brutalan iskrcaj mirovinca u četvrtak, 190k komada, pola prometa....
Koje jos 200tis komada proda po ovoj smjesnoj cijeni. Racunajuci da je bilo i trejdera.
brutalan iskrcaj mirovinca u četvrtak, 190k komada, pola prometa....
Koje jos 200tis komada proda po ovoj smjesnoj cijeni. Racunajuci da je bilo i trejdera.
još malo ostalo
3. | DLKV-R-A | 4. | 6. | PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B | -189.049 | -0,76% | -0,79M | 312.528 |
Da se digne kupnja, otislo bi to u dva dana. Ako me moja racunica slusa sa pet i pon ostali su ispod 100tis kom.
U petak Erste plavi OMF prodao 40000, ostalo mu još 555 000 komada...znači i on izlazi...PBZ je valjda vani
PBZ u petak nije prodavao.
Fondovi su kupovali po 220 kuna i sada prodaju po ovim smijesnim cijenama. Tu su nase mirovine...
Fondovi su kupovali po 220 kuna i sada prodaju po ovim smijesnim cijenama. Tu su nase mirovine...
ja bi se zapitao zašto je tako, zašto je nekome ova cijena smiešna a očito da fondovima nije
ja bi se zapitao zašto je tako, zašto je nekome ova cijena smiešna a očito da fondovima nije
0nome tko je kupovao po 220 do 240 ne bi trebala biti smijesna, nego tragicna.
slažem se i upravo zato što je tragično se pitam zašto sada izlaze po daj što daš...pogotovo kada imaju toliku likvidnost da bez nekog problema mogu dignuti vrijednost doslovce koliko si zamisle ali oni ipak likvidiraju poziciju
slažem se i upravo zato što je tragično se pitam zašto sada izlaze po daj što daš...pogotovo kada imaju toliku likvidnost da bez nekog problema mogu dignuti vrijednost doslovce koliko si zamisle ali oni ipak likvidiraju poziciju
Kolega, mirovinski fondovi odavno ovdje nisu primjer racionalnog poslovanja.
Oni su kupovali Djuru, DLKV po 200+ kuna.
Na PTKM izgubili brdo love. Sve to skupa sa raznim guruima. Zbog cega bi sada njihovo ponasanje bilo ispravan smjer? Kakvo je to pametno ulaganje sa 220 na 4 kune? Da je ovdje stanje bajno, nije. Pa zato je cijena tu gdje i je. FI za 1Q je solidan. Njih nece puno korona zatuci i cijena od 3 do 4 kune mi se cini ok ulaz.
Mozda sam u krivu.
Sta mislis dali rade za dobrobit svojih clanova ili svoju i svojih kumova, ekipe.... 🤔
Fondovi nisu prodavali u ponedjeljak, kao sto sam rekao.
Ova zadnja tri trgovinska dana su prodavali oni koji nisu izasli na vrijeme, nadajuci se da ce ici do 5kn. Ti isti su negativno utjecali na cijenu dionice, jer su prosipali po bidu.
da nam nisu fond manageri već otišli na vikend? nema više desetak tisuća komada po kupnji..nemoguće da su sve potrošili. Ili su i oni došli pameti i pa čekaju da DLKV odradi rast kakav zaslužuje po financijskom izvještaju Q1..
Nitko ne komentira Dalekovod skok cijene od 9,95%
Nema vise rasprodaje.
U petak se od 75.000 protrgovanih dionice, njih vise od 65.000 je proslo po asku. To je signal da kupaca ima i da ce dionica rasti. Do koje ce cijene ici i na koju cijenu ce se stabilizacirsti vidjet cemo.
O tome da fondovi rasprodaju, nije istina. Jer prosli tjedan nisu rasprodavali kad se prosipalu po bidu i kad je cijena padala.
Erste nastavio prodavati...ostalo mu još 534000...teško će gore dok ne izađu.
Po nalozima na kupnji rekao bih da ozbiljni kupci oko 4 kn postoje.
S obzirom da sam bio odsutan radi administrativnih razloga prijavljujem opet kupnju prosjek 3.84kn. Ovaj put skromnih 11.000 kom.
Ocelujem jos malo istresanja od fonda i zaokruziti brojku na 40.000 kom.
sada je ovaj preuzeo palicu
DLKV-R-A | 3. | 3. | Erste Plavi OMF kat. B | -1.100 | 0,00% | 0,00M | 533.887 |
Ja moram reći da se divim svima koji imaju cohones ovo kupovati pored ovoliko fondova na drugoj strani . Al svako ima svoj dir...