Do cjene od 205 e ima na kupnji cca 750 dionica.
Mora da ovi šta istresaju otišli na produženu marendu ili nece prodavati ispod 210 e.
Zloćka ako imaš volje za nacrtati graf. Hvala.
Do cjene od 205 e ima na kupnji cca 750 dionica.
Mora da ovi šta istresaju otišli na produženu marendu ili nece prodavati ispod 210 e.
Zloćka ako imaš volje za nacrtati graf. Hvala.
Ni 8.1.24 ni 9.1.24 Erste nije kriv za štopanje cijene na kraju oba radna dana...zaključak, netko drugi se propisa, osim ako Erste nema još koji podfond koji nije u TOP 10, recimo ERSTE plavi kategorija A....
ERNT ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B -33 -0.00% 9,580 0.72% 1.99M
Evo ih zato 10.01. sa skoro 1000 komada .
Više od 10% dionica koje ima, lijepo
Dopada mi se to što je od 1328 prodanih dionica 10.1. čak 996 bilo od Erste.
E, hvala. Kako si to skužio?
E, hvala. Kako si to skužio?
Ne razumijem Vas. Da li se šalite?
Ne, nije šala, samo ne tražim stalno po raznim izvorima informacija.
Otprilike, odokativno mislim da Plavi ima još cca 7200 kom.
Cca 1,5M eura. Nešto se nakupilo kupnje do 204 nekih 700 kom dionica.
Ma svakako je puno za ovu razinu likvidnosti. Čudno da niko nije pokazao interes za neku block kupnju po ovoj cijeni.
Bravo Barakude, treba ulagati u srebro bravo
Otprilike, odokativno mislim da Plavi ima još cca 7200 kom.
Cca 1,5M eura. Nešto se nakupilo kupnje do 204 nekih 700 kom dionica.
Ma svakako je puno za ovu razinu likvidnosti. Čudno da niko nije pokazao interes za neku block kupnju po ovoj cijeni.
Bravo Barakude, treba ulagati u srebro bravo
neće ni on imati municije dovijeka, vidim da se danas prosipalo po 209 čim bi se malo nakupilo kupnje
A kog se vraga zalijećete na ask ?
Pustite velike neka odrade prekrcaj, naslonite se na njih na bidu, ako vam se žuri
Pohlepa je vragu ispod suknje izašla 🙃
Pustite velike neka odrade prekrcaj, naslonite se na njih na bidu, ako vam se žuri
Radi ovog?
Radi ovog?
da ziher, 1.9 milja eura...treba biti strpljiv, meni se čini da bi ova dionica ove godine mogla cjenovno biti ono što je koei bio prošle, ali imaju veliki još municije
zar je vrag ženskog roda
zar je vrag ženskog roda
Pa kaj nisi gledao Bedazzled
Ako ove godine dividenda bude 6 eura kao lanjska, bit će prilike za ukrcaj... 🤑😂😂😂
Evo još malo posla
na 209 mirovinac izlazi, tko želi kupiti, staviti se na bid, nikakvo lupanje po asku...naravno, još neko vrijeme, onda nas iskustvo na zse uči u kom smjeru to ide nakon izlazaka velikih
Ide Erste pomalo , ali sigurno prema nuli. Evo 17.01. prodali su još 942 kom. Ovim tempom trebali bi izaći prije izvješća za Q4.
Ovdje bi se moglo poklopiti u nekoliko dana izlaz Erste i dobro izvješće za Q4 , a onda bi cijena mogla brzo i jako gore.
Ide Erste pomalo , ali sigurno prema nuli. Evo 17.01. prodali su još 942 kom. Ovim tempom trebali bi izaći prije izvješća za Q4.
Ovdje bi se moglo poklopiti u nekoliko dana izlaz Erste i dobro izvješće za Q4 , a onda bi cijena mogla brzo i jako gore.
Izvješće Q4 je tek krajem drugog mjeseca. Lako moguće da u četvrtak dok prikažu podatke o broju dionica da je Erikson izašao iz prvih 10 da Erikson isti dan tj. četvrtak bude sve i prodao.
Pardon, ne Erikson nego Erste. Slično, a različito.