1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

DLKV (Dalekovod d.d.)

• harpun
  • February 13, 2020 at 7:29 PM
  • Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 22, 2020 at 7:13 AM

Meni se cini scenarij prilično jednostavan i logičan.

Quote from st-brajo
    Quote from Parica

Ma dajte, prestanite vise...kakva petljavina???

Dodje kupac i kupi KONSOLIDATOR, objavi obveznu ponudu za preuzimanje DLKV i gotovo...e sad jel ima kupca to je nesto drugo..

priča ide ovako.

Fond NEK u svom portfelju ima dionice LKPC i PTKM i državne obveznice RH.

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…=2&idDCar=17926

vlasnici FGS-ova su Fortenova, mirovinci, CROS i HBOR.

Fond NEK kupuje portfelj FGS-ova (među njima Konsolidatora, koji ima 60% dionica DLKV).

mirovince, CROS i HBOR namiruje u državnim obveznicama RH, a Fortenovu u dionicama PTKM.

kako je Vujnovac kupovao dugove Fortenove i Dalekovoda, kupuje za dugove od Fortenove dionice PTKM, a od Fonda NEK za dugove od DLKV dionice LKPC i PTKM (on je više puta izričito demantirao da ga DLKV ne zanima, a zašto i bi kad na ovaj način može kupiti ono što ga zanima više).

u konačnici, kupac DLKV-a (i dionica i dugova) bi bio Fond NEK koji ima dovoljno imovine da isplati vlasnike FGS-ova i to u imovini koja je njima prihvatljiva.

po meni, to za DLKV uopće ne bi bila loša opcija ukoliko bi država, koja je vlasnik Fonda NEK, pustila sadašnju upravu da u miru radi svoj posao i od DLKV-a ne napravi poligon za uhljebljivanje.

u protivnom, mogli bi za predsjednika NO-a DLKV-a i direktora Konsolidatora imati Popijača :D

Display More

To su gluposti. Kakav NEK? Pa taj fond je vremenski ograničen (iako na dugi rok) i njegova svrha nije to sto pisete. Sto bi on s tolikim equity udjelima? I ovo sto ima je previše. I sto će Pavi manjinski udjeli u PTKM ili zanemariv udjel NEK-a u LKPC? Ionako će mu ga na kraju prodati.

Nije Pavo Vujnovac vise puta demantirao da ga ne zanima Dalekovod nego PPD. I u tome i jest fora. Možda ga čak dugorocno i ne zanima, al ga zanima da uzme novce na njemu. A da ih uzme i posloži i preproda ili napravi bilo sto treće neće sigurno pitati manjinske vlasnike. Pod pretpostavkom da upravo on drži znacajan iznos dugova kupljenih uz diskont on ima vise opcija na raspolaganju da ovlada drustvom. I tu sad na scenu stupaju sve mogućnosti od neuredneog preuzimanja guranjem u stečaj pa do urednog i prethodne ili kasnije dokapitalizacije mijenjanjem (dijela) dugova za vlasnistvo (ako je to potrebno). A čak da ga zaista ništa ne zanima od navedenog, svatko tko će htjeti ovladati Dalekovodom, dakle bilo tko treći, morat će se obratiti najprije njemu i Fortenovi, a ne nekakvom FGS-u, državi i slično. Moguće je da Pavo još drži equity Fortenove koji je kupovao uz diskont i da će ga zamijeniti za nešto, pa i dionice DLKV, al ja ta dva posla ne bih uopće izravno vezao nego bih se držao gornje, jednostavnije strategije po načelu “keep it simple”.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 22, 2020 at 7:22 AM
    Quote from Parica
    Quote from st-brajo

nije Pavo ništa prodavao.

meni se u konačnici jedino čini logičnim da krajnji kupac svih ostataka FGS-ova bude Fond NEK

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…=2&idDCar=17926

a tu u porfelju ima dionica firmi koji su Pavi interesantne i di dugove koje je kupovao može mijenjati za dionice tih firmi (LKPC i PTKM), a u portfelju Fonda NEK ima i drugih interesantih stvari kojima se vlasnici FGS-ova mogu namiriri.

jednostavno ne vidim neki drugi način na koji se cijela ova petljavina može raspetljati.

Ma dajte, prestanite vise...kakva petljavina???

Dodje kupac i kupi KONSOLIDATOR, objavi obveznu ponudu za preuzimanje DLKV i gotovo...e sad jel ima kupca to je nesto drugo..

Display More

Pa to bi i bilo otprilke tako da Fortenova ne kontrolira equity, a drugo “oko u glavi”, dug. Znaci najprije mora s njima dogovoriti sve sto treba dogovoriti, ako takav kupac naravno postoji.

