Svatko svoju strategiju ima
Ne vidim zla prodati na 68 i kupiti ponovno 10% jeftinije
Nema sramote u tome
Nema sramote u tome
Ima više od pet godina kad je VŽ ekipa htjela ZSE pretvoriti u crypto burzu plus još neke sitnice, ali su ispraćeni na zadnja vrata.
Ne kažem da bi to bilo bolje ili lošije za burzu, ali sigurno bi bilo zanimljivije
Ima više od pet godina kad je VŽ ekipa htjela ZSE pretvoriti u crypto burzu plus još neke sitnice, ali su ispraćeni na zadnja vrata.
Ne kažem da bi to bilo bolje ili lošije za burzu, ali sigurno bi bilo zanimljivije
zato što su to htjeli iz krivih razloga.
te crypto-"valute" su postale ponzi shema, kao i dionice.
ali block-chain tehologija je već nešto totalno drugo i tu se očekuju revolucionarne promjene sistema u kojem trenutno svi sudjelujemo, a koji je jednostavno zastario.
a zastario je jer je, do boli, ne-efikasan.
prvo što će se uvesti će biti tzv. smart ugovori na sirovinama i na tome već rade zemlje BRICS-a, a kad to zaživi, sljedeći korak je nova, globalna, valuta razmjene.
ono što pratim je da se ovo sve skupa razvija u tišini, iza svih coin-hype-ova, AI-hype-ova, itd.
i bolje da je tako, jer će efekt bit veći kad netko ovom postojećem sistemu "precvika kabele".
na nekim drugim temama ekipica se "loži" na FED, a ne kuže da je monetarno "sunce" J.P. Morgan, koji će, kad skuži di su u cijeloj toj priči Ameri i da im se više ne isplati održavati na životu ove zombi ekonomije Kine, Japana, Švicarske, tu cijelu stvar jednostavno ugasiti, dok će EU imovina postati jeftina za kupnju.
uvijek će bit prilike za zaradu.
samo što je ona, ovaj put, magla u oči koja se baca da se ne vidi što od postojećeg sistema neće preživit.
a onda će ti bi svejedno koliko si zaradio ako si s "krivim" bankario ili brokeravao.
a ni to nećeš znati dok J.P. Morgan, a ne J.P. Powell ne odluči tko je "vrijedan" spašavanja 💡
Jučer 1 milijarda $ likvidacija. Flash crash.
Leverage je izbačen. Cijena držanja long pozicije za leverage do prekjučer je bila od 100-200% što je ekstrem. Btc je jučer imao candle od 10 000$ prema dolje a i n aostalim coinima su okinuli stop loss nalozi.
Sada se dogodio reset. Nije nagovor niti sugestija ali za uc/nadokupiti altove je idealan trenutak.
Leverage je izbačen. Cijena držanja long pozicije za leverage do prekjučer je bila od 100-200% što je ekstrem. Btc je jučer imao candle od 10 000$ prema dolje a i n aostalim coinima su okinuli stop loss nalozi.
Sada se dogodio reset. Nije nagovor niti sugestija ali za uc/nadokupiti altove je idealan trenutak.
Kolega ja ništa iskreno ne razumijem Vaš jezik..
Nema sramote u tome
Svakako, ali, kratiti u ovakvom bull-u je rizično, pitanje je da li se uspije kupiti jeftinije, vidiš koje su tu oscilacije i koji je to time-frame... tu se rade onda greške, trčanje za vlakom itd.
Ak si ti uspjela ovaj dip kupiti i ako ide dalje, super, ali što ako sad ode još 20-30% dole? kuiš?
E, na jubitou sam upravo vidio live stream gdje Michael Salior preko nekog Qkoda poziva da se uplati bilokoji iznos BTC i da će se uplatitelju vratiti uduplano...
Vjerojatno neki scam deep fake, pazite se, sad će se i slijedećih 6-18 mjeseci svakakvi žmukleri pojavljivati...
E, na jubitou sam upravo vidio live stream gdje Michael Salior preko nekog Qkoda poziva da se uplati bilokoji iznos BTC i da će se uplatitelju vratiti uduplano...
