1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:13 PM
  • Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • May 14, 2020 at 4:11 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Barikb

kako mjenjas stavove ovisno da li imas dionice.

Naravno da mjenjam stavove, prilagođavam ih i poboljšavam. Business i burza ne mogu se promatrati statički. Ulagačke horizonte i ciljeve neophodno je prilagođavati tržištu, radi toga sam većinom u cashu iliti gotovini. Ispada danas da sam RIVP jako dobro prodao. Ali imam dionice i ERNT i KODT jer ih smatram trenutno (po)najboljima na burzi. Radujem se dividendi na KODT, smatram ju pokazateljem snage i snažnog rasta poslovanja i narudžbi. A neisplatu na ERNT smatram mudrošću i stabilnošću iako se dobit i dalje "slaže". Neka je nova objava na stranici http://www.ericsson.hr datirana sa 08. svibnjem o postignućima 5G Ericssona sa T Mobile US operaterom i partnerima iz ekosustava.

• george
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • May 14, 2020 at 8:12 PM

ericsson ili ericsson tesla, dragi kolege. Vrag je u detaljima. Kolega bud, dobronamjerno, čuvajte se long poziciije,i vjere. Znate o kojoj vjeri pricam.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • May 14, 2020 at 9:54 PM
    Quote from george

ericsson ili ericsson tesla, dragi kolege. Vrag je u detaljima. Kolega bud, dobronamjerno, čuvajte se long poziciije,i vjere. Znate o kojoj vjeri pricam.

Kolega zasto mislite da Ericsson Nikola Tesla nije dobra firma? Ja imam njihovu dionicu vec sigurno 5 godina i visestruko se isplatila do sada, sto kroz dividendu, sto kroz porast cijene.

Po meni je Ericsson medju top 10 firmi u Hrvatskoj, sto zbog stabilnosti poslovanja, a sto zbog koncentracije pameti, jer oni ne rade nista drugo nego prodaju svoje znanje i to masno naplacuju.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • May 15, 2020 at 10:51 AM

5G postignuća T-Mobile US s Ericssonom i partnerima iz ekosustava

08.05.2020 Kategorije: Tehnološki noviteti

T-Mobile surađuje s liderima u industriji, uključujući korporaciju Ericsson, u postizanju prvih važnih svjetskih koraka za samostalnu arhitekturu (SA) 5G.

T-Mobile US, Inc. objavio je nekoliko prvih važnih svjetskih koraka za samostalnu arhitekturu (SA) 5G. Veliki izumi zahtijevaju okupljanje cijele zajednice pa je T-Mobile blisko surađivao s liderima iz cijele industrije kako bi postigao nekoliko prvih svjetskih dostignuća. Ericsson mu je pomogao postići sljedeće:

• Prva SA 5G sesija podataka između komercijalnih modema dva dobavljača u mreži u radu
    • Prvi niskopojasni SA 5G glasovni poziv koji koristi prebacivanje Evolved Packet System (EPS) na Voice over LTE (VoLTE). Ovo omogućava visokokvalitetne govorne usluge koje koriste VoLTE u SA arhitekturi dok industrija u potpunosti razvija Voice over New Radio (VoNR) 5G tehnologiju.
    • Prvi niskopojasni VoNR poziv na mreži u radu. VoNR omogućuje glasovne pozive putem 5G.
    • Prvi Video over New Radio (ViNR) na mreži u radu. ViNR omogućava da se visokokvalitetni videopozivi izvode izvorno, umjesto uz pomoć usluge Over the Top (OTT). Drugim riječima - nije potrebna aplikacija!
    • Konačno - nekoliko 5G prvijenaca s komercijalnim pametnim telefonom u mreži u radu, uključujući prvu SA 5G niskopojasnu podatkovnu sesiju, prvi poziv s opcijom prebacivanja EPS-a i prve pozive VoNR i ViNR.

"Snažne i pouzdane bežične mreže važnije su nego ikad, a ove su prekretnice veliki korak naprijed za cijeli bežični ekosustav", kaže Neville Ray, odgovoran za tehnologiju, T-Mobile US. "Samostalni 5G, u kombinaciji sa širokom i dubokom mrežom koju gradimo spajajući resurse T-Mobile US i Sprinta, ubrzat će usvajanje 5G i usluge te transformirati bežičnu mrežu!"

