1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ostali oblici ulaganja
  3. Kriptovalute

Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• discover
  • February 14, 2020 at 10:12 AM
  • zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 30, 2021 at 5:47 PM

Kako vam lijepo graf izgleda

Sada morate malo paziti, oko otpora ste, pa još jedan, a onda pravac Nebo, prva stanica

Files

BTCUSDC daily.png 48.15 kB – 0 Downloads BTCUSDC.png 68.54 kB – 0 Downloads
  • bank321
    Student
    Reakcija primljeno
    169
    • March 30, 2021 at 7:11 PM
    Quote from zlocesti

Kako vam lijepo graf izgleda

Sada morate malo paziti, oko otpora ste, pa još jedan, a onda pravac Nebo, prva stanica

za razliku od tetegospođe, ja to vidim drugačije...

FATA malo MORGANA

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 30, 2021 at 7:17 PM

Ajde barba Vlad samo pattern, ništa indikatore, daily, da ga vidimo

Ovo izgleda ko' škotska suknjica :S

• bank321
    Student
    Reakcija primljeno
    169
    • March 30, 2021 at 7:20 PM
    Quote from zlocesti

Ajde barba Vlad samo pattern, ništa indikatore, daily, da ga vidimo

Ovo izgleda ko' škotska suknjica :S

draga teto, ova suknjica pristaje bilo kojem tajm frejmu.

teto, uvijek ćete ostati na razini "može gore, ali može i dole" ako ne naučite nešto o indikatorima, oscilatorima i divergencijama.

u trenutku kad se formira obrazac, a smjer proboja je "obrašćarima" nepoznat, divergencije otkrivaju barem kratkoročni trend.

naravno, sve pada u vodu ako ekipa milijardera odluči drugačije.

kao i u svemu drugom.

pa se npr. moraš cijepiti.

protiv ljudske pokvarenosti.

a, u stvari, baš zbog nje.

FATA malo MORGANA

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 30, 2021 at 7:25 PM

Graf molim, a ne suknjicu, škotski karo uzorak

Puno sam puta vidjela kako papir ide protiv indikatora, puno puta ide sa indikatorima. Elder kaže da su patterni skroz bezveze, Bulkowsky i ostali tvrdolinijaši viču da je najbolji indikator pregrijanosti istrčavanje van izvan linije terena, svako po svome

Al' do prvog otpora bi trebao taj coin.

Ajde :S

Teta ti je u vrtiću :S

• bank321
    Student
    Reakcija primljeno
    169
    • March 30, 2021 at 7:29 PM
    Quote from zlocesti

Graf molim, a ne suknjicu, škotski karo uzorak

Puno sam puta vidjela kako papir ide protiv indikatora, puno puta ide sa indikatorima. Elder kaže da su patterni skroz bezveze, Bulkowsky i ostali tvrdolinijaši viču da je najbolji indikator pregrijanosti istrčavanje van izvan linije terena, svako po svome

Al' do prvog otpora bi trebao taj coin.

Ajde :S

Teta ti je u vrtiću :S

ovo gore je malokrvni, ali dobro skuvani fažol.

grah.

p.s.

kako će fažol biti punokrvan, a nema krvnih žila.

čak su i neki tzv. punokrvni ljudi (krivi za puno krvi) u stvari malokrvni (anemični).

FATA malo MORGANA

• VoraX
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    178
    • March 30, 2021 at 10:24 PM

Samo vi kolege nastavite zanimljivo vas je pratiti 🍿 :) vidit ćemo uskoro tko je pogodio

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 31, 2021 at 9:34 AM

Kako je ovo zabavno, Ana Tri Pištolja.

Od jučer do danas puževom brzinom uzbrdo. Jedan maleni otpor je savladan, sda se vrtimo oko toga

Pitam se hoće li coin ponoviti prethodni obrazac, zrcalna slika. U tom bi slučaju malo dolje, pa onda gore... a možda i nastavi ravno prema 61, što mu je ponovljeni top.