Vjerojatno neki scam deep fake, pazite se, sad će se i slijedećih 6-18 mjeseci svakakvi žmukleri pojavljivati...
Takvih ima tone. Sve je scam gdje te to traže. Vidis po tome da nema komentara jer ih mogu brisati. Isto i na twiteru, sve sto je 'ad' bjezi. A isto ako ti neznani hot chicks salju dm ili te izvuku za nagradu. Ono napravis account i drugi dan 20 ženskih te prati.
Kolega ja ništa iskreno ne razumijem Vaš jezik..
E jebiga, iskreno savjet je da ni ne ulazis u crypto. Ostat ces bez gaca, potosi 100 sati barem na edukaciju. A edukacija je samo teorija a onda moras imati želudac za ovo tj prakse.
Ja sam fino VET skinuo. I to na leverage 3x.
Injective, FET, RNDR isto dobro. To ne mislim uskoro izlazit.
trebalo je cekat na RNDR al tko ceka taj doceka
A je AI tokeni fino potegli.
Rndr je gost na NVDA conferece za 20 dana.
Bas gledam, mali dio FET-a sto imam sam usao po 0.24 9.5.2023. Skoro 10x
Kaj s ovim Filecoin-om (FIL), jel to čemu? Jel zna tko šta?
Dobro je krenuo, a kad pogledaš širu sliku, nije se ni maknuo
Općenito, koji ALTovi su za još dokupiti? Anyone?
kako se odbio od 70k na 66- al neda se evo ga opet jurisa
Pohlepni ste do boli
Priče o sto tisuća su vam mamac
A progutati ćete i mamac i udicu i štap
Dovoljno je kada je dovoljno, zaradili ste i Out !
' Bem mu miška i pohlepi
BTW, respect na cojones. Trebalo je biti lud za ovo držati do 70, i iskrene vam čestitke
Kaj s ovim Filecoin-om (FIL), jel to čemu? Jel zna tko šta?
Fil coin je good pick.
Display MorePohlepni ste do boli
Priče o sto tisuća su vam mamac
A progutati ćete i mamac i udicu i štap
Dovoljno je kada je dovoljno, zaradili ste i Out !
' Bem mu miška i pohlepi
BTW, respect na cojones. Trebalo je biti lud za ovo držati do 70, i iskrene vam čestitke
Ma nisam ni 1$ van. Rano mi još. Nema razloga za van. Lova se slijeva, tek novaci dolaze. Faza je disbelif, nakon toga euforija i parabola samo takva. Ja ak ne okrenem 250 000 eur nisam niš napravio. Al kad btc top out onda igranka na altove, a onda na micro cap coine. Meme coine zaobilazim, na moju žalost napravili su najveci rast. AI coine sam dobro pogodio, imam 10x na RNDR, FET... Zasad.
Mirno spavam. Al da cu izac, hoću.
Display MoreKaj s ovim Filecoin-om (FIL), jel to čemu? Jel zna tko šta?
Fil coin je good pick.
tnx, ja ga čekam baš na toj liniji potvrde, ako ode bez retesta, jbga, ubacit ću neš drugo...
BlackRock’s bitcoin exchange-traded funded has reached $10bn faster than any US ETF in history, fuelled by a rally that continues to send the world’s largest cryptocurrency to record heights. BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) needed less than two months from its January 11 launch to reach that landmark, beating Invesco QQQ’s record of just over a year, according to Morningstar. IBIT’s total assets now sit at around $12.7bn, a combination of bitcoin’s appreciation and more than $7bn in net inflows.
Cijeli članak:
ovaj BTC nikako da prestane rast (skoro73k) pa da altovi malo vise polete.
Posto svaki dan rusi ATH dolazimo do zakljucka da svatko tko je kupio BTC bilo kad u svom zivotu nije izgubio nista nego je zaradio ako ga nije prodao u panici .... to je samonapuhavajuci balon
a sjecam se ko da je bilo jucer kako su neki kukali na 20k da je preskup i da je balon pukao kad je pao na 4k