Ja sam skloniji opciji da je kupac onaj koji kontorlira dug i da njemu nije u interesu bas potrošiti 100 milijuna kuna vise nego sto je potrebno da preuzme i equity. A sad ne znam, možda to njemu ništa ne znaci u životu, pa bude široke ruke. Vidjet ćemo sto će se na kraju dogoditi. Možda se sve i odigra transparentno, no obzirom da je sve manje vremena do početka veljače, a informacija malo, svašta je tu moguće i nemoguce.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 22, 2020 at 7:58 AM

Flight

pa gledajući strukturu ulaganja Fonda NEK, ista se savršeno uklapa u scenarij da se svi akteri iz Agrokora (Agram, Fortenova) i FGS-ova raspetljaju na način koji svima odgovara.

kroz odnose u SLPF imamo vezu Inspire-a i Fonda NEK, koji će svojim drugarima izaći u susret, što god da treba.

a i Pavi više odgovara da se na kraju dogovara s državom i onda iz košarice Fonda NEK uzme ono što mu najviše odgovara.

hoće li to biti dionice DLKV, LKPC ili PTKM, vidit ćemo na kraju balade.

ono što još ostaje u zraku je hoće li 5 do podne osvanuti odluka da se FGS-ovima ipak daje ovo 2-godišnje produljenje ili ne (nekima je dosad dano, a nekima nije).

a što se tiče Fonda NEK, njegovo je trajanje vremenski ograničeno dok se NE Krško ne razgradi, a pošto oni trenutno rade novi blok, mislim da ćemo se prije razgraditi mi forumaši nego ovaj SPV (special purpose vehicle) fond koji je i dosad služio za izravnavanje jednadžbi kako bi se jataci namirili.

al živi bili pa vidjeli :)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 22, 2020 at 8:43 AM

Kolega, nemojte fantazirati. Molim vas.

Inspire nema novce, Pavo ima. Oni su samo upravitelji koji defacto o ničem bitnom ne odlučuju i prodajom odnosno likvidacijom Konsolidatora (te ostale imovine Fonda) oni završavaju priču sa FGS fondom.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 22, 2020 at 8:56 AM
    Quote from Parica
    Quote from Parica

Imate pravo, nigdje se ne spominje da je g. Vujnovac otkupio dug nego da je mogući kupac (Lider)...ali ovdje se toiliko ispisalo o otkupu duga da više ne znam "gdje udaram"...

Quote from Flight

Ja sam vas pitao gdje je pisalo da je on navodno prodao dug?

Znamo gdje je pisalo da je navodno on kupac.

Je.e lud zbunjenog...

Sto nije jasno u mom prethodnom postu...ocito Vam sadrzaj nije bitan vec samo zelja/interes za ponavljanje rijec dug i vjerovnici...iskreno se nadam da imate neke koristi od toga...

Mozete bit korektni i odgovorit zasto je problem ako je KONSOLIDATOR pod izvanrednom upravom i FORTENOVOM???

Display More

Pa nije nikakav problem osim sto iz prethodnih iskustava znamo da se pod palicom Izvanredne uprave može dosta toga rijesavati mimo javnosti, na netransparentan način i da pojedini akteri price oko Dalekovoda imaju ili mogu imati neke interese koje drugi dionici tog procesa možda nemaju.

I bas je meni bitan sadržaj jer ako je netko kupio navodno dug, a nije ga dalje preprodao znaci da je onda taj dug navodno ostao kod njega. On ga drži. Kolokvijalno rečeno. Nemam vam je nikakve posebne motive nego i sam želim shvatiti tko tu koga, na koji način i zašto.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 22, 2020 at 9:44 AM
    Quote from Flight

Kolega, nemojte fantazirati. Molim vas.

Inspire nema novce, Pavo ima. Oni su samo upravitelji koji defacto o ničem bitnom ne odlučuju i prodajom odnosno likvidacijom Konsolidatora (te ostale imovine Fonda) oni završavaju priču sa FGS fondom.

pa nitko nije ni rekao da Inspire ima novce.

oni će provesti sve ovo što ste Vi opisali.

