Ovih dana kada i purani poput IGH i DLKV lete...
ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)
-
-
-
Lip ugovor.Valjda će se i odrazit na dionicu.
Ero se drži podkonttolom šta se tiče dionice a poslovi se dobivaju.Mora se i dionica odključati!
ERNT je kao dionica krepana mačka. Isplati se držati je samo onome koji ima dionice zbog dividende.
Trogodišnji pomak je je 10% ali u minus! -
ERNT je kao dionica krepana mačka. Isplati se držati je samo onome koji ima dionice zbog dividende.
Trogodišnji pomak je je 10% ali u minus!Trogodišnji prinos nije baš reprezentativan. Zbog korone i poroblema sa obskrbnim lancima došlo je do gomilanja zaliha mrežne opreme kod kupaca pa su u zadnje godine narudžbe bile manje.
Dakle ako računamo zadnje 3 godine krećemo od vremena kada su zalihe kod kupaca bile na nenormalno visokim razinama.
-
uzalud se tješite kolega! ima barem dvadesetak papira koji su dobrano dobrano potegli unatrag tri godine! u plus, ne u minus!!
a i neki debeli teški purani su poletjeli!
-
uzalud se tješite kolega! ima barem dvadesetak papira koji su dobrano dobrano potegli unatrag tri godine! u plus, ne u minus!!
a i neki debeli teški purani su poletjeli!
To ne znači da će se ista situacija ponoviti u naredne 3 godine.
Samo kažem da su prethodne 3 godine bile nepovoljne za sve proizvođače mrežne opreme i da to nije relevantan period za uspoređivanje istih sa ostatkom tržišta. Jednom kada se zalihe kod kupaca normaliziraju možemo ih uspoređivati sa ostatkom tržišta.
Koga zanima ima dosta o tome u 2Q conference callu Ericssona.
-
Sve je to ljepo, ali kada dionica na dobru vijest ode u minus e to nikako nije dobro, nevezano za firmu. Uf a hbga
-
Sve je to ljepo, ali kada dionica na dobru vijest ode u minus e to nikako nije dobro, nevezano za firmu. Uf a hbga
Imamo velikog prodavača koji je odlučio izaći po svaku cijenu tako da u ovom trenutku vijesti nemaju utjecaja na cijenu.
I kad je AZ izlazio iz KODT-a bili smo zakucani na 2000 kuna (270 eura) dok nisu prodali.
-
Imamo 20,359 razloga da još ne raste...pobogu vidiš da se i dalje prosipaju...
-
Imamo velikog prodavača koji je odlučio izaći po svaku cijenu tako da u ovom trenutku vijesti nemaju utjecaja na cijenu.
I kad je AZ izlazio iz KODT-a bili smo zakucani na 2000 kuna (270 eura) dok nisu prodali.
kod kodt-a je to trajalo mjesec-dva. a ovo je već treći-četvrti fond koji izlazi i to traje barem dvije godine!!!
-
Izvještaj ispod očekivanja.
Istine radi imali si 3,9M dodatnih poreznih troškova iz predthodnih perioda koje su knjižili u ovom tromjesečju.
-
-
Krvarit će ERO danas
-
Krvarit će ERO danas
I meni se čini.
Mada to nije toliko loš izvještaj ako se uzme u obzir da imaju jednu negativnu jednokratnu stavku od 3,9M (porezi iz predhodnih razdoblja). Bez toga drugi kvartal je u okviru očekivanja. Manji prihodi od servisa koji su otišli u HT, i nešto manja dobit iz istog razloga.
-
Krvarit će ERO danas
I meni se čini.
Mada to nije toliko loš izvještaj ako se uzme u obzir da imaju jednu negativnu jednokratnu stavku od 3,9M (porezi iz predhodnih razdoblja). Bez toga drugi kvartal je u okviru očekivanja. Manji prihodi od servisa koji su otišli u HT, i nešto manja dobit iz istog razloga.
Sve opravdani razlozi ali burza je nemilosrdna
-
sve je to ok...nije bitno šta burza danas kaže, ako si u ERO-u onda ideš s intencijom dugoročnog
ovo je priča kao i adpl, slično
-
Izvještaj ispod očekivanja.
Ispod očekivanja, jel sam ja ovo u zoni sumraka???
Dobit prije poreza:
2Q 2Q23., 5,304 milijuna €
2Q 2024., 5.89 milijuna €
-
Baš ne zanima hoće li se danas ask počistiti do 190€
-
gledam P/E , prihode i dobit, broj zaposlenih SPAN-a i ERNT i ne razumijem ovoliku razliku u cijeni s obzirom da je ista industrija.
Jel se na SPAN-u očekuje neki novi veliki projekt ili ulazan u novi tržišni segment ? Ili se na ERNT očekuje daljnji pad prihoda iz nekog razloga ?
Imam ERNT , nemam SPAN.
-
gledam P/E , prihode i dobit, broj zaposlenih SPAN-a i ERNT i ne razumijem ovoliku razliku u cijeni s obzirom da je ista industrija.
Jel se na SPAN-u očekuje neki novi veliki projekt ili ulazan u novi tržišni segment ? Ili se na ERNT očekuje daljnji pad prihoda iz nekog razloga ?
Imam ERNT , nemam SPAN.
Odite samo na SPAN , forum , i pročitajte , dovoljno je zadnje 3 stranice , sa postovima , i sve če biti jasnije
-
Imam ERNT , nemam SPAN.
Nije ista industrija. Najviše ERNT prihoda dolazi od prodaje hardwarea.
Najviše SPAN-ovih prihoda dolazi od prodaje MSFT licenci.
Pretpostavljam da se optimizam na SPAN-u prilično zasniva na očekivanom masivnom rastu prihoda i dobiti od segmenta kibernetičke sigurnosti.
-
Imam ERNT , nemam SPAN.
Odite samo na SPAN , forum , i pročitajte , dovoljno je zadnje 3 stranice , sa postovima , i sve če biti jasnije
Otišao. Većina postova je prazno komentiranje tko prodaje i kud će cijena. Plus DORA i učestali hakerski napadi. OK , nemojte mi se smijati, lijepo sam pitao a brojevi vam ne idu nešto u prilog.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti