Je li bilo nekol.stock.split ili stock merge na Ingra od kad ste kupovali / prodavali.. ?
Napisali ste 60 000 kn..
Dakle 8000 EUR a sad je 3 EUR
Je li bilo nekol.stock.split ili stock merge na Ingra od kad ste kupovali / prodavali.. ?
Napisali ste 60 000 kn..
Dakle 8000 EUR a sad je 3 EUR
07.08.2008.
"Više od sto tisuća kuna prometa upisala je još jedino Ingra koja je jučer provela stock split u omjeru 1:150 pa je njome danas trgovano po cijenama između 216,20 i 234,98 kuna"
Znači nakon stock splita je vrijedila 30ak eur. Pa tko ima vjere, vremena i strpljenja neka čeka te razine
Kak se ovak jadno izlazi iz ingre kao slon u staklarni... jednostavno nije dovoljno likvidna dionica za to... ako izlaze zbog koncara zakasnili su... veca zarada ak se ovo vrati na 2.5 iki 3.5...
Ovo se neće nikad vratit na 3eura. Dokapitalizacija. Top10 uzima većinsko vlasništvo. Izjeda se sve iznutra kroz bonuse. Do 2036. kad ingra sa isplatom zadnje rate od grada zagreba i države jednostavno propada. Dam se okladit u ovo.
Na 3 može samo kad mali budu drzali 10-15%
Kako kasape ovu ingru... katastrofa... trziste raste a ovo nemilice satiru
Kako kasape ovu ingru... katastrofa... trziste raste a ovo nemilice satiru
Ma neka prodaju planirane količine i neka im je sa srećom tamo gdje odu ili investiraju.
Nas ostalih 4000 dioničara ostajemo suvlasnici do neke prijelomne točke kada ćemo i mi izaći.
Tako funkcionira tržište kapitala, mnogo životnih situacija utječe na tržišne vrijednosti a da poslovanje tvrtke nema utjecaja.
Sve su to faze i nakon medvjeđe dolazi bikovska a stagnacija je isto ponekad poželjna.
ne mogu shvatiti da na BVPS od preko 4 eur ovo netko prodaje... sada nism oni na pola booka..
CD iz SKDD-a može otkriti prodavatelje imenom i prezimenom ali GDPR je na snazi pa se ne smije javno ovdje objaviti
Što ne znači da taj "CD" ne smijete podijeliti s nama ako ste ga platili a ja vam uplatim 1/2
Što ne znači da taj "CD" ne smijete podijeliti s nama ako ste ga platili a ja vam uplatim 1/2
Ah, iskreno ne znam što bi nam donijela ta informacija.
HANFA je sve "pročešljala" te nema nikakvih zlouporaba.
Sve neki pošteni ljudi ovdje tako da nema brige.
Možemo slaviti nakon iscrpnog izvješća nadležne institucije i čekati kraj poslovne godine.
Nakon toga proljeće i prijedlog Uprave za isplatom dividende.
Od sada su dopušteni samo ružičasti tonovi pa do nekog novog trenda.
Display MoreŠto ne znači da taj "CD" ne smijete podijeliti s nama ako ste ga platili a ja vam uplatim 1/2
Ah, iskreno ne znam što bi nam donijela ta informacija.
Možemo slaviti nakon iscrpnog izvješća nadležne institucije i čekati kraj poslovne godine.
a kako znate da ide dividenda kolega ?
Ma piše gluposti.
Firma koja nema operativno poslovanje, a zapravo nekretninski fond koji ima problema s plaćanjem PDVa zbog nelikvidnosti.
Građevinska firma u kojoj nitko ne zna što su fangla i mistrija, a najveći prihodi su od računovodstvenih akrobacija.
Uprava koja se bavi kupoprodajom dionica, a ne vođenjem firme.
Zaista, što bi moglo poći po zlu?
Ma piše gluposti.
Klinjo otkantaj se od komentiranja mojih postova.