Fond NEK ima novce i preko njega će se cijela ova priča raspetljati.

a dokaz da Fond NEK pomaže Inspire-u da nešto unovči je SLPF.

znači, Inspire u Fondu NEK ima sigurnog kupca za imovinu FGS-ova, odnosno za imovinu FGS-a kojim oni upravljaju.

al vrijeme brzo ide pa ćemo vidjeti kako će se u konačnici cijela priča raspetljati.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • December 22, 2020 at 10:54 AM

I u svim tim vasim kombinacijama da je netko htio kupiti preko duga dalekovod kupio bi dug od HETE koji mu po velicini i dospjecu brzo osigurava takav pristup pogotovo sta je takav dug sigurno na prodaji kad se radi o Heti ali ocito nije jer toga kupca nema, a vi se i dalje prekombinirajte.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 22, 2020 at 11:53 AM

Heta se zove samo "bad bank". I u stvarnosti ona ne podliježe regulatornom okviru poslovnih banaka i upravljanja rizicima odnosno rezerviranja neprihodujućih plasmana, za koji sam vam dao link. Evo, još jednom ću vam ga ovdje postaviti: https://www.hnb.hr/documents/2018…d5-060b5f1054d9

Inače se kupoprodaja plasmana u RH odvija prema ovoj odluci: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzben…0_127_2423.html

A ovdje su vam monetarni pokazatelji za isto: https://www.hnb.hr/documents/2018…1f-5008aadde29b ; otuda možete derivirati neke prosječne cijene za otkupljena/prodana potraživanja.

Ja bih se na vašem mjestu ako hoćete nešto više saznati pozabavio programom Zagrebačke banke koji se zvao Transform 2019. i u sklopu kojeg se radilo na restrukturiranju bilance i načina poslovanja Zagrebačke banke i dijela Unicredit grupe.

https://novac.jutarnji.hr/novac/makro-mi…lovnica-9959128

https://www.zaba.hr/home/o-nama/za…3-milijuna-eura

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 23, 2020 at 9:38 AM

https://www.hnb.hr/documents/2018…1f-5008aadde29b

Ovdje "gore" je zanimljivo promatrati kretanje prosječne cijene duga, kako je s godinama rasla i kako su banke nakon regulacije prodaje plasmana počele unovčavati i one dugove za koje se već "na prvi pogled" moglo vidjeti da nisu toliko neuredni u naplati. Uglavnom, cijene su varirale od 30-70% nominale. Vjerojatno to odstupanje ima veze i sa osiguranjem duga jer tamo gdje su veće izvanbilančne stavke veće su i postignute cijene duga.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • December 23, 2020 at 9:59 AM

Flight

Jesi ti pokusao svatiti usporedbu koju sam napisao u vezi Hete meni se cini da nisi ni pokusavao kad opet isto saljes, uostalom rezervacija koje je netko treci napravio zbog potrazivanja prema dalekovodu je skroz nebitna sa strane dalekovoda jer je to interna i regulatorna stvar iskazivanja tog drustva, a rijesavanje tog ili ne potrazivanja stvar internih odluka tog drustva u stvarnosti potrazivanje ostaje isto.

Znaci koja je tvoja teorija da je Zaba ta koja je prodala svoje dugove zbog operacije Transform 2019 i da netko s tim Zabinim dugom zeli napravit preuzimanje ?

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 23, 2020 at 10:02 AM

Pa neće valjda preuzimati Hetinim jer je taj nebitan za preuzimanje. Ako je Zaba prodala dug (a imala ga je dovoljno), onda je taj neki novi vlasnik duga novi vlasnik Dalekovoda (pogotovo ako se dug i dalje neuredno vraća) te ako je dug uglavnom ili većinom osiguran razlučnim pravima i drugim ovršnim ispravama.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • December 23, 2020 at 10:35 AM
    Quote from Flight

Pa neće valjda preuzimati Hetinim jer je taj nebitan za preuzimanje. Ako je Zaba prodala dug (a imala ga je dovoljno), onda je taj neki novi vlasnik duga novi vlasnik Dalekovoda (pogotovo ako se dug i dalje neuredno vraća) te ako je dug uglavnom ili većinom osiguran razlučnim pravima i drugim ovršnim ispravama.

Zasto je Hetin nebitan za preuzimanje on je isto dio bio dospio prije prodaje ?...koliko je to bilo dovoljno zabinog duga ukupnog i koliko zabinog je bilo dospjelo koji nije placen ?

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 23, 2020 at 10:41 AM

Odakle da ja znam koliko je dospjelo?

Nije uopće bitno koliko je dospjelo nego koliko je zbog neurednog plaćanja rezervirano, ako je dug u cijelosti raspoređen u kategoriju C plasmana, onda banka ima izravni poticaj da proda takav dug u cijelosti. On je ionako iz perspektive banke sveden na loš plasman i otpisan. Sve što kasnije utrži za njega je defacto njezina zarada na tom dugu (nakon što ga je otpisala) uz eventualne porezne i poticaje druge vrste ako postoje. Pojednostavljeno rečeno.