E onda treba paziti, double top ?

Files

coin 4-satni.png 62.29 kB – 0 Downloads coin satni.png 64.58 kB – 0 Downloads
  • bank321
    Student
    Reakcija primljeno
    169
    • March 31, 2021 at 10:43 AM
    Quote from zlocesti

Kako je ovo zabavno, Ana Tri Pištolja.

Od jučer do danas puževom brzinom uzbrdo. Jedan maleni otpor je savladan, sda se vrtimo oko toga

Pitam se hoće li coin ponoviti prethodni obrazac, zrcalna slika. U tom bi slučaju malo dolje, pa onda gore... a možda i nastavi ravno prema 61, što mu je ponovljeni top.

E onda treba paziti, double top ?

teto, vidite da divergencije rade...sad je palo, ali nastale su kratkotrajne pozitivne divergencije pa u narednim satima ide odbijanac...tako se može surfati, a što dejtrejderi i rade...

inače, grah je kuhan paraboličnom kuhačom i trebat će je malo "dricat"...

FATA malo MORGANA

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • March 31, 2021 at 10:44 AM

Teta Vam je u vrtiću :S

Pa nije rečeno da će ravno na Mjesec, pominjale su se nekvi otpori, simetrije itd

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • April 1, 2021 at 9:19 AM

Kako je ovo zabavno, popiješ kavu, pogledaš pošto btc

Satni graf, jako je lijep

Simetrija lijevo i desno, skoro potpuna, pa si kontam, hoće li se strmeknuti do savršene preslike , ili ide uzbrdo ?

Uzbrdo idu u svakom slučaju, ako ne sada, onda poslije

Trebalo bi postaviti stop nalog

Files

ogledalce.png 67.65 kB – 0 Downloads
  • Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,004
    • April 1, 2021 at 9:47 AM
    Quote from ivan0003

DYOR se kaže svima za sve. O ovima ne znam ništa, npr.

Trenutno banke traže ulaz, ali neće oni OTC, niti pojedinačno kupovati, u 10 dana bi trebao COINBASE napraviti IPO, tu će banke uletit ozbiljno i kupit mjenjačnicu, najjaču na najjačem tržištu, ide bitco i preko projekcija kolegice žločešte.. ne žafrkavam

Ima super projekata, DOT, LINK, UNI, najpodcjenjeniji je ROSE koji je riješio pitanje privatnosti u kriptu, partneri sa BMWom, GOOGLE cloudom, čekaju se objave suradnje, među ostalima jedine F500 društvene mreže, to je bigg jer znamo koja je..

Ima ih koji nenormalno rastu i to su najvećim dijelom CZevi projekti i to vama starog kova ne može nikako sjesti, punica mi je ekonomistica starog kova i nije išlo nikako, začepila su se usta svima u široj i užoj obitelji jednim buntom love.. to je bio gušt stavit pred ženu, a znao sam da će do ujutro svi znati haha npr uzeo KAVA na 4,5$ prodao na 6,84$ +50% profit i ponovo kupio na 4.37 i 4,40 i opet je preko 6$, sve u roku mjesec dana i nisam još prodao, kad su ispali gratis na koncu hehe..

Dobri projekti.. KUSAMA, SWIPE, OCEAN, MATIC, AVA (Travala) ce biti interesantna Hrvatima jer živimo od turizma a to je token upravo za turizam i da kupio sam ga na 1,68 sad je preko 5 i njega držim još..

Pratite jutubera chico cripto-a i vidite što je istraživačko novinarstvo, trebat će vam vremena da polovite sve i sam sam to prošao, ma ima tu puno toga više od fundamenata, jer postoje i pumpamenti koji remete logiku i razum volatilnošću, al kako je neko ovdje reko, treba znati surfati na valovima

Display More

Ivane, jel može neki savjet vezano uz vraćanje na devizni račun. Već sam postavio to pitanje ali nitko nije odgovorio. Jel ima netko iskustvo da je prodao btc ili alt u fiat i vratio si novce na devizni. Zanima me jeftin i pouzdan način za veće vrijednosti. Na Binanceu sam i nisam imao problema sa uplatama na njega i prebacivanjem na druge mjenjačnice. No, to nije bitno.

• VoraX
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    178
    • April 1, 2021 at 3:51 PM
    Quote from ivan0003

DYOR se kaže svima za sve. O ovima ne znam ništa, npr.

Trenutno banke traže ulaz, ali neće oni OTC, niti pojedinačno kupovati, u 10 dana bi trebao COINBASE napraviti IPO, tu će banke uletit ozbiljno i kupit mjenjačnicu, najjaču na najjačem tržištu, ide bitco i preko projekcija kolegice žločešte.. ne žafrkavam

Ima super projekata, DOT, LINK, UNI, najpodcjenjeniji je ROSE koji je riješio pitanje privatnosti u kriptu, partneri sa BMWom, GOOGLE cloudom, čekaju se objave suradnje, među ostalima jedine F500 društvene mreže, to je bigg jer znamo koja je..

Ima ih koji nenormalno rastu i to su najvećim dijelom CZevi projekti i to vama starog kova ne može nikako sjesti, punica mi je ekonomistica starog kova i nije išlo nikako, začepila su se usta svima u široj i užoj obitelji jednim buntom love.. to je bio gušt stavit pred ženu, a znao sam da će do ujutro svi znati haha npr uzeo KAVA na 4,5$ prodao na 6,84$ +50% profit i ponovo kupio na 4.37 i 4,40 i opet je preko 6$, sve u roku mjesec dana i nisam još prodao, kad su ispali gratis na koncu hehe..

Dobri projekti.. KUSAMA, SWIPE, OCEAN, MATIC, AVA (Travala) ce biti interesantna Hrvatima jer živimo od turizma a to je token upravo za turizam i da kupio sam ga na 1,68 sad je preko 5 i njega držim još..

Pratite jutubera chico cripto-a i vidite što je istraživačko novinarstvo, trebat će vam vremena da polovite sve i sam sam to prošao, ma ima tu puno toga više od fundamenata, jer postoje i pumpamenti koji remete logiku i razum volatilnošću, al kako je neko ovdje reko, treba znati surfati na valovima

Display More

evo ja među ostalim imam ROSE već neko vrijeme a još se nisam obogatio... ;(

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • April 1, 2021 at 7:11 PM
    Quote from Sheki

Ivane, jel može neki savjet vezano uz vraćanje na devizni račun. Već sam postavio to pitanje ali nitko nije odgovorio. Jel ima netko iskustvo da je prodao btc ili alt u fiat i vratio si novce na devizni. Zanima me jeftin i pouzdan način za veće vrijednosti. Na Binanceu sam i nisam imao problema sa uplatama na njega i prebacivanjem na druge mjenjačnice. No, to nije bitno.

Pa tvoje pitanje je komplekso. Kakakv savjet? oko cega? dal te muci porezna. ili te muci fee. ili te brine dal ce ti binance isplatit ili nece?

ako te nista ne muci od gore navedenog stisni povlacenje novca i isplati si novce. gdje je tu ikakav problem?

malo prelistaj forum o problemimam izlaska u fiat radi poreza fee-eva. Ovdje je vec dosta napisano o tome al u drugim temama pa cak i u ovoj.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,004
    • April 2, 2021 at 8:34 AM
    Quote from emil
    Quote from Sheki

Pa tvoje pitanje je komplekso. Kakakv savjet? oko cega? dal te muci porezna. ili te muci fee. ili te brine dal ce ti binance isplatit ili nece?

ako te nista ne muci od gore navedenog stisni povlacenje novca i isplati si novce. gdje je tu ikakav problem?

malo prelistaj forum o problemimam izlaska u fiat radi poreza fee-eva. Ovdje je vec dosta napisano o tome al u drugim temama pa cak i u ovoj.

