Što dalje? Rušenje na 2 eura pa dokapitalizacija da se uzme što veći udio. Nešto kao atpl?
kolega je li ovo pokusaj da jeftino dokupite? :;) a sto mogu dalje iskreno? rijesena je stecajna ide se dalje gradi se elektrana...
Što dalje? Rušenje na 2 eura pa dokapitalizacija da se uzme što veći udio. Nešto kao atpl?
kolega je li ovo pokusaj da jeftino dokupite? :;) a sto mogu dalje iskreno? rijesena je stecajna ide se dalje gradi se elektrana...
Daj mi neki drugi valjan razlog zašto se ruši cijena?
Dokapitalizacija. Top 10 uzima 60-70 % vlasništva.
Bilo bi suludo da mali uzmu 70% dividende.
Moje je mišljenje da treba najprije posložit kockice.
Ne mislim više kupovati dionice ingre. Kao ni večina malih dioničara.
Potpuno iste price su bile kad je cijena bila cca 10kn a u medjuvremenu je dosla do 25kn (u eurima)...
Potpuno iste price su bile kad je cijena bila cca 10kn a u medjuvremenu je dosla do 25kn (u eurima)...
tocno tako kolega.. samo ne znam cemu sad prodaja ko da se namjerno rusi radi dokupa...
kako napreduje elektrana ? ima li ko u blizini da izvjesti ?
Arena Zagreb povećala popunjenost, smanjila gubitak |
Kolege kakvo fi očekujete ?
Hoće li biti divke ?
Što kažete na kupnju član uprave od cca 15k EUR . K tome on je sad u minusu sa transakcijom ?
Ok ovih 2.50 konstantno mi sad vec smrdi na neko isplacivanje, izguravanje, ponudu... dogovor neki kajjaznam... da bude 3mj ista cijena npr... inace bolesno je ovo i neprirodno potpuno ista cijena konstantno. Ravna crta na grafu.
A opet nitko nema ni solo ni udruzen dovoljno za nekakav squeeze out...
moje misljenje je da nema squeeza...
jedan iz uprave je kupio i za vise od 2,5.. mislim za cca 15k eur... provjerite...
ma kakav crni squeeze, pa za to treba 95%
Meanwhile ingra 2.50
Nakon izvješća vjerojatno nazad iznad 3 Eur.
Kad smo kod ove dionice, nije li prije par mj neki forumaš bio napisao nekaj u stilu - pokušaj proboja 4,3, nije uspjelo, ići će dolje? Ako je, nek se javi, samo da mu skinem kapu, nikada se nisam kužio niti vjerovao u TA, ali moguće da ima nešto
Kako vam se sve ovo čini. ?
Meni kao pokušaj zastrašivanja i kontrola cijene .
Nadam se da ove godine idemo na BVPS
juče je umro danijel režek. odmah bi potpisao toliko godina.
Kako još nema izvještaja? Čini mi se da prije nisu čekali zadnji dan.
Zadnji dan 16:10minuta
Kako još nema izvještaja? Čini mi se da prije nisu čekali zadnji dan.
Dobit dobra ali teška naplata potraživanja.
Predstečajna gotova i rade s dobiti
Cijena pala 3.3 na 2.5 i cementira se... armira na 2.5
Cijena pala 3.3 na 2.5 i cementira se... armira na 2.5
Cijena je išla sa 0,50 na 2,50