno tog o njima mislim da su to 3 mušketira
pogledajte i proučite
ja sam osobno sa obe noge zagazio
ORN ok projekt ako netko još nije ušao treba vidjeti do kada će padati pa onda ubosti
NPXS isto dobar, fino se dali zaraditi možda je i previše rastao u zadnje vrijeme, neka malo ohladi...
Sretno
ETH odletio prema uncharted teritoriji, gdje će se zaustaviti? Kad?
Istodobno BTC ostao bez daha, obično je obratno, što sad pita se ukeširani jadnik koji to promatra sa strane bojeći se i sebe i FOMOa...