Trenutno velik pritisak na prodaji
??
Mislim da trenutno na gotovo svim dionicama vrijedi : "hvali more drž se kraja"...........
??
Mislim da trenutno na gotovo svim dionicama vrijedi : "hvali more drž se kraja"...........
??
Možda su naši ulagači vidjeli kako dionice Tesle padaju pa su "povezali" da je vrijeme da i sin erika malo roni...
Lagani porast, nije loše.
Kolika se dobit i dividenda očekuje u odnosu na 2020?
Hvala.
Možda se isplati nešto uzeti kao tkz. sigurno konzervativno ulaganje
Kolika se dobit i dividenda očekuje u odnosu na 2020?
Hvala.
Možda se isplati nešto uzeti kao tkz. sigurno konzervativno ulaganje
Teško je reći, prva polovica godine je bila odlična a 3. kvartal je jako podbacio. To me dosta zbunilo. Sad cijena raste vjerojatno jer sve živo na ZSE raste. Možda je najpametnije pričekati godišnje izvješće krajem drugog mjeseca. ZSE jako tromo reagira na izvješća tako da se lako može kupiti ili prodati ponešto.
Generalno dionica je po meni u top 10 ako ne i u top 5 na ZSE ako pucaš na sigurno konzervativno ulaganje. Nadam se da nisam previše subjektivan jer mi je ova dionica jedna od miljenica
Pogledati kratkoročnu imovinu, jak porast zaliha mogao bi biti realiziran u 4.kvartalu, a onda ovo leti u nebo i biti će kasno za jeftin dokup.
Pogledati kratkoročnu imovinu, jak porast zaliha mogao bi biti realiziran u 4.kvartalu, a onda ovo leti u nebo i biti će kasno za jeftin dokup.
Mislite da je samo nebo granica ili?
Mislite da je samo nebo granica ili?
Pa bogme, od siječnja prošle godine fino je poraslo..
Kojih 15% pojasnite?
Super to je trenutna cijena na tržištu, meni su važne stvarne fundamentalne stvari, a to je brutalan rast prihoda i dobiti, to će sigurno netko viditi i nagraditi
Da međitim ovo može imati političke konotacije i promjeniti fundamente u budučnosti.
Ovo nije mala stvar ako se dokaže da su plačali ISIL zbog prava prelaska preko teritorija. Ameri ako stave Ericsson na listu nepoželjnih u USA ne bude dobro. Tamo huawei nema posla (ban) pa Ericssonu cvjetaju ruže. Ako se to dogodi taj worst case scenario imat ce ozbiljne posljedice i za Ericsson i Ernt (smanjen obim posla).
Valjda sve firme rade slično ali te nesmiju uhvatiti sa rukama u medu.
Ericsson has been landing massive 5G contracts around the world in the past couple of years, in part because some countries need to replace banned Huawei equipment used in their networks.
In a widely anticipated move, the UK's leading communications provider BT has picked Ericsson to provide 5G connectivity in several major cities across the country, including all four capitals London, Edinburgh, Belfast and Cardiff.
Ericsson has been landing massive 5G contracts around the world in the past couple of years, in part because some countries need to replace banned Huawei equipment used in their networks.
In a widely anticipated move, the UK's leading communications provider BT has picked Ericsson to provide 5G connectivity in several major cities across the country, including all four capitals London, Edinburgh, Belfast and Cardiff.
Da, cim duze ovako ostane perspektiva je izvrsna. Zato ovakva sranja sa ISILom su loša.
Puno je većih igrača i država imalo veze sa ISILom, od Turske do SAD-a..
Yesterday's news.
Super. Da imas papir, dođe clanak i padne ti papir 15%. I neko ti kaze yesterday news. Haha.
Pa naravno da je yesterday news jer se davno i dogodilo .
Nisam dugo ni posta napisao sad znam i zašto.
Yesterday news je link sto si ti poslao. Svak ko prati zna koliko ugovora ericsson sklapa i u kojim regijama.
Super. Da imas papir, dođe clanak i padne ti papir 15%. I neko ti kaze yesterday news. Haha.
Pa naravno da je yesterday news jer se davno i dogodilo .
Nisam dugo ni posta napisao sad znam i zašto.
Yesterday news je link sto si ti poslao. Svak ko prati zna koliko ugovora ericsson sklapa i u kojim regijama.
Sreća pa ugovori ne vrijede samo jedan dan od njihovog sklapanja..
fini pritisak na prodaju ovdje.