Počela su plakanja. Menadžment je prilično siguran da će Ingra biti vođa obnove. Ovo je najsigurnija dionica.
A kad to postane istina, ide cijena preko 20.
Počela su plakanja. Menadžment je prilično siguran da će Ingra biti vođa obnove. Ovo je najsigurnija dionica.
A kad to postane istina, ide cijena preko 20.
Da li ingra trenutno radi koji projekt?
To pitanje je netko postavio i kada je dionica sa 2 kune narasla na pet.
I koji je bio odgovor?
Ekipa odrađuje plan. Kao da je bitno jel ima posla ili nema. U kojoj to firmi konstantno netko stječe pakete mimo burze i prebacuje ih iz šupljeg prazno?
Možda jednom i krenu neki poslovi, no ostaje činjenica da se najvjerojatnije radi o “dogovornoj ekonomiji” po načelu ja tebi, ti meni.... lijeva ruka, desni džep.
Što se mene tiče,prosjek ulaza 3.60 izlaza 8.40 Zadovoljan, ali sam se načeka.Vjerovatno će in kumić namistit dio obnove Zagreba, jer jedino to mogu sklopit....
Kupovao po 2,20 kn, 2,5 kn, 3 kn.
I još ih držim.
I još ih držim.
To se zovu čvrste ruke...
I još ih držim.
Svaka cast. 👏👏👏
Ja sam kupovao između 4-5 kupovao. Vec sam par puta htio prodat. Ali srecom odustao. Sad sigurno necu jos dugo.
Predsjednik Udruženja arhitekata HGK Tihomil Matković očekuje da će "svi kapaciteti klasične građevinske industrije biti zauzeti," u obnovi Zagreba, te da zbog treba ici na montažnu gradnju u Petrinji (https://www.vecernji.hr/vijesti/gradnj…je-zive-1459195). Ako je to istina to su odlične vijesti za INGR.
https://www.poslovni.hr/domace/rjesava…-centru-4264880
Malo se prisjetiti, i razmislite preko vikenda, nece jos dugo biti na danasnjim razinama.
Kako je vec par puta probila granicu 9,zna se koja je slijedeca ljestvica.
Čime se Ingra bavi i gdje je sve prisutna? Tnam sta je Ingra prije bila, međutim koja joj je sada djelatnost osim Arene?
Okuplja masu manjih građevinskih firmi za obnovu Zagreba. Slabo pratiš. Ali najbitnije je da članovi uprave kupuju dionice. Što ćeš veći razlog?
Je, slabo pratim Ingru. Hvala na infu.
Krajnje je vrijeme da pocmes pratiti.
Zaposlenih ima 70 sa 3.kvartalom.
Okuplja masu manjih građevinskih firmi za obnovu Zagreba. Slabo pratiš. Ali najbitnije je da članovi uprave kupuju dionice. Što ćeš veći razlog?
Zašto bi se masa "manjih" građevinskih firmi okupljala oko Ingre? Kada je to Ingra postala "velika"? Koji benefit Ingra donosi "malima" u cijeloj toj priči?
Ima li itko od tih "malih" ime? Je li to netko a la Kamgrad ili netko a la PPG (Pero Perić Gradnja)? Članovi uprave su kupovali i dionice ĐĐ-a pa to nije ništa značilo.
Zato jer su se prvi sjetili i dali prijedlog.
A prije toga su pregovarali, te ih sada podržava i Hrvatska udruga poslodavaca koja je mailom obavijestila članice iz građevinskog sektora da su njihovi članovi, proizvođači građevinskog materijala zainteresirani za suradnju s Ingrom.
Ja sam uvjerena da clanovi uprave Ingre zele da Ingra vodi obnovu Zagreba.
Nego, mene zanima da li je tko vidio lovu za obnovu centra Zagreba? Ja u razgovorima sa prijateljima arhitektima cujem jedino da ce centar grada biti jos 20 godina u skelama.
Nije to tako jednostavno. U centru imamo nerijesene vlasnicke odnose, opcenito drzava nema love, a i pitanje da li porezni obveznici zele placati tudji privatni stan u elitnom djelu grada. Vlasnici tih stanova su u velikoj mjeri sirotinja i njihovi potomci koji su te stanove dobili u socijalizmu.
Razlika od nekih nama poznatih dionica, ovdje se ne izlazi iz top-10.
Naprotiv ulazi se,i to od rukovodecih.
Razlika od nekih nama poznatih dionica, ovdje se ne izlazi iz top-10.
Naprotiv ulazi se,i to od rukovodecih.
Kolega Diokidina, ne morate biti tuzni jos mozete kupiti Tpng.
Uglavnom, za Ingru postavljam ovdje na forumu isto pitanje od svibnja. Sto oni rade i cime se bave?
Dionica mi je ok za trejd kao bas svaka na ZSE.
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…MWeG_CxAEJ2Osw2
Na vase pitanje cime se bave, moj odgovor je mozgaju.
INGRA, obavještava da je dana 20. siječnja 2021. godine
društvo MEDIA VAL d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, kao pravna osoba usko povezana s Mariom Aunedijem Medekom iz Zagreba, predsjednikom Nadzornog odbora Izdavatelja, na
temelju transakcije ostvarene izvan mjesta trgovanja, steklo ukupno 25.000 (slovima: dvadeset
pet tisuća) dionica Izdavatelja, koje se vode kao nematerijalizirani vrijednosni papiri u Središnjem
klirinškom depozitarnom društvu d.d. vode pod oznakom INGR-R-A, ISIN: HRINGRRA0001 (u
daljnjem tekstu: Dionice).
Dionice su stečene po cijeni u iznosu od 9,00 kn (slovima: devet kuna i nula lipa) po dionici,
odnosno po cijeni za Dionice u ukupnom iznosu od 225.000,00 kn (slovima: dvjesto dvadeset pet
tisuća kuna i nula lipa).