"Uz 5G mreže koje se šire diljem svijeta, prelazimo na sljedeću razinu: pripremamo svijet za samostalni 5G", kaže Fredrik Jejdling, izvršni potpredsjednik odgovoran za mreže u Ericssonu. „Koristeći Ericssonove komercijalne proizvode zajedno s T-Mobileom i našim partnerima u ekosustavu, pokazali smo potencijal samostalnog 5G na niskim pojasevima. Zajedničkim naporima postigli smo najnovije prekretnice koje unapređuju 5G tehnologiju. "

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • May 18, 2020 at 2:24 PM

Evo još dobrih vijesti za Ericsson grupaciju. Sklopili ugovore s dva vodeća mobilna operatera u Kini.

"Ericsson revealed that it will partner with China Telecom and China Unicom, two leading mobile operators, to deploy Ericsson Radio System, including Ericsson Spectrum Sharing, as they roll out 5G across China."

"Ericsson, which competes with Nokia, Huawei, ZTE and Samsung, currently has 91 commercial 5G agreements and contracts with unique operators, including 36 live 5G networks on four continents."

https://www.telecomlead.com/telecom-equipm…na-unicom-95224

https://www.ericsson.com/en/news/2020/5…ect-ericsson-5g

https://www.telecompaper.com/news/china-tel…vendor--1338928

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • May 18, 2020 at 5:33 PM

Ericsson 5 G glavni igrač na svijetu je u stranim burzama u plusu.od 3 do 5%

Kada se uzme u obzir da je u Hrvatskoj ERNT strmoglavo pala sa 1.500 kn nedavno a prije i više, a znajući da posla ima što ovdje očekivati ? Danas je američki predsjednik zadao novi težak udarac Huawei ograničavajući kompaniju koja im isporučije 98% najvažnijih čipova. Jesmo li mi u većini gluhi slijepi, da ne velim težu riječ :D

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • May 18, 2020 at 5:40 PM

Konkurentu (Huawei) je sve teže; postaje problem i nabaviti čipove i opremu.

Američko ministarstvo trgovine odredilo je prošli tjedan da, pojednostavljeno, čak ni neameričke kompanije koje u svom proizvodnom procesu koriste pojedine američke komponente ili tehnologije više ne smiju surađivati s Huaweijem. To pravilo spriječit će prije svega proizvođače čipova koji koriste američki softver i tehnologije da izrađuju proizvode za Huawei, osim ako ne dobiju odobrenje od SAD-a. Najteža posljedica toga po Huawei je što SAD sada može spriječiti, konkretno, tajvansku kompaniju Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) da proizvodi čipove za Huaweijevu tvrtku kćer HiSilicon.

Huawei je danas preko brojnih kanala odgovorio na prošlotjednu odluku administracije Donalda Trumpa kojom se još više ograničava mogućnost te tvrtke da surađuje s kompanijama izvan Kine i koja bi mogla zadati dosad najžešći udarac njihovom poslovanju.

To znači da bi kineska tvrtka mogla ostati bez svojih najsuvremenijih čipova i procesora za pametne telefone, tablete i druge potrošačke uređaje, ali i za drugi dio svog biznisa - mrežnu opremu za telekomunikacijsku industriju.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/trump…etnju/10319287/

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • May 19, 2020 at 3:27 PM

Sjetiti će se Amerikanci TianNanMena kada su propustili priliku obračunati se sa KP Kine, a ne ovako dozvoliti neki hibrid od partijski kontroliranog kapitalizma u kojem su upitne temeljne slobode i pravo privatnog vlasništva (prosvijedi u Hong Kongu). Kad tad na žalost za svjetsko gospodarstvo i ove teme moraju se razriješiti, a ovdje Tramp ima podršku cijelog SAD-a.

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • May 26, 2020 at 10:16 AM

vijest od 26.05.2020. https://www.ericsson.hr/20200526-5g-telia-stockholm

Börje Ekholm, Predsjednik i CEO Ericssona, je rekao: “Ovo je prava prekretnica za nas kao švedsku kompaniju jer u partnerstvu s Telia Company pretvaramo 5G u komercijalnu stvarnost za njihove korisnike u Stockholmu. Bilo da se radi o poboljšanom mobilnom širokopojasnom pristupu ili inovativnim novim poslovnim, društvenim ili industrijskim aplikacijama, 5G će promijeniti život i društvo na bolje u cijeloj Švedskoj. Veselimo se radu s našim strateškim partnerom Telia Company na pokretanju te promjene i osiguravanju komparativne prednosti koju će Švedska imati od digitalizacije.”

Ovim pokretanjem komercijalne mreže, Ericsson sada ima 37 5G mreža u radu u 22 države. Ericssonove mreže u radu dio su od ukupno 91 komercijalnog 5G sporazuma ili ugovora koje kompanija ima s pojedinim operatorima u cijelom svijetu, a njih 48 su javno objavljeni 5G ugovori

Ovdje ima raznih brojki, malo progruntati svakako se isplati po meni. Budućnosti radi.

https://www.ericsson.hr/documents/2018…a5-25f3c1511ce5

Smatram da svi ulagači trebaju pomno dugotrajno i ozbiljno razmišljati gdje ulažu svoj novac i koristiti sve dostupne

relevantne i istinite informacije. Moje pisanje nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica. Nisam ovlašten za savjete niti imam dovoljna

znanja za to niti propisana ovlaštenja. Za savjete se obratite licenciranim stručnjacima profesionalcima koji se zovu investicijski savjetnici.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • May 28, 2020 at 10:58 PM

Kao dioničar saznao sam jednu vrlo neugodnu pojavu među radnicima ERNT-servisi, do 2016.godine bili su radnici HT u više gradova, da su prijavili lažna mjesta boravka i na takav način stječu nepripadajuća novčana primanja za putne troškove. Ova pojava je vrlo učestala, ali ne znam o kolikim mjesečnim prevarama se radi i ne znam kako to službeno zatražiti da se istraži. I sve to eto saznao sam u ovo vrijeme krize kada ni dividenda nije isplaćena, kada se pokušava uštedjeti gdje god se može. Da li netko ima slične informacije?

• naim
    Guest
    • May 28, 2020 at 11:10 PM

Najbolje da ih prijaviš auto-električaru Beljaku. On pokreće novi program utvrdjivanja porijekla imovine.

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • May 29, 2020 at 11:34 AM
    Quote from plavi05

Kao dioničar saznao sam jednu vrlo neugodnu pojavu među radnicima ERNT-servisi, do 2016.godine bili su radnici HT u više gradova, da su prijavili lažna mjesta boravka i na takav način stječu nepripadajuća novčana primanja za putne troškove. Ova pojava je vrlo učestala, ali ne znam o kolikim mjesečnim prevarama se radi i ne znam kako to službeno zatražiti da se istraži. I sve to eto saznao sam u ovo vrijeme krize kada ni dividenda nije isplaćena, kada se pokušava uštedjeti gdje god se može. Da li netko ima slične informacije?

Siguran sam da zapravo imaju službene automobile kojima se voze, osobito servisi.

Međutim ako se nekome ili negdje isplaćuju uvećani putni troškovi, onda je to sjajan način da se odabranima (korisnima)

isplaćuje novac bez poreza i doprinosa što je značajno jeftinije za kompaniju i jako dobro za dioničare. win win situacija.

Takva pojava u smislu malverzacija može biti pojedinačni i izolirani slučajevi u današnje vrijeme, jer kokošariti u takvoj

kompaniji se baš i ne isplati dugoročno.

Svojevremeno je pulen Mesićev dok je bio predsjednik države, Tomislav Dragičević kao CEO Ine d.d. krao prijavom lažne adrese,

ali čak se i takav uhljeb pod najvišom zaštitom osramotio blamirao i naplatili su mu sve. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…poreza/1960242/ To je normalno kada se ološ stavlja na glavne pozicije.

