Počelo je...ne zna se razlog ali udara se polako i sigurno po prodaji.
BVPS 4,25 eur/dionici, tržište uvijek teži nekoj fer vrijednosti...
Počelo je...ne zna se razlog ali udara se polako i sigurno po prodaji.
BVPS 4,25 eur/dionici, tržište uvijek teži nekoj fer vrijednosti...
Možda da se digne na 3.20 ili bolje na 3.50 pa da firma kupi paket dionica. Neku siću 400.000/500.000 komada i onda pad i poklon nekom na 2.30.
To mi je tako logično da bi to ponavljao svake godine. Baš mi se dopada taj način poslovanja.
Ipak nema novih kupaca, samo interni prijenosi starih znanaca.
Viđeno već mnogo puta na ZSE.
Ma nek budu, ak su bili i prije. Samo neko bude na 4 ili 5 €. Ili bar nao prije na 3.20.
Lažna prodaja glumi prodaju s figom u džepu.
obično kažu: dok je niska cijena skupljaj i šuti... ne znam da li vrijedi i za ovaj slučaj
obično kažu: dok je niska cijena skupljaj i šuti... ne znam da li vrijedi i za ovaj slučaj
Nemoj otkrivati tajne zanata
Ide polako na 2 eura, a onda potop do "starih" 0,66 eura (5 kn)
I tako opet nekoliko godina ravne crte...vjerojatno do 2032.godine
Ide polako na 2 eura, a onda potop do "starih" 0,66 eura (5 kn)
I tako opet nekoliko godina ravne crte...vjerojatno do 2032.godine
Neće vam uspjeti tako jednostavno dokupiti nešto što vrijedi barem preko 4 EUR..
Koji karakter dioničara i novih potencijalnih kupaca da ne žele skinuti niti jednu dionicu sa prodaje...nego isključivo po cijeni koja se zacrta i niti cent više.
Otkup dionica u trezor i njihova raspodjela zaposlenicima rezultira ponovnim vraćanjem u promet u skoroj budućnosti te niti ni na koji način ne povećava vrijednost postojećih. Ionako su stečene znatno iznad tržišne vrijednosti (usporedivo u ovome trenutku).
Jedino poništenje trezorskih dionica povećava vrijednost tada manjeg broja dionica u ukupnoj vrijednosti kapitala.
Taj dio čekamo strpljivo jer rok od 5 godina brzo prolazi.
Ajmo se sloziti i pocistiti cijelu prodaju malo po malo
Počistiti prodaju nije problem, nego kako zaustaviti skrivene namjere?!
Samo opušteno, sve ovo se radi da se onaj paket dionica od Tromonta pokupi na povoljnijoj razini.
Inače, radi se, gradi se...
Gdje je to DiAbLeRo slikano koji je to projekt što grade ?
Zagreb, Vrbik, a za projekt treba pitati njih u Ingri. Pretpostavljam da se radi o stambenoj zgradi..
Počistiti prodaju nije problem, nego kako zaustaviti skrivene namjere?!
Pa počisti kad nije problem
Zagreb, Vrbik, a za projekt treba pitati njih u Ingri. Pretpostavljam da se radi o stambenoj zgradi..
na čestici 4479 u Vrbiku površine 363 m kvadratnih po GUPU nije moguća gradnja zgrade, s obzirom da je minimalna površina kao uvijet za izgradnju 400 m kvadratnih
vidi se i po slici da se radi o maloj čestici
nije moguće....mogućnosti možda ovise o subjektu?
Radi se o dvije čestice, 4479 i 4480 ukupne površine od oko 800 m kvadratnih.
Koliko je ova jedna ogradica dugačka? Trebala bi imati barem 3 metra da bi ovaj teren imao 800kvadrata