1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

DLKV (Dalekovod d.d.)

• harpun
  • February 13, 2020 at 7:29 PM
  • SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • March 25, 2022 at 11:14 AM
    • #2,441
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Zlatek

barbosa 2.0

A što onda znači točka 29. Slijedom navedenog, riješeno je kao u točki II. i III. izreke rješenja.?

koliko vidim, ovo rješenje ima 2. točke...valjda tipfeler...

Ovo sa rješenjem je jasno da je Dalekovodu po prvoj presudi trebalo biti vraćeno što mu je ovrhom oduzeto ali po drugoj presudi je ta odluka poništena tako da Dalekovod nije ni u minusu ni u plusu jedino mora platiti sudske troškove parnice. Ja bi ovom objavom o sporoj prodaji Konsolidatorovih dionica kojih ima još otprilike pola serije "A". On podigne malo cijenu pa kad se pojavi neka malo bitnija količina na kupovnoj strani proda u nizu i posljednja je prodaja uglavnom sve jeftinija i pomalo spušta cijenu. Problem je u tome što se on stalno postavlja na prvo mjesto na prodajnoj strani s najnižom cijenom, a jasno je da osim njega još malo tko prodaje. Prijašnjih dana se pokazalo kada ti malo više podignu cijenu na prodajnoj strani dozvoljavaju i Konsolidatoru da ostane prvi ali da i on podigne cijenu i pojavila se vrlo dobra ponuda na kupovnoj strani ono što Konsolidator i čeka. Problem je što ti koji su sljedeći poslije Konsolidatorove ponude spuštaju cijenu na nekih 40 kn, a svejedno neće pored Konolidatora prodati dionice. Po mome bi trebali podignuti cijenu na 50 ili više kuna da dozvole Konsolidatoru da i on podigne na blizu 50 ili više. Prošlih dana se pokazalo kako to dobro funkcionira i krene ponuda na kupovnoj strani. Da je danas ponovno nastavljeno loše, kao prije posljednjih, za prodaju vrlo dobrih, nekoliko dana.

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • March 25, 2022 at 1:33 PM
    • #2,442

Jučer prodaje dionice Dalekovoda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • March 26, 2022 at 8:48 PM
    • #2,443
    Quote from SOUR

Jučer prodaje dionice Dalekovoda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

A što bi Vi "Ivana7" da imate dionice Dalekovoda?

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • March 27, 2022 at 12:14 PM
    • #2,444

Moj odgovor u vezi palca dolje iz dvije objave prije. Drukeri su oni koji jedno pišu, a drugo misle.

• Ivana7
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    799
    • March 27, 2022 at 2:52 PM
    • #2,445
    Quote from SOUR
    Quote from SOUR

- stvarno pošteno od vas, evo nagovorili ste me da nešto i napišem.

- više nećete na ovoj temi od mene imati palac dolje.

- ne znam kako ste se zvali u za prošlog forumskog života, ali i to je nebitno.

- nego što bi ja učinila da imam dionice Dalekovoda odnosno da sam zaglavila u istim.

- ja bi lijepo zamolila za pomoć gospodu Nabiduiasku, Mollera i Marina da mi svojim pisanjem na temi i naročito što smo tržili napišu nekoliko redaka i pohvale se svojim zaradama za burek, ne bi bilo loše ni zamoliti gospona Mittka da nacrta koji uzlazni graf.

- a ja vam mogu obećati da s moje strane više neće biti negative.

- i ako sve to dobro posložite s još nekim forumašima cijena dionice stvarno ima šanse za neku uzlaznu putanju, jer nije bitna dionica, bitna je priča, jer priča i svijetla budućnost se dobro prodaju.

• harpun
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,570
    • April 13, 2022 at 4:02 PM
    • #2,446

trebalo bi njih angažirati

law firm Block & Leviton

Twitter investors sue Elon Musk for failing to promptly disclose the size of his stake
    A group of Twitter shareholders are suing Elon Musk for allegedly failing to disclose he had bought a significant stake in the social media company in the…
    www.cnbc.com

bez ocjena molim

• JoSko111
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • April 21, 2022 at 9:37 AM
    • #2,447

Opet pump & dump ovdje ili je nešto procurilo?

Očekivao bih bar obavijest da nema saznanja zašto raste cijena i bla bla...

Zlatek
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    568
    • April 21, 2022 at 10:23 AM
    • #2,448

Što se čudite?

Pa DLKV je prije dokapa vrijedio 700kn (po novoj dionici).

Sad bi trebao vrijediti i više :)

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • April 21, 2022 at 10:25 AM
    • #2,449
    Quote from Ivana7
    Quote from SOUR

- nego što bi ja učinila da imam dionice Dalekovoda odnosno da sam zaglavila u istim.

- ja bi lijepo zamolila za pomoć gospodu Nabiduiasku, Mollera i Marina da mi svojim pisanjem na temi i naročito što smo tržili napišu nekoliko redaka i pohvale se svojim zaradama za burek, ne bi bilo loše ni zamoliti gospona Mittka da nacrta koji uzlazni graf.

- i ako sve to dobro posložite s još nekim forumašima cijena dionice stvarno ima šanse za neku uzlaznu putanju, jer nije bitna dionica, bitna je priča, jer priča i svijetla budućnost se dobro prodaju.

Display More

o Gospo od Malog hotelčića, moje isprike jer tek sada svrnuh na temu i pronađoh se prozvanim u nekoj burekopoteznoj skupini malih dijoničara, pa da samo dam kratki osvrt na vašu prozivku;

bolje živjeti i uživati u svome pošteno zarađenom bureku, nego nekome ukrasti janje iliti ne daj bože kakvu firmu, a ima svakakvih ljudi, koji na kraju krajeve za sebe misli kako su oni nešto posebno pametno daroviti pa misle da je cijela naša država kakva buregdžinica

i moram vas izvijestiti da sam odustao od prehrane burekom , jer mi se previše masti volan na novom Mercedesu srednje ulagačke klase

• Santo
    Student
    Reakcija primljeno
    64
    • April 21, 2022 at 10:35 AM
    • #2,450

moja zadnja prodaja je bila 60 kom po 1500 kn daleke 2007 g.

Sa prostalih 90 jos cekam. To znaci da me nema ni u knjizi dionicara jer je to po novome 0,9 dionica.

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • April 21, 2022 at 10:41 AM
    • #2,451
    Quote from Moller
    Quote from Ivana7

Display More

o Gospo od Malog hotelčića, moje isprike jer tek sada svrnuh na temu i pronađoh se prozvanim u nekoj burekopoteznoj skupini malih dijoničara, pa da samo dam kratki osvrt na vašu prozivku;

bolje živjeti i uživati u svome pošteno zarađenom bureku, nego nekome ukrasti janje iliti ne daj bože kakvu firmu, a ima svakakvih ljudi, koji na kraju krajeve za sebe misli kako su oni nešto posebno pametno daroviti pa misle da je cijela naša država kakva buregdžinica

i moram vas izvijestiti da sam odustao od prehrane burekom , jer mi se previše masti volan na novom Mercedesu srednje ulagačke klase

Display More

A Bože dragi, burek je burek, tradicija je tradicija, trebao bi zatražiti burek s posnim sirom! :)

Zlatek
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    568
    • April 21, 2022 at 10:54 AM
    • #2,452
    Quote from Santo

moja zadnja prodaja je bila 60 kom po 1500 kn daleke 2007 g.

Sa prostalih 90 jos cekam. To znaci da me nema ni u knjizi dionicara jer je to po novome 0,9 dionica.

Ima te u ovoj stavci

4.SKDD D.D. (64406809162)2.13795.7380,86Račun povjerenika

Ne znam kako to možeš prodati.

Probaj pitati SKDD.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • April 21, 2022 at 12:04 PM
    • #2,453

od ovih ni janjetine više neću kamo li burek.

Zlatek
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    568
    • April 22, 2022 at 12:11 PM
    • #2,454

Zna li netko koliko će DLKV izgubiti zbog rata direktno u samoj Ukrajini, a koliko po zemljama Ruske federacije?

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • April 22, 2022 at 12:33 PM
    • #2,455
    Quote from Ivana7
    Quote from SOUR

Display More

Sad bi se mi neki trebali uvrijedit ,jer nas je kolegica Ivana navela da trgujemo za burek....ne znam ja se nisam uvrijedio, meni je bitno da kapa stalno...

Inače da citiram kolegicu sa drugog foruma:– u ovom tjednu minus -0.9%, što daje prinos u ovoj godini od +5.0%......znači u u skoro 4 mjeseca jedva jednice ste natukli 5% nereliziranog prinosa, neka vam netko proda jednu dionicu Medike po bidu, otopit će vam sav taj plus u 1 sekundu, toliko o bureku:)

Sad stajem da ne zatrolamo temu!

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • April 22, 2022 at 1:01 PM
    • #2,456
    Quote from Marin83
    Quote from Ivana7

Display More

Sad bi se mi neki trebali uvrijedit ,jer nas je kolegica Ivana navela da trgujemo za burek....ne znam ja se nisam uvrijedio, meni je bitno da kapa stalno...

Inače da citiram kolegicu sa drugog foruma:– u ovom tjednu minus -0.9%, što daje prinos u ovoj godini od +5.0%......znači u u skoro 4 mjeseca jedva jednice ste natukli 5% nereliziranog prinosa, neka vam netko proda jednu dionicu Medike po bidu, otopit će vam sav taj plus u 1 sekundu, toliko o bureku:)

Sad stajem da ne zatrolamo temu!

Display More

Po načinu pisanja Ivana7 sa ovog foruma i onog drugog ni slučajno nisu ista osoba, a s obzirom na isto korisničko ime baš me zanima da li su si što u rodu pa da li Ivana7 s onog foruma ima strategiju po uputama Ivane7 s ovog foruma.

Ivana7 s ovog foruma nadam se da se nećete srditi radi ovoga ali baš sam znatiželjan jer sam na više mjesta naišao da se smatra da se radi o istoj osobi.

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • May 13, 2022 at 6:51 PM
    • #2,457

Ovo je kraj neizvjesnosti.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-28fca155529fb0b82221cb532b611b75.pdf

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • May 16, 2022 at 2:45 PM
    • #2,458

dakle, i to se može, C izdanje bez prospekta se konvertiralo u A izdanje i sada i nove dionice imaju oznaku DLKV-R-A ...a izgovor za opstrukciju redovne javne dokapitalizacije je bio upravo prospekt, odnosno sve regule koje su se morale provesti da bi se ista provela a što kao predugo traje...ali eto, u hr neki mogu i zguza i bez suvišnih pitanja pa i više puta X/ ...i što je sada, rusi zeznuli planove pa nema posla, nema plina i zafalilo para pa idemo uvaljati ovčicama i onda ih za koju god. ponovno, po 3. puta, ošišamo po isprobanoj kombinaciji :/

1. Odobrava se uvrštenje na Službeno tržište 41.000.000 redovnih dionica društva DALEKOVOD d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Marijana Čavića 4, OIB: 47911242222, pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 HRK, oznake: DLKV, ISIN: HRDLKVRA0006. 

2. Prvi dan trgovanja financijskim instrumentima iz točke 1. ove Odluke je 18. svibnja 2022. godine

niti konsolidator ne može prodati tih još 111tisuća od 150 a sada ih dolazi još tko zna koliko ali ne tisuća nego Miliona :|

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • May 16, 2022 at 2:55 PM
    • #2,459
    Quote from barbosa 2.0

dakle, i to se može, C izdanje bez prospekta se pretvaralo u A izdanje i sada i nove dionice imaju oznaku DLKV-RA ...a izgovor za opstrukciju redovne javne dokapitalizacije bio je upravo prospekt, odnosno sve regule koje su morale provesti da bi se ista provela a što kao predugo traje...ali eto, u hr neki mogu i zguza i bez suvišnih pitanja pa i više puta X/...i što je sada, rusi zeznuli planove pa nema posla, nema plina i zafalilo para pa idemo uvaljati ovčicama i onda ih za koju god. ponovno, po 3. puta, ošišamo po isprobanoj kombinaciji :/

1. Odobrava se uvrštenje na Službeno tržište 41.000.000 redovnih dionica društva DALEKOVOD dd sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Marijana Čavića 4, OIB: 47911242222, pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 HRK, oznake: DLKV,06KISIN. 

2. Prvi dan trgovanja financijskim instrumentima iz točke 1. ove Odluke je 18. svibnja 2022. godine

niti konsolidator ne može prodati tih još 111tisuća od 150 a sada ih dolazi još tko zna koliko ali ne tisuća nego Miliona:|

41mil. komada,

izgleda sam svoje oko 30 preplatio, ovi su dobili lijep popust na količinu, sreća da ih nemam puno, možda još danas im to poklonim

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • May 16, 2022 at 3:03 PM
    • #2,460

a zipa, budemo vidjeli što će i kako će to uopće izgledati ali na aferi Paladina smo vidjeli pošto se otkupljuju dugovi, ćak i ispod 30% nominale i iz toga se može zaključiti, da ako će lešinar Vujnovac prodavati, on je pretvarao potraživanje po 100% nominale u kapital od 10kn po dionici i još je uračunao kamatu pa bi toj računici njemu sve preko 3 kune bio plus

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 1, 2025 at 10:16 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 1, 2025 at 10:16 AM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 1, 2025 at 9:03 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. Zvjezdani

June 1, 2025 at 9:03 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 30, 2025 at 4:39 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. accountant

May 30, 2025 at 4:39 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:15 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 29, 2025 at 10:15 PM
    1. ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 942

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:13 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 29, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      942
      Pregleda
      495k
      942
    3. alfa1

May 29, 2025 at 6:35 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 1, 2025 at 10:16 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

Zvjezdani June 1, 2025 at 9:03 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 30, 2025 at 4:39 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 29, 2025 at 10:15 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

umalo May 29, 2025 at 9:29 AM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago