Čestitke svim dioničarima KOEI!
Prošli milijardu kapitalizacije:
Čestitke svim dioničarima KOEI!
Prošli milijardu kapitalizacije:
To i dalje Erste OMF kat. B prodaje?
Cijena je sada već otišla do 392 eur.
Na 362 je P/E 13, a KODT na 1.740 P/E 9
Na 398 je P/E 14,3, a KODT na 1.710 P/E 8,8
Ako se nastavi ovakav rast prihoda i marže na nivou 2Q oba su jeftina na ovim cijenama.
Ako se nastavi ovakav rast prihoda i marže na nivou 2Q oba su jeftina na ovim cijenama.
Super, no prije će se Koei malo iskorigirati nego kodt narasti. Baki je izreklamiro koei brutalno...ljudi se malo i zaletili na otkljucavanje vrijednosti, expon. rast.
Ako fondovi i KF žele izaći tada je ovo win win. Jeftino se kupuje, a oni prodaju veće količine. Mislim na KODT.
Ako fondovi i KF žele izaći tada je ovo win win. Jeftino se kupuje, a oni prodaju veće količine. Mislim na KODT.
Realno je da se krati kodt, pa tamo ne možeš izaći sa malo većem količinom mjesecima a da ne urušiš sve. Sad je bila prilika da se malo pokrati, iako je to za fondove opet mala količina.
Realno je da se krati kodt, pa tamo ne možeš izaći sa malo većem količinom mjesecima a da ne urušiš sve. Sad je bila prilika da se malo pokrati, iako je to za fondove opet mala količina.
Zato i treba biti jeftino da se stvori kupnja. Bilo bi dobro da se stvori kakva kupnja kakvog stranca kao onomad na Krašu. Još da im " ispred nosa " pokupi KODT , a što znači i KOEI
Super, no prije će se Koei malo iskorigirati nego kodt narasti. Baki je izreklamiro koei brutalno...ljudi se malo i zaletili na otkljucavanje vrijednosti, expon. rast.
Mislim da blogerovo pisanje nema značajnijeg utjecaja na cijenu dionice. Jednostavno izvještaj je bio jako dobar i sada je realno očekivati da će dobit u 2024 biti preko 35 eura.
Koei je zadnjih godinu ipo odprilike napravija 130%,a kodt oko 380%.Obe s obzirom na fundamente imaju prostora za rast pogodovo koei.Sad kod ima situaciju di fondovi krate poziciju i malo štopaju dionicu ali čim se oslobode utega kodt ide iznad 2000.Koei mislim da nema jos tih utega i vec sutra smo preko 400.Zivi bili pa vidili!
Baki je izreklamiro koei brutalno...ljudi se malo i zaletili
Roger pa jesi to ti ? 🤣
Znači digla se cijena jer je Baki izreklamirao. Ajde ? 🧐
Disklejmer: imam KOEI, a i KODT
Odlično, ali da sad neko treba prodati eto bezdana. Bako krati vjerojatno, da "optimizira" portfelj kao u dobra stara vremena barcelone.
Ugovor za novih 20 niskopodnih tramvaja, a do kraja godine natječaj za još dodatnih 40.
Bitan je po meni i današnji ugovoreni posao i dalekovoda, budući da je većinski vlasnik Končar d.d.
Ugovor za novih 20 niskopodnih tramvaja, a do kraja godine natječaj za još dodatnih 40.
Prošle godine u lipnju 20 tramvaja je prodano za 37,8M, danas ista količina za 39,9M
Znači imat ćemo lijep rast profitne marže
Znači imat ćemo lijep rast profitne marže
Pitanje je koliko su im rasli rashodi.
Profitna marža bi trebala rasti kada ti tramvaji budu u pogonu i kada se budu servisirali. Marža od servisa je značajno viša nego od prodaje.
Jel netko ima uvid u knjigu dioničara?
Koliko je ostalo PBZ d.d. još dionica Končara?
Ako ima taj podatak netko da podijeli tu na forumu
Unaprijed se zahvaljujem!
Pozdrav,
imam dionice Končara. Što mislite je li sada vrijeme za prodaju?