Pa imovina vezana na Hetin dug je defacto prodana odnosno prenesena, to je sad obveza nekog trećeg. To je dio tzv. diskontinuiranog poslovanja koliko sam ja shvatio.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • December 27, 2020 at 9:35 PM

Da ti odgovorim na to znaci ne znas otprilike koliko je kojeg duga dospjelo ni koliki je koji dug otprilike pojedinacno ni kako je osiguran taj pojedini dug ali vec sa sigurnoscu mozes tvrditi da Zabin dug je tema prodaje i preuzimanja trece osobe jer je vjerovatno da je taj dug rasporedjen u kategoriju C i da banka zbog toga ima potrebu za prodaju tog plasmana, prvo objavio si sam odluku kojom se zakonskom uredbom klasificiraju u rizicne skupine, a izgleda da je nisi ni procitao niti pokusao primjenit na taj dug, jer da jesi znao bi prvo da taj dug teoretski skoro i ne moze biti rasporedjen u skupinu C i da je vrlo vjerovatno jos u skupini b-1 po svemu onome sta se moze saznat o dugu i tim pravilima, drugo to sve je ne bitno u kojoj je skupini jer to je nista drugo nego regulatorna obveza koju namece regulator s ciljem upravljanja stabilnosti monetarnog sustava, a stvar prodaje i odluke o rizicnosti pojedinog kredita je stvar internih procesa same banke i njihove osobne procjene .

Drugo usporedba s hetom ima itekako smisla jer prica o prodaji duga je pocela krajem 2019 pa je bitno gledat u kontekstu kojeg ti spominjes da netko preuzima dug s ciljem ovladavanja drustva, jer onaj koji cilja na to ciljat ce prvenstveno na dug koji mu u najvecoj mjeri pruza najvece mogucnosti manevra prema duzniku, a to je prvenstveno dug koji je u najvecem dospjecu jer vjerovnik ima jedini manvarski prostor s dospjelim dugom, a ne nedospjelim s kojim nema nikakve mogucnosti osim naplate po dospjelosti, za primjer usporedba 15.5.2020 dospjeli dug Zabe po senior dugu je oko 5 mil, dok je dospjeli dug Hete tada bio 14mil s te strane hetin dug ima veci leverage u pregovaranju i pritisku s tim da taj dug cijeli dospjeva 2022 oko 60 tak mil dok zabin 7 godina kasnije, dok zabin dospjeli "ukoliko ga i dalje ne placa dalekovod" dug recimo na datum 15.5.2021 bi bio 10 mil, 2022 15 mil, znaci jel stvarno mislis da netko moze dalekovod sa trenutno 7,5 mil dospjelog duga Zabe ucijenit i da dalekovod ne bi mogao isplatit taj iznos takvom duzniku ukoliko bi taj duznik postao problem, da bi netko radio takav manevar isplativ trebao bi okupiti dug od bar tri najvece banke tj vjerovnika da bi to sve imalo smisla, a onda je upitna i cijena tog manevra i sami postupak preuzimanja tog duga je upitan, drugo zaba po predstecajnoj nagodbi ima pravo jedino ovrsiti nekretninu s kojom je dug osiguran, ne moze s tim dugom blokirati duznika jer je propisano predstecajnom nagodbom sta smije napraviti usljed neplacenog duga, s te strane i da se dogodi takav scenarij velicina dospjelog duga zabe nije tolika da bi bila ugroza i da se u tom momentu ne moze platit, a ocito postoji nekakav dogovor u vezi duga kako se spominje u samom izvjescu "Menadžment Grupe s ključnim financijskim vjerovnicima provodi aktivnosti financijskog restrukturiranja s ciljem poboljšanja financijskog položaja odnosno likvidnosti Društva i Grupe."

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 27, 2020 at 9:48 PM

A jer vi stvarno mislite da ja pišem napamet? I da sam vas slučajno doveo do cilja i potencijalnog prodavatelja i kupca?

Pored Zabe tamo je i neki austrijski Unicredito bio.

Ako meni ne vjerujete raspitajte se, sigurno netko zna koliko je to duga islo i po kojim cijenama.

Heta je bila rješavanje non-core djelatnosti i priprema za prodaju i konačno ovladavanje “iznutra”. Barem ja tako mislim.

Al to vam vise uopće nije bitno jer vi očito jos niste shvatili da je to vjerojatno ‘done deal’ i da vase “rješavanje” i samouvjeravanje da će se tu otvoriti nekakav transparentan proces na kojem će manjinski dionicari profitirati, tek obicna iluzija.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • December 27, 2020 at 10:45 PM

Kako to mislis profitirati... pa ovdje su svi u gadnom minusu ukljucujuci i ove koji su dokapitalizirali po 10kn.. sve ovo drugo je pricanje prica, bajki i nagađanja. Ali vrlo brzo, vjerujem kroz godinu, dvije sve ce se preokrenuti naglavacke, a oni strpljivi ce to naplatiti.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • December 28, 2020 at 10:54 AM
    Quote from Flight

A jer vi stvarno mislite da ja pišem napamet? I da sam vas slučajno doveo do cilja i potencijalnog prodavatelja i kupca?

Pored Zabe tamo je i neki austrijski Unicredito bio.

Pa vidis sam potvrdjujes da govoris napamet vec u drugoj recenici svojom izjavom da je uz Zabu i austrijski Unicredit jer da znas onda ne bi spominjao austrijski Unicredit kojem Dalekovod nije nista duzan da bi bio uopce tema ovih razgovora.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 28, 2020 at 11:15 AM

Bio je dužan. Sa gotovo 250 milijuna kuna tražbina.

Onda su svi sve valjda izmislili.

https://m.vecernji.hr/biznis/banke-c…dio-duga-512847

Nego, jesi ti ikada bio na skupštini Dalekovoda i postavio tamo upravi pitanje o prodaji potraživanja? Njihovim saznanjima i informacijama? I jesi se tamo ikada informirao o tijeku operativnog i financijskog restrukturiranja?

Ili tu samo ex cathedra držiš predavanja?

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • December 28, 2020 at 2:57 PM
    Quote from Flight

Bio je dužan. Sa gotovo 250 milijuna kuna tražbina.

Onda su svi sve valjda izmislili.

https://m.vecernji.hr/biznis/banke-c…dio-duga-512847

Nego, jesi ti ikada bio na skupštini Dalekovoda i postavio tamo upravi pitanje o prodaji potraživanja? Njihovim saznanjima i informacijama? I jesi se tamo ikada informirao o tijeku operativnog i financijskog restrukturiranja?

Ili tu samo ex cathedra držiš predavanja?

Izvoli pa procitaj nesto sluzbeno od Dalekovoda od pocetka do kraja konkretno cijelo rijesenje predstecajne nagodbe i bar zadnja dva revidirana izvjesca jer to je minumum da se stekne poznavanje o stanju u drustvu za bilo koga zainteresiranog, a ne da cijelu konstrukciju i svoju pricu temeljis na novinskim clancima i onda poentiras kako ne pricas napamet i to jos s ubacivanjem krivih cinjenica, ako tko drzi predavanje to si ti jer ovo sve sta navodim su cinjenice dostupne iz sluzbenih izvjesca i dokumenata Dalekovoda kojima ispravljam nekog koji iznosi krivu cinjenicu, a ne konstrukcija s krivim povezivanjem konkretno sad u ovom slucaju spominjes Unicredit Austrija kao jednu od prodavatelja duga uz Zabu, dok je cinjenica da je Unicredit Austria imalo trazbinu u predstecajnoj nagodbi temeljem "Tražbine po osnovi sudužništva Dužnika za obveze trećih osoba" koja su u potpunosti ukinuta kao potrazivanje prema duzniku tj Dalekovodu rijesenjem predstecajne nagodbe i kao takve od toga dana 04.2013 ne postoje vise kao obveza Dalekovoda prema Unicredit Austria, sad nastavi trazit dalje neku novu "cinjenicu" koju mozes iskoristit za svoju pricu jer ova bas i nije ta.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • December 28, 2020 at 3:11 PM
    • #1,000

Vrtiš se ko hrčak u krletci. Shvati da su trazbine prodane i to se i vidi iz HNB-ovih izvješća. Kako je to bankarska tajna javnih informacija nema, Al ima onih u kuloarima. Zato su novinari pisali o otkupu tražbina i zato im ja vjerujem. A ti kako hoćeš.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 22, 2025 at 3:30 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      482k
      1.2k
    3. Sheki

May 22, 2025 at 3:30 PM
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 3:23 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. All

May 22, 2025 at 3:23 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 2:10 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      834k
      1.9k
    3. All

May 22, 2025 at 2:10 PM
    1. ZABA (Zagrebačka banka d.d.) 1.9k

• Like 1
      • Admin
      • February 12, 2020 at 2:01 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 22, 2025 at 11:57 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      888k
      1.9k
    3. All

May 22, 2025 at 11:57 AM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 11:55 AM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 22, 2025 at 11:55 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

Sheki May 22, 2025 at 3:30 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 22, 2025 at 3:23 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 22, 2025 at 2:10 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 22, 2025 at 11:55 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 22, 2025 at 10:39 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,803 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago