Pozdrav,
imam dionice Končara. Što mislite je li sada vrijeme za prodaju?
Naprotiv, sada je vrijeme za dokup prije očekivanih izvrsnih rezultata za 3Q2024.
Pozdrav,
imam dionice Končara. Što mislite je li sada vrijeme za prodaju?
Naprotiv, sada je vrijeme za dokup prije očekivanih izvrsnih rezultata za 3Q2024.
Ako može neka me netko ispravi, ali jeli tako da je točno da FI za treći kvartal će biti u potpunosti primjenjeni i rezultati Dalekovoda, budući da je u 100% vlasništvu Končara?
Unaprijed se zahvaljujem!
Hm, jel ja nešto propuštam ili?
Kako može Dalekovod biti u 100% vlasništvu Končara?
Ovo je DLKV dionica - top 10 vlasnika (sa zse.hr)
Ako može neka me netko ispravi, ali jeli tako da je točno da FI za treći kvartal će biti u potpunosti primjenjeni i rezultati Dalekovoda, budući da je u 100% vlasništvu Končara?
Unaprijed se zahvaljujem!
Napredna energetska rješenja su od nedavno u 100% vlasništvu KOEI. A kako je i napisano NER imaju nešto preko 75% u Dalekovodu.
Ispričavam se na grešci
Skida se s aska na koncarima kao da nema sutra...
Hoće li probiti 400?
Šta nije da kod 50 i većeg % vlasništa već se trebaju objedinjavati financijski izvještaji? (vezano na gronji post vecoki )
E i na ovom Končaru vlak je prohunjao već odavno...razmišljao sam negdje 21` kupiti ali hbg..
Ode KOEI danas preko 400 na ATH!
Pa dokle više ovo iskrcavanje po 400 eura?
Da, netko se kipa. Prošli tjedan jedan dan netko prosipao 1000 komada odjednom po 396. Očito netko veći izlazi.
Jel ima netko stariju knjjigu dioničara? Ja imam od juče...pa da se zamjenimo?
Opet netko danas iskipao 2.500 dionica po 396.
Opet netko danas iskipao 2.500 dionica po 396.
Samo je to ovaj put 2.500, a ne 1.000 kom. Ako mu je još malo ostalo može cijena početi rasti.
Sponzorirana samo promocija....ne sjećam se da je to Končar prije radio