Ja tebe ne vrijeđam niti omaložavam tvoj način pisanja.
Ja imam stil koji je ponekad sarkastičan, uglavnom pozitivan ali i razočaravajući s obzirom na relativno pozitivno poslovanje tvrtke i pomake koje su napravili u posljednjih nekoliko godina.
Ingra je kvalitetna tvrtka i ima potencijala u budućnosti što će se pokazati u brojkama.
Bit će i novih projekata i Ugovora jer ćemo kao suvlasnici raditi konstantnu kontrolu uz pomoć institucija i naravno ako smo dovoljno složni, na Skupštinama svake godine.
Nitko tako ne želi da se ova tvrtka vrati na postulate kada je bila prepoznatljiva i uspješna i da da nešto dioničarima jer su uz nju, na svakoj Skupštini joj daju 100%-tnu potporu.
Display MoreDisplay MoreAh, iskreno ne znam što bi nam donijela ta informacija.
a kako znate da ide dividenda kolega ?
Kolega po dionicama, pokušat ću odgovoriti što jednostavnije na vaše pitanje.
Na Skupštini prije izlaska iz PSN-a je bilo rečeno da će se isplatiti dividenda u onoj godini kada se stvore zakoniti uvjeti i formalno potvrdi konačnost nagodbe.
Svi smo se smješkali tada sa ozarenim licima od sreće i entuzijazma jer smo znali da je to sljedeće godine nakon potvrde Trgovačkog suda.
Nakon što je to odrađeno, samo smo čekali sljedeću fiskalnu godinu i prijedlog dividende od strane Uprave. Znali smo da će biti simbolična kroz par centi jer nije naplaćena indeksacija troškova za Arenu ali to bi bio pozitivan pomak za sve postojeće dioničare (naročito one koju su od 2010. god. i ranije).
Dočekali smo tu Skupštinu, dali 100% potpore po svim točkama (i naravno za otkup dionica u trezor, njihovo poništavanje kroz isplatu bonusa Upravi i ostalima te drugi dio kroz faktično poništavanje i posljedično tomu povećanje vrijednosti ostalih dionica, tako je izričito navedeno u tekstu).
Prijedlog Uprave je izostao te nije bilo ni riječi o isplati dividende.
I naravno, moj zaključak je da će prijedlog dividende biti za 2024. fiskalnu godinu izvršen negdje na proljeće i mi ćemo se opet pojaviti na Skupštini 2025. godine te dati potporu od 100% po svim točkama.
Bilo bi pošteno da se svim dioničarima isplati dividenda s obzirom da tvrtka ima raspoloživog novca za otkup dionica u trezor i isplatu bonusa mnogim zaposlenicima.
Kažu Latini: Vederemo!
Divan ti je stil. Tješiš samog sebe. Ako ti treba lajkat samo reci.
Ingra je naj. Bit će ogromna dividenda. Jel ti lakše!
Divan ti je stil. Tješiš samog sebe. Ako ti treba lajkat samo reci.
Ingra je naj. Bit će ogromna dividenda. Jel ti lakše!
Ma ne treba mi utjeha. Samo iznosim sve što znam i malo nekad osobnog mišljenja.
Ingra je dionica koja proizvodi mnogo stresa i histerije pogotovo kada si dugo vremena u njoj.
Neki dioničari su se potrudili doći do informacija pogotovo kada je ovdje opasno visio stečaj i bile mnogobrojne blokade računa, ali preživjeli smo jer smo se pomagali.
Eto, ništa osobno protiv nikog, niti Uprave niti NO već samo pratimo brojeve.
Zanimljivo je kako firma suti dok dionica pada.
Pa izračunaj prosjek dionice u zadnja tri mjeseca. Ili 6 koliko se uzima za dokapitalizaciju. Što niže sruše cijenu prije će izdat obavijest o dokapitalizaciji. 6500000 dionica bi bilo ok za prvi krug.
Ako nam je Ingra najzanimljivija na ovome svijetu ZSE, gotovo je.