U ERNT je normalno da toga nema. Možda netko uzme i rolicu papira iz WC pa smota u džep ili torbu, ali i to je sasvim opravdano ako rade puno po terenu 8)

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • May 29, 2020 at 4:27 PM

" U ERNT je normalno da toga nema. Možda netko uzme i rolicu papira iz WC pa smota u džep ili torbu, ali i to je sasvim opravdano ako rade puno po terenu"

To im je kad sretnu Pernara i ekipu koja brije na korona-5G zavjere, Pa ako se ukake od straha pred podivljalom masom da imaju čime obrisati nered. Prizna se u izvanredne (neočekivane) rashode. 8o

Inače - neki dan mi je ekipa spajala optiku na tavanu i kažu kako ima ponekad zbilja ozbiljnih problema s nekim ljudima koji su zabrijali na te fore, ali ono baš ozbiljno. "Ali mi spajamo optiku." "Ne, ne - znamo mi za koga vi radite, vi nas očete čipirati - je.o vas Bil Gejts", Još će ispušit batine ni krivi ni dužni. Bome zbilja im nije lako.

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • May 29, 2020 at 4:37 PM
    Quote from plavi05

kolega, a što Vam je tu čudno?

pa noralna stvar.. evo primjer. ako radite u državnnoj firmi a firma vam je unutar 2 km od adrese stanovanaj nemate pravo na naknadu za prijevoz - a recimo u ZG ako je razmak tram stanica 500m dakle za 4 stanice nemate pravo na stvarno naknadu ZETovog pokaza.

Osobno poznam ljude koji su se prijavili kod roditelja / prijatelja samo da ostvare 300kn naknade prijevoza.

Ja bih također to napravio da imam problema sa time. Neka mi firma da službeno vozilo kao inženjeru ( iako mi ne treba za vrstu posla koje radim) kao dodatak plaće pa ne bude bilo muljaža.

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • May 31, 2020 at 10:56 AM
    Quote from Barikb

vijest od 26.05.2020. https://www.ericsson.hr/20200526-5g-telia-stockholm

Börje Ekholm, Predsjednik i CEO Ericssona, je rekao: “Ovo je prava prekretnica za nas kao švedsku kompaniju jer u partnerstvu s Telia Company pretvaramo 5G u komercijalnu stvarnost za njihove korisnike u Stockholmu. Bilo da se radi o poboljšanom mobilnom širokopojasnom pristupu ili inovativnim novim poslovnim, društvenim ili industrijskim aplikacijama, 5G će promijeniti život i društvo na bolje u cijeloj Švedskoj. Veselimo se radu s našim strateškim partnerom Telia Company na pokretanju te promjene i osiguravanju komparativne prednosti koju će Švedska imati od digitalizacije.”

Ovim pokretanjem komercijalne mreže, Ericsson sada ima 37 5G mreža u radu u 22 države. Ericssonove mreže u radu dio su od ukupno 91 komercijalnog 5G sporazuma ili ugovora koje kompanija ima s pojedinim operatorima u cijelom svijetu, a njih 48 su javno objavljeni 5G ugovori

Ovdje ima raznih brojki, malo progruntati svakako se isplati po meni. Budućnosti radi.

https://www.ericsson.hr/documents/2018…a5-25f3c1511ce5

Smatram da svi ulagači trebaju pomno dugotrajno i ozbiljno razmišljati gdje ulažu svoj novac i koristiti sve dostupne

relevantne i istinite informacije. Moje pisanje nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica. Nisam ovlašten za savjete niti imam dovoljna

znanja za to niti propisana ovlaštenja. Za savjete se obratite licenciranim stručnjacima profesionalcima koji se zovu investicijski savjetnici.

Display More

Slažem se da Ericsson ima odličnu perspektivu. I dionica joj kotora sukladno tome. Huawei kao glavni konkurent za 5G u USA ne može prismrditi (ban), u EU skoro slično. Čak i u Kini Ericsson drži ugovore, kao odgovor Kine na tenzije izbacili su Nokiu ali zadržali Ericsson. Usljed COVID krize Ericsonova vizija 50 milijardi connected devices se čak ubrzala i revidirali su brži rast istih. Ovakvih članaka će sve više biti. ERNT s druge strane ima limitirano tržište gdje smije prodavati, uglavnom regija i po istoku do Rusije, nečete vidjeti ERNT ugovore za npr UK, Njemacku itd jer tamo Ericsson ima svoje lokalne podružnice koje to rade za maticu. No kišobran je dobar, štiti i daje dobru perspektivu no ugovori 5G nece biti spektakularno veci od 4G ili 3G koji su se sklapali u prošlosti. Uvijek je zadnja tehnologija hot samo sa generalnom situacijom ERNT ima sigurnost da bude tu i prodaje i dalje. Konkurencija je neće pomesti. Trajanje jedne generacije (G) je cca 10 godina. Velik je rast u ERNT u R&D segmentu, čak i za 5G no prodaja je ono što nas zanima.

• george
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • May 31, 2020 at 1:27 PM

Eto sve lijepo objasnjeno. Nitko ne kupuje firmu da bi mu ona poslije smanjivala profit i bila na neki nacin konkurencija. Naprotiv kupuje se upravo zato da bi se prosirio na novo trziste i zavladao njime. A to je jedino moguce ako kupis lokalnu firmu. I ovo je pravi primjer tog trzisnog kanibalizma, nas Ero kako smo mu tepali stalno slabi isisavanjem dividende koja ne prati njene financijske rezultate. Kad postane kriticno,matica otpusti uzde, dobit skoci jedne godine i odma su svima puna usta o uzletu firme u neslucene visine. No od toga nema nista, nikakave nove tehnologije nece lansirati Ernt.Uostalom dovoljno je pogledati Koncar koji cak i nije jos pod "okupatorskom cizmom".

Koliko je tramvaja prodao u EU?

Koliko je vlakova prodaou Europi?

Eto, to vam cijela prica.A oni koji tu postaju cudesa o 5G znaju i sami da od toga Ernt nece izvuci neku znacajniju korist. Jel tako prijatelju?

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • May 31, 2020 at 2:46 PM

Slažem se, telekom je postao stabila grana. Nema tu hypa više. Zlatna doba telekoma su iza nas. Sjetite se samo 2000 i dalje, nitko nije imao mob i u 5 godina svi su ga imali. Koja se to infrastruktura morala sagraditi od core mreža do radio mreža. Neki telekomi su bankrotirali jer su pretplatili UMTS koncesije.

Ali opet ERNT je dobra kompanija, postoji perspektiva no ništa spektakularno.

Više od 90% je VSS, prodaje se pamet ali ukalupljena u Ericssonov produkt koji se prodaje globalno a ERNT lokalno/regionalno što uspije (HR, BiH, Kosovo i istok). Lokalno se razvija jedan segment cijelog proizvida, ko što ADPL radi branik za auto, ali ne prodaje auto.

ERNT nema potrebe držati lovu na računu jer nema gdje to poslovno investirati zato i idu dividende, takva je misija kompanije. Postoje izleti u e-zdrastvo, e-katastar ali zanemarivo. Ericsson i plaća ERNT da razvija telekom produkt a ne izlete 'sa strane'.

No opet, i to je dovoljno da se uživa u ovoj dionici.

• nascar
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    550
    • June 24, 2020 at 12:42 PM

Hrvatski Telekom (Reuters: HT.ZA; Bloomberg: HT CZ), vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavljuje kako su Hrvatski Telekom i Ericsson Nikola Tesla (ENT) danas potpisali ugovor o suradnji temeljem kojeg će ENT do 2024. godine biti ekskluzivni isporučitelj radijskog dijela mobilne mreže Hrvatskog Telekoma. Riječ je o prvom 5G ugovoru dviju hrvatskih kompanija u Hrvatskoj, čime Ericsson Nikola Tesla i Hrvatski Telekom nastavljaju kvalitetnu dugogodišnju suradnju s ciljem omogućavanja tehnološkog, gospodarskog i društvenog napretka

https://zse.hr/userdocsimages…I2Z7lgPlA==.pdf

• ares
    Početnik
    Reakcija primljeno
    9
    • July 14, 2020 at 2:37 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…je/2198063.aspx ima li komentara na ovo????

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • July 14, 2020 at 2:40 PM
    Quote from ares

https://www.index.hr/vijesti/clanak…je/2198063.aspx ima li komentara na ovo????

Nema, ništa nova, pisalo se naveliko o tome a i dotaknuo se u prošlim postovima.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 4:34 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 4:34 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 4:34 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago