https://www.mojedionice.com/start/Start.aspx
I oni su se malo osvježili
Evo i mene. Podrška ekipi za ovaj forum, ono na poslovnom je prešlo svaku mjeru.
Evo i mene. Podrška ekipi za ovaj forum, ono na poslovnom je prešlo svaku mjeru.
kako vi vidite razvoj situacije tamo?
jel se samo meni čini ili je tranzicija izvedena vrlo, vrlo traljavo (da ne kažem neku goru riječ)? ono stvarno nije gledljivo, a o upotrebljivosti da ne govorim...
čak se i meni čini da bi mogla biti i određena namjera iza toga?
bilo kako bilo, rezultat svega je da ovdje imamo sasvim jedan pristojan forum za raspravu, vrlo modernog izgleda i vrlo user friendly
jel se samo meni čini ili je tranzicija izvedena vrlo, vrlo traljavo (da ne kažem neku goru riječ)? ono stvarno nije gledljivo, a o upotrebljivosti da ne govorim...
bilo kako bilo, rezultat svega je da ovdje imamo sasvim jedan pristojan forum za raspravu, vrlo modernog izgleda i vrlo user friendly
Ne bi o namjerama, ali činjenica je da su krenuli u redizajn bez najave i trenutna situacija je očajna. Sjećam se zadnjeg puta kad su išli u redizajn i pamtim da je sve skupa išlo puno brže nego ovo sad. Najvažniji dio godine zbog FI-a i oni unište forum. To su mogli raditi tijekom ljeta kad se ništa ne dešava.
Vidim na bolje!🖐
Ono na PD je totalni promasaj!
Ne bi o namjerama, ali činjenica je da su krenuli u redizajn bez najave i trenutna situacija je očajna. Sjećam se zadnjeg puta kad su išli u redizajn i pamtim da je sve skupa išlo puno brže nego ovo sad. Najvažniji dio godine zbog FI-a i oni unište forum. To su mogli raditi tijekom ljeta kad se ništa ne dešava.
Mislim da je dobru vecinu izivciralo njihovo ponasanje, mislim da je jednostavno stvar ne postovanja prema korisnicima s nacinom kako stvari rade, a kao zovu se poslovni dnevnik, a o poslovnosti u tragovima i sta kazete dio je godine kada izlaze najvaznija izvjesca i oni te odsjecu skroz sa tim amaterskim pristupom mjenjena, a mi mozemo samo lajat na mjesec ponasanje kao da drzava vodi tu igru, a ne neki privatni kapital, doduse cak se i drzava popravila, a ovi od proslog redizajna naprave jos gore.
Vidim, ekipa se lagano preselila.
Dajte molim vas poštovani članovi, pozovite još onih par forumaša koji bezglavo lutaju bespućima foruma na PD-u da nam se pridruže. Netko je uvijek s nekim dobar, pa dajte da ljudi ne glavinjaju po tom forumu bezveze. Nek dođu ovdje da vide kako izgleda moderan forum. Zahvaljujem!
Dajte molim vas poštovani članovi, pozovite još onih par forumaša koji bezglavo lutaju bespućima foruma na PD-u da nam se pridruže. Netko je uvijek s nekim dobar, pa dajte da ljudi ne glavinjaju po tom forumu bezveze. Nek dođu ovdje da vide kako izgleda moderan forum. Zahvaljujem!
Nije samo forum u pitanju na PD, ima toga puno jos. Mi smo bili ocita smetnja, ali evo gledam seebiz promjenio stranice ali i sadrzaj na bolje. Sada ostaje jos malo vremena pa im nitko ni portal nece citati.
Bez brige ekipa mislim da se do sada većina prebacila ovdje
PD može slobodno otploviti u noć, preostaje samo da ispalimo zapaljenu strelicu i to je to
Iako se ne mogu oteti dojmu da su to namjerno napravili da ode u bespuce povijesti sva pisanja zadnjih 15-20 godina i sva padanja, sta, zasto i kako se desavalo.... sa druge strane, valjda je i vrijeme da se i ZSE resetira
Ma nije namjerno. Jednaku stvar su napravili i prije par godina, ali se nekako preslo preko toga.
Najgore mi je to nepostovanje prema nama koji pisemo godinama tamo i da se ovakva stvar napravi bez neke najave. Bas jako lose i neprofesionalno.
Imam osjećaj da se ovaj put Poslovni ni ne trudi ispraviti greške koje korisnici prijavljuju, a
kojih je u odnosu na stari forum nekoliko desetaka, ali tko zna što se tamo dešava...
Najgore mi je to nepostovanje prema nama koji pisemo godinama tamo i da se ovakva stvar napravi bez neke najave. Bas jako lose i neprofesionalno.
Najava je trebala biti no nije im se ocito dalo. Mislim da je najveci problem nikakva, ama bas nikakva komunikacija.
Vjeko otvorio temu i nestao. Sto rade, kako rade i sto je krajnji cij ostaje potpuno neiskomunicirano.
Rekao bi da je naredba za redizajn kao i odabir djecje firme za isti dosla odozgora bez mogucnosti redakcije da uopce reagira i upravlja navedenim. Vidi se to po "pustam sve, pa i reklamu za drugi forum" nacinu moderiranja kao tihom otporu.
A za redizajn imam samo jednu englesku - The goggles! They do nothing!
Poslovni se totalno skršio, sada uopće ne radi...
The site is experiencing technical difficulties.
Bilo je ipak na kratko...podigao se poslije
nisu mogli izdržati navalu novih korisnika
Kako ste već sigurno primijetili, sadržajno znatno bogatija naslovnica, novi izgled foruma, atraktivnija oprema članaka, video sadržaj i nova mobilna aplikacija samo su neki od mnogobrojnih aduta koje vam donosi najčitaniji poslovni portal Poslovni.hr.
Prepoznatljiv vizualni identitet Poslovnog dnevnika od danas je unaprijeđen s još boljim korisničkim iskustvom, preglednošću te nizom tehničkih poboljšanja.
Na večernjakovom portalu prava sječa profila koji kritički govore o vladajućima. Čak ne dopuštaju vidjeti ni zbog čega je zabrana jer se vidljiv komentar zbog kojeg je kazna može lako okarakterizirati kao kršenje slobode govora ukoliko nema uvredljivih naziva nego samo iznošenje mišljenja.
Jasno kao dan da je ovo masovno jer im je broj komentara ispod članaka višestruko opao.
To sve objašnjava zašto je (samo)uništen i stari forum.
Oni žrtvuju posjećenost portala, što je za internetski medij otprilike kao broj kupaca u dućanu, samo zbog lažne medijske slike jedne ili više političkih opcija.
Nevjerojatno!!!
Od jutros sam i ja ode...bio na poslovnom...stvarno su sad usrali...mada mi je prije išlo na ŽIVCE,čekanje odobrenja admina....ono stvarno....onda su mogli odmah u naslovu staviti "VERBALNI DELIKT"
Evo i nas...
Pozdrav svima