imaju pravo?.....rezultati i ostvarenja su loši ali bi veći dio dobiti trebao u isplatu divke......
ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)
-
-
-
-
Traže transparentnost poslovanja? O čemu oni to?
-
Što se događa s velikom hotelskom grupacijom? Dioničari se bune: ‘Tražimo prisutnost medija‘U javnost su izašle ozbiljne zamjerke na poslovanjenovac.jutarnji.hr
Jel neko "vidi" cijeli članak?
-
pritisak za povećanje dividende...
-
Sad znamo čiji je ono nalog na 56,50€ od Allianz fondova.
Ja sam im se pridružio na 56,50€, predlažem i drugima da to učine...
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…medija-15325614
Jel neko "vidi" cijeli članak?
Arena Hospitality Group na udaru manjinskih dioničara: Traži se isplata dividende u dionicama i veći iznos dividendeTuristička kompanija Arena Hospitality Group sa sjedištem u Puli objavila je na Zagrebačkoj burzi protuprijedloge dioničara na prijedloge koji su sadržani u…lidermedia.hr -
Svi "vidimo " .
Dostupan je u cijelosti
-
cijena od 56,50 je cijena javne ponude od 425kn te na kojem je 56,50€ od Allianz fondova izložen nalog.
E sad razlog stavljanja tog naloga nije slučajan.Možda će ići kakva transakcija na toj cijeni.
-
cijena od 56,50 je cijena javne ponude od 425kn te na kojem je 56,50€ od Allianz fondova izložen nalog.
E sad razlog stavljanja tog naloga nije slučajan.Možda će ići kakva transakcija na toj cijeni.
Meni ta cijena paše(rješava mi većinu egzistencijalnih problema), pa sam i sam stavio svoj nalog preko Allianzova...
-
-
zadnjih nekoliko dana pametno se skida s aska sa 100 ticama da mm ne pobjegne previsoko gore a i napuni si ask.Do kad će ovako vidjet ćemo, sad je na redu tisućica
-
Cujte po meni ovo smrdi na veliki pad cijene po semama velike stepenice gore pa u provaliju. Et zato nedam ni centa vamo neg cekam..
-
Cujte po meni ovo smrdi na veliki pad cijene po semama velike stepenice gore pa u provaliju. Et zato nedam ni centa vamo neg cekam..
U predsezoni s izvrsnim rezultatima te prije početka po svemu sudeći rekordne sezone ovdje smrdi na pad veliš, imaš pravo ne treba ovo niti štapom dirati a kamoli centa uložiti
-
ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...
-
Do kad će ovako vidjet ćemo, sad je na redu tisućica
Ne radi se tu o jednom nalogu već o 3 naloga...dva naloga po 250 market makera i jedan od 500 vjerovatno od CERPA.
-
Može li netko vidjeti kolika je količina K/P
-
Allianz ZB bi mijenjao dividendu, Fajdetić model isplate
Allianz ZB bi mijenjao dividendu, Fajdetić model isplateDioničari reagirali na poziv na glavnu skupštinu Arena Hospitality Groupwww.vecernji.hrOvo je malo veća medijska ofenziva, možda se nešto iz ovih protuprijedloga i izrodi...
-
Liči na TPNG, samo što su ovdje mirovinci iz nekog razloga nezadovoljni. Evo pusa fondićima . Nikad nisam mislio da ću ovo napravit
-
Cerp prodaje ali tko još prodaje jer je ukupno na prodaji skoro 800000 dionica.
Ne znam dal su mi podaci točni.
Koji turist/dionica je favorit na ZSE.
-
Cerp prodaje ali tko još prodaje jer je ukupno na prodaji skoro 800000 dionica.
Sve je lijepo objašnjeno na temi, samo valja pročitati desetak postova unazad.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun