https://www.bug.hr/kriptovalute/t…bitcoinom-21330
je li Musk razlog al ovog puta crvenila? hahah
Elon Musk uzrokuje promjene od 20-30% tržišne kapitalizacije cijelog kripto marketa, ovisno o tome na koju se nogu dignuo i što je tweetao.
je.. komentirao ja gore već.... počeo još jučer predvečer pad
Elon Musk uzrokuje promjene od 20-30% tržišne kapitalizacije cijelog kripto marketa, ovisno o tome na koju se nogu dignuo i što je tweetao.
ne bih ja rekao da je on samo na onoj nedavno objavljenoj dijagnozi, ali svaka mu čast, meni djeluje čak da on nije porijeklom Zemljanin, nego mu je ovo samo neka međufaza između planeta
Zabavljaju me ovi postovi o armagedonu crypta nakon 10% pada.... da ste samo bili ovdje tokom 2018.
"Diamond hands!"
nema više govora o "armagedonu", 2018. je doslovce nekomparativna pogotovo sa tržištem od početka21. od kada se ovo ludilo prelilo sa btc na sve ostalo... kripto je danas opće prihvaćen kao fin. instrument međutim, sada do izražaja dolaze neke druge stvari kao profiliranje tržišta, te roboti i psihologije krda, ima tu i dosta poluga i drugih alata a prije neki dan sam pisao da se krdo već preselilo na kockanje drugom i nižim ligama tih instrumenata a to je snažan indikator da je tržište pregrijano i korekcija blizu...uz nestvarno velika očekivanja, psihologiju krda te uz pohlepu i poluge bilo je za očekivati snažnu korekciju...ovo je tek početak i biti će tu valova i odbijanaca i neće kripto u armagedon ali 30etak% neiskusnih hazardera koji su uazili u pozicije zadnja dva mj. će izgoriti totalno
ja sam 100 posto u keshu i cekam daljnju korekciju
HH-LL-LH-LL pattern.
barbosa 2.0 2 posta iznad je dobro napisao.
šta mislite o Chia networku? Ili sve ide u ambis?
Chia? ja to jedem za doručak
to je kao nekakva alternativa bitkonju koji troši previše ugljena a ovo kao ne. I kako je Musk ful zabrinut za okoliš tako će ulagati i u te neke alternativne kojnove koji ne troše previše resursa a kao taj Chia odgovara tom profilu. Bo
Zabavljaju me ovi postovi o armagedonu crypta nakon 10% pada.... da ste samo bili ovdje tokom 2018.
"Diamond hands!"
nema više govora o "armagedonu", 2018. je doslovce nekomparativna pogotovo sa tržištem od početka21. od kada se ovo ludilo prelilo sa btc na sve ostalo... kripto je danas opće prihvaćen kao fin. instrument međutim, sada do izražaja dolaze neke druge stvari kao profiliranje tržišta, te roboti i psihologije krda, ima tu i dosta poluga i drugih alata a prije neki dan sam pisao da se krdo već preselilo na kockanje drugom i nižim ligama tih instrumenata a to je snažan indikator da je tržište pregrijano i korekcija blizu...uz nestvarno velika očekivanja, psihologiju krda te uz pohlepu i poluge bilo je za očekivati snažnu korekciju...ovo je tek početak i biti će tu valova i odbijanaca i neće kripto u armagedon ali 30etak% neiskusnih hazardera koji su uazili u pozicije zadnja dva mj. će izgoriti totalno
Slažem se s većinom. Da bit će korekcija, ali glavno pitanje je. jel završio bull i počinje li bear?
Sjećam se 2017. i kakva je halabuka oko crypta bila tada u 11/12 mjesecu. Mislim da još nismo na toj razini, tako da očekujem nastavak bull-a.
Za sebe znam da sam loš trader, pa se sa hvatanjem peak-ovaova i low-ova ne zamaram, zato jer ne znam to raditi. Svaka čast svima koji to znaju. Moja metoda je hodl. Za sada je "uspješna". Pod navodnike sam ju stavio samo zato jer sam teoretski mogao puno bolje proći da sam kupovao "prave" coinova tipa Doge.... ali jbg nisam
+ADA
Sta se tice ekologije Cardano vrlo dobro stoji, najavljuju uvođenje smart contracta u kolovozu. Meni dovoljno za ulaz
Elon zabrinut za okoliš!? Kao te slina vozila će pogoni struja dobivena, kako? Pa neće iz etera
ha ha ha zaboravili na Borg i sva zse hrvacko kockoglavo jedinonamsveto tržište i gubitke kao u rovovskom ratu...da dva puta sve što sam ulozio u krypto shit coin izgubim, neće mi biti žao. Žao mi je izgubljenih 25 godina života u ovoj žabokrečini i parasržavi. Zeka, nisam ljut, naprotiv😎🤑😎🤑😎
I naslonejn na plot s kojeg plotas taj chia za dorucak
to je kao nekakva alternativa bitkonju koji troši previše ugljena a ovo kao ne. I kako je Musk ful zabrinut za okoliš tako će ulagati i u te neke alternativne kojnove koji ne troše previše resursa a kao taj Chia odgovara tom profilu. Bo
Al mi je neka alternativa.
Pa taj chia przi SDDove na mjeescnoj rrazini i to ove NVMe namjenjene serverima. Normalni SDD krepa za 15 dana kad plota chia. tak da je to daleko od alternative bilo cemu...
To su izmislili sam da se malo ludilo za grafuljama prelije na HDD-SSD pa da sdd ne kosta 500kuna nego 5000kn...- Nakon toga ocekujem da izmisle neki coin koji ce se rudarit s mišom i tastaturom, a nakon toga dolaze na red rudarenje gejmerskim stolicama i podlogama za miseve....
ne znam.. što se tiče Elona i njegovih tweetova.. nekako mi se čini da je taj lik postao važniji od svega.. i on sam je uvidio moć svojih objava.. očito mu to paše za ego.. pa swinga market kako mu koji dan paše.. i ta njegova priča sa dogeom i stalne objave su u najmanju ruku smješne.. ali očito mu se sviđa kripto i sa njima može raditi šta hoće.. osobno mislim da će se oni svi rado nakrcavati kada ovo krene malo dole.. čak je i Stanley Druckenmiller izjavio nešto u stilu da bitcoin može preuzeti ulogu dolara.. tako da bude ovdje još svašta
Elon Musk i kripto
Elon zabrinut za okoliš!? Kao te slina vozila će pogoni struja dobivena, kako? Pa neće iz etera
Po mojem skromnom mišljenju nije toliko bitno šta Elon zapravo misli o tome, već milenijalci i još mlađe generacije koje ipak (još uvijek) prednjače u ulaganju u kriptovalute. Po postojećim anketama javnog mnijenja mlade generacije su sve više ekološki osviještene, a u skladu s time donose i tržišne odluke.
Rectangular top
Jedni misle da je niže super za ulaz, drugi misle da je gore dobro za prodati. i tako se igra ponavlja. na grafu valjda dva centimetra visine, i stvarnosti 10 tisuća dolara razlike
Na weekly su indikatori stvarno mršavi.
Na daily grafu, Heikin candles, vide se dugački wickovi, kupnja ne posustaje
Kuda će
Za ući ili ne ući trebalo bi gledati kraći odsječak, možda ima kakve prilike.. , al' obzirom da je na fibo liniji možda je najbolje sa strane sačekati pravac
Ode Chia sa 1100 na 1700... neloše. Sad se iskorigirala ali zanimljivo...