Njima povoljno po 9,a nama nije.
INGR (INGRA d.d.)
-
-
-
Njima povoljno po 9,a nama nije.
Čitaj malo bolje Media Val d.o.o., firma usko vezana sa predsjednikom uprave. Ovo je čisto izvlačenje dobiti iz Media vala d.o.o. bez plaćanja poreza. A ako dionica naraste super a ako ne, bolje da to ide na firmin teret nego osobni.
-
Lose sam procitao. Molim te objasni mi, ali ne površinski.
Izvlacenje dobiti od protekle godine, i kupovina u novoj godini???
I kad kupe dionice, ne trebaju placat porez???
Sto kad ih proda nakon određenog vremena???
Daj približi mi, ne vidim dobro.
Jesi provjerio kolika je dobit Media Val za 2020g.
-
Više taj ostvaruje na PR poslovima nego Ingra prihoda godišnje. Očito mora poduprijeti vlastiti PR glede Ingre, jer prilično je jasno da je to jedino što drži dionicu na ovim razinama. I priča o potencijalima koja se naravno nikad ne ostvari... za rubriku legende i mitovi.
-
Ova dionica kad je bila 2,3,4,.... i danas 8 i nesto govori se da nema buducnosti. Ona i dalje raste. Ja toplo preporucam da se i dalje nastavi gledat.
-
Pa ja mislim da ne zaslužuje niti gledanje jer se tu realno i nema što gledati osim friziranja rezultata, booka kroz navodno restrukturiranje i trgovine u kojoj odabrani pojedinci jedni drugima prebacuju dionice mimo očiju javnosti. Ja tebi, ti meni, dok ne naleti neki treći.... i tako u krug. Moraju samo paziti da od silnog kruženja ne dobiju vrtoglavicu. Ili ne daj Bog sami sebi prodaju dionice.
Inače, ako već toliko voliš gledati i izigravati voajerskog tehničara slobodno se zagledaj u prošlost pa ćeš vidjeti da je Ingra bila i preko 400 kuna, a što se od tada događalo čitaj u Mikijevom almanahu na "starim" stranicama ZSE.
-
Bitna je dobra dionica, puno više od dobre firme. Još kad dobiju posao obnove Zagreba bit će i jedno i drugo. Ali i cijena od 40 kn.
-
Bitna je dobra dionica, puno više od dobre firme. Još kad dobiju posao obnove Zagreba bit će i jedno i drugo. Ali i cijena od 40 kn.
Ambiciju imaju, a što će biti, vidjet ćemo.
-
Ambiciju imaju, a što će biti, vidjet ćemo.
nemam ništa protiv, ali kako ono prošao onaj posao stoljeća iGH u Crnoj gori
-
Ispravka, IGH i Tehnika.
Da je to uletilo, možda su bili mogli i Ingru angažirati koliko bi to posla bilo.
-
-
malo sam analizirao fundamente i bilancu IGH, znači imaju negativan kapital,
BV minus 63 kn,
jako visoki dugoročni i kratkoročni dug, a na burzi vrijednost 145-150kn
BV Ingre 16 kn ,a trguje se na 9 kn., fundamenti Ingre vrlo dobri uz stabilan prihod od Arene,a ako dobe spor u Alžiru što je vjerojatno jer imaju vrhunske stručnjake i vrhunske ugovore biti će to nova vrijednost za Ingru.
Mislim da nekakve usporedbe na relaciji IGH-Ingra ne stoje jer bi onda Ingra na burzi vrijedila enormno.
Meni je grijeh ovo prodati za 145-150 kn kad valuiram IGH
-
odlična i iscrpna analiza, mladi kolega! samo tako nastavite, napredujte i uskoro ste analitičar u wall street journalu!!
-
Meni su i Ingra i IGH bili logična kupnja u danima nakon potresa u Zagrebu. Mislim, ono, ako je ikad na ZSE postojao zicer...
-
Meni su i Ingra i IGH bili logična kupnja u danima nakon potresa u Zagrebu. Mislim, ono, ako je ikad na ZSE postojao zicer...
A tehnika i dlkv ?
-
Tehniku nemam, brine me likvidnost i firme i dionice.
DLKV ne smatram striktno građevinskom firmom ali i ona mi je simbolično zastupljena u portfelju jer smatram da će ekspanzijom tehnologije i sve većom potražnjom za strujom u uređajima i automobilima svijet sve više trebati firme koje grade bilo kakvu infrastrukturu vezanu uz struju. Najbolji pokazatelj tome je i ovo rušenje cijene zbog jeftinijeg preuzimanja dionica od Konsolidatora čemu svjedočimo posljednje vrijeme.
-
Na Ingri vrlo snažna prodaja na 10kn kao da vrišti nemoj,ne smiješ,ne možeš se probiti,ajde onda barem padaj..
-
evo ugovora
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5df6e4273f0.pdf
INGRA objavljuje da je dana 1. veljače 2021. godine potpisan ugovor s
društvom KOSTAK d.d. sa sjedištem u Sloveniji, 8270 Krško, Leskovška cesta 2a.
Predmet ugovora je izvođenje dijela građevinskih i montažerskih radova od strane Izdavatelja kao
podizvođača u okviru projekta „Izgradnja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracija Jelsa –
Vrboska i Stari Grad“.
Naručitelj gore navedenog projekta putem javne nabave je HVARSKI VODOVOD d.o.o., a izvođenje
radova djelomično financira Europska unija, kroz Operativni program za konkurentnost i koheziju i
Europske strukturne i investicijske fondove.
Ukupna ugovorena vrijednost radova bez PDV-a iznosi 33.258.672,19 kn. Izdavatelj je obvezan sve
radove završiti do dana 30. lipnja 2023. godine. -
Na Ingri vrlo snažna prodaja na 10kn kao da vrišti nemoj,ne smiješ,ne možeš se probiti,ajde onda barem padaj..
Hvala, Jura!
Vriijeme je da dignemo rampu za 25 stupnja! Ne znam kako Vi ali meni dosta za broj dana od kada sam ponovo IN.
-
Konačno. Hvala Ingra, nadam se da ovo označava početak nove ere u poslovanju firme koju duuugo čekamo. Svakako značajna informacija nakon dugih 10 godina.
-
bit će ovo početak jednog lijepog prijateljstva
-
-