Ne muči me porezna, jer sam u kriptu duže od dvije godine i sve imam dokumentirano. Problem je u ovom "stisni povlačenje novca i isplati si novce". S Binancea koliko vidim ne mogu direktno isplatiti eure na devizni račun. Do sada sam samo uplaćivao s deviznog na Binance (eure) i na Bitstamp u početku jer te opcije nije bilo na Binanceu. Onda sam na Bitstampu kupovao btc i prebacivao ga na Binance. E sad, nisam probao prebaciti s Binancea na Bitstamp i sa Bitstampa na devizni i to namjeravam napraviti, al pitam ovdje da li netko ima ISKUSTVO (jer je kod uplata novac išao sa deviznog na posrednu banku u Sloveniji pa na banku u Londonu od bitstampa, nekon brexita itd. ne znam kakve su naknade). Ne pitam za mišljenje. Znači da li je netko probao, gdje je probao i gdje mu je bilo najjeftinije. Jer, kao što sam napisao zanima me najpouzdanije (znači probao si i kažeš ja radim tako i tako i to meni bez problema sjedne u roku dva, tri, pet, sedam... dana) i najjeftinije (što manji fee, jer ako sam u nekim altovima i prodam ih na Binanceu za eure i povučem direktno na devizni kada bi to mogao nije isto kao i da prodam u btc pa platim naknadu, pa prebacim na bitstamp pa platim naknadu, pa prodam u eure pa platim naknadu pa povučem na banku pa platim naknadu). Evo, ne znam jel sad jasno.

• delboy
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    270
    • April 2, 2021 at 8:43 AM

EGLD

ORN

NPXS

po meni a pročitao sam puno tog o njima mislim da su to 3 mušketira

pogledajte i proučite

ja sam osobno sa obe noge zagazio

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • April 2, 2021 at 9:53 AM
    Quote from Sheki

Ne muči me porezna, jer sam u kriptu duže od dvije godine i sve imam dokumentirano. Problem je u ovom "stisni povlačenje novca i isplati si novce". S Binancea koliko vidim ne mogu direktno isplatiti eure na devizni račun. Do sada sam samo uplaćivao s deviznog na Binance (eure) i na Bitstamp u početku jer te opcije nije bilo na Binanceu. Onda sam na Bitstampu kupovao btc i prebacivao ga na Binance. E sad, nisam probao prebaciti s Binancea na Bitstamp i sa Bitstampa na devizni i to namjeravam napraviti, al pitam ovdje da li netko ima ISKUSTVO (jer je kod uplata novac išao sa deviznog na posrednu banku u Sloveniji pa na banku u Londonu od bitstampa, nekon brexita itd. ne znam kakve su naknade). Ne pitam za mišljenje. Znači da li je netko probao, gdje je probao i gdje mu je bilo najjeftinije. Jer, kao što sam napisao zanima me najpouzdanije (znači probao si i kažeš ja radim tako i tako i to meni bez problema sjedne u roku dva, tri, pet, sedam... dana) i najjeftinije (što manji fee, jer ako sam u nekim altovima i prodam ih na Binanceu za eure i povučem direktno na devizni kada bi to mogao nije isto kao i da prodam u btc pa platim naknadu, pa prebacim na bitstamp pa platim naknadu, pa prodam u eure pa platim naknadu pa povučem na banku pa platim naknadu). Evo, ne znam jel sad jasno.

uff..

Mogu ti samo rec kako to ide sa Coinbasa.

Nemam devizni pa i tu nemogu sa sigurnoscu rec al za kartice vec da..

Coinbase salje bez problema na Revolut - VISA ili MC i to Sepa nalogom koji kosta 0.15€.

Novac na Revolut sjedne za par sekundi mada pise da ce sjest za 1-3 dana

Limit podizanja je 250.000€ dnevno.

Problem conbase je u malom broju altova.

to ces ocito i dalje morat rjesavat na Binance i onda nac najjeftiniju varijantu prebacivanja na Coinbase. Ja za takve stvari koristim LTC . Brz i jeftin. gubis na spreadu i fee pri prodaji. Coinbase ima LTC-EURO par. trenutni fee na prodaju 10LTC(1746€) je trenutno 8.71€.

Sto se deviznog tice.. u opcijama u banking Coinbase ima opciju ADD bank Acount i dal tu umjesto kartice mozes upisat devizni neznam.

Trazi slijedece.

Ime banke:

IBAN:

BIC:

Nevidim razlog da tu umjesto revolut kartice ti upises svoj devizni i da je daljnja procedura identicna ovoj koju sam opisao.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,004
    • April 2, 2021 at 10:11 AM
    Quote from emil
    Quote from Sheki

uff..

Mogu ti samo rec kako to ide sa Coinbasa.

Nemam devizni pa i tu nemogu sa sigurnoscu rec al za kartice vec da..

Coinbase salje bez problema na Revolut - VISA ili MC i to Sepa nalogom koji kosta 0.15€.

Novac na Revolut sjedne za par sekundi mada pise da ce sjest za 1-3 dana

Limit podizanja je 250.000€ dnevno.

Problem conbase je u malom broju altova.

to ces ocito i dalje morat rjesavat na Binance i onda nac najjeftiniju varijantu prebacivanja na Coinbase. Ja za takve stvari koristim LTC . Brz i jeftin. gubis na spreadu i fee pri prodaji. Coinbase ima LTC-EURO par. trenutni fee na prodaju 10LTC(1746€) je trenutno 8.71€.

Sto se deviznog tice.. u opcijama u banking Coinbase ima opciju ADD bank Acount i dal tu umjesto kartice mozes upisat devizni neznam.

Trazi slijedece.

Ime banke:

IBAN:

BIC:

Nevidim razlog da tu umjesto revolut kartice ti upises svoj devizni i da je daljnja procedura identicna ovoj koju sam opisao.

Display More

Super, hvala. Imam račun i na Coinbaseu pa ću probat s manjim iznosima na taj način i na onaj preko bitstampa. Ako netko ima još neko iskustvo nek napiše. Hvala još jednom.

• VoraX
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    178
    • April 2, 2021 at 10:35 AM
    Quote from delboy

EGLD

ORN

NPXS

po meni a pročitao sam puno tog o njima mislim da su to 3 mušketira

pogledajte i proučite

ja sam osobno sa obe noge zagazio

Display More

ORN ok projekt ako netko još nije ušao treba vidjeti do kada će padati pa onda ubosti

NPXS isto dobar, fino se dali zaraditi možda je i previše rastao u zadnje vrijeme, neka malo ohladi...

Sretno

:thumbup:

• propalica
    Student
    Reakcija primljeno
    54
    • April 3, 2021 at 3:42 AM

ETH odletio prema uncharted teritoriji, gdje će se zaustaviti? Kad?
    Istodobno BTC ostao bez daha, obično je obratno, što sad pita se ukeširani jadnik koji to promatra sa strane bojeći se i sebe i FOMOa...

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 28, 2025 at 7:16 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 28, 2025 at 7:16 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 28, 2025 at 7:08 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. vitoo

May 28, 2025 at 7:08 PM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • May 28, 2025 at 3:41 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

May 28, 2025 at 3:41 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 28, 2025 at 2:00 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 28, 2025 at 2:00 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 28, 2025 at 1:14 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. tento

May 28, 2025 at 1:14 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 28, 2025 at 7:16 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

vitoo May 28, 2025 at 7:08 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji May 28, 2025 at 3:41 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 28, 2025 at 2:00 PM
  • Što smo danas tržili

tento May 28, 2025 at 1:14 PM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

All May 28, 2025 at 7:39 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)