Ja nisam nigdje napisao da je ona deiure nego defacto pod kontrolom Izvanredne Uprave. Ako vam u povjereničkom vijeću sjedi predstavnik Fortenove sa 26% udjela i preko Dalmarine netko tko ima trećinu vlasništva onda vi kao upravitelj fonda nemate gotovo nikakve mogućnosti djelovati suprotno uputama povjereničkog vijeća i suupravljanja u društvu koje je vlasnik dionica Dalekovoda. Tko su upravitelji fonda da o bilo čemu odlučuju? Pa zna se kako se Vlada postavila prema Lex-u i cijeloj situaciji koja se odigrala sa Agrokorom. A kako će onda HBOR glasati i kakav stav imati u Povjereničkom vijeću?
Ja ništa ne prejudiciram, al dopis iz dalekovoda je jasno naznačio da se sva ulaganja rasprodaju i da fond prestaje s radom. Što to vama recimo govori?
A o tome tko je i po kojoj cijeni otkupljivao dugove to pitajte u Dalekovodu, oni vam to sigurno znaju no pitanje je da li su dužni i hoće li objaviti demantij tih medijskih napisa. Da nije bilo prodaje tražbina određenim investitorima, vjerojatno bi odavno napisali demantij i objavili ga na burzi.
Postavite im službeni upit, to vam je moj savjet! I besplatan je.
Nego, zašto su u registru navedeni kao zastupnici Konsolidatora sljedeći pojedinci? I koje su im titule?
Osobe ovlaštene za zastupanje
Fabris Peruško, OIB: 22621985989 (Prikaži vezane subjekte) Zagreb, Ulica Stjepana Babonića 95
| ||
Dinko Novoselec, OIB: 35751455327 (Prikaži vezane subjekte) Zagreb, Kranjčevićeva 44
| ||
Toni Đikić, OIB: 54673046291 (Prikaži vezane subjekte) Zagreb, Lastovska ulica 40
|