cestitam svim dionicarima. Ja sam jos jednom odigrao maestralno i prodao po 3.20 nakon dugogodisnjeg drzanja. Tim novcima kupio ADRS koji je brutalno pao
INGR (INGRA d.d.)
-
-
-
cestitam svim dionicarima. Ja sam jos jednom odigrao maestralno i prodao po 3.20 nakon dugogodisnjeg drzanja. Tim novcima kupio ADRS koji je brutalno pao
Ne treba žaliti... predugo se ništa nije događalo, i ja imam desetljeće ingru, i vjerujte da sam danas pomislio staviti nalog na prodaju!
-
Nisi jedini. Ja imam Ingru već 10 godina i do jučer je nisam dirao ni štapom. Jučer prodam malo ona odleti kao da je baš zbog toga bila zaštekana godinama. Zanimljivo.
Ima li tko kaku informaciju što se događa jer se ovo na Ingri događa vrlo rijetko? Ili je samo netko prolupao u izolaciji pa napucava cijenu eto tako.
-
Nešto se događa ? Možda su Kinezi odlučili preuzeti firmu?
vjerojatno, Ingra će ugovarati, a Tehnika izvoditi radove ( smješka stavite sami po izboru)
-
I ja sam pomišljao na prodaju (imam par K komada iz 12/2016 po 3,14). Ugodno iznenađenje danas (+10%). Vidjet ćemo kako će biti sutra.
-
Nešto se događa ? Možda su Kinezi odlučili preuzeti firmu?
vjerojatno, Ingra će ugovarati, a Tehnika izvoditi radove ( smješka stavite sami po izboru)
Kako god, nešto se kuha jer ovakav promet i čišćenje je sve, samo ne uobičajeno. Pridružujem se onima koji su dio prodali na malo manjim vrijednostima. Ako je to bilo potrebno da se "otključa" vrijednost, onda mi nije žao žrtve
-
Eto kad se dioničari najmanje nadaju naša nas Ingra razuvjeri u to!
Svi pomalo pljuckaju po Ingri, a to građevinac koji najbolje stoji.... a svi velimo ništa ne radi!
Ima izreka u radu je spas, a u neradu blagostanje!
-
Kako god, nešto se kuha jer ovakav promet i čišćenje je sve, samo ne uobičajeno. Pridružujem se onima koji su dio prodali na malo manjim vrijednostima. Ako je to bilo potrebno da se "otključa" vrijednost, onda mi nije žao žrtve
Slažem se, ni meni nije žao ako to malo podgrije vatricu na ovom kotlu zvanom Ingra iz kojeg već dugo nije bilo dobrog mrsa. Nadam se da će se u narednim danima vidjeti o čemu se radi. Čini mi se da je sada dobro vrijeme za preslagivanje portfelja vlasnika dionica Ingre, a ni Arena još nije za baciti. Jest da Zg i država sada imaju problema s pronalaženjem sredstava za isplatu ugovorenih svota, ali to nije izvan konteksta cijele situacije. Osim toga niti ove procjene oko troškova sanacije potresa ne idu protiv građevinske struke, ipak će i taj posao netko morati odraditi. A s obzirom da se Ingra počela angažirati na fasadama, ništa ih ne spriječava da se taj posao ne razvije i dublje od površine zidova. Nadam se boljim vremenima, ali nije prvo put da je bio lažni signal za promjene.
-
nakon propalog posla u Alziru koji je bio posljednji u bogatoj povijesti firme, kazes sad se bave fasadama? Obecavajuce.
-
Što reći žalosno. Vidjeti ćemo što donosi budućnost. Ne očekujem ništa spektakularno, ali dok firma postoji sve je moguće.
-
-
Što reći žalosno. Vidjeti ćemo što donosi budućnost. Ne očekujem ništa spektakularno, ali dok firma postoji sve je moguće.
A što ima sada biti žalosno? Sve je odlično!
Žalosno je što se Ingra "strmop...ila" sa 60k kn na 3, 4, 5 kn ... pa to je sve svejedno koliko je!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Žalosna je pozicija na kojoj se sada nalazi u smislu dobijanja pravih poslova koje je prije radila. Ako to ponovno uspije onda ćemo je možda opet gledati na 60 kn. Naravno da onaj tko sada kupi dionicu i uspije takvo nešto dočekati neće biti nimalo žalostan. Sve je moguće, ali je pitanje koliko je to realno. Kako stvari stoje zadnjih 10 godina se nisu baš iskazali uspješni po tom pitanju, vidjeti ćemo što će najavljene promjene i navodno restrukturiranje u firmi na tom planu donijeti. Volio bih da nas pozitivno iznenade.
-
nego zašto ovo raste?.....ded cst bounce ili je nešto realno i "opipljivo u igri".....
može li netko u kratkim crtama objasniti?
Kriva tema....
Nek moderator preba i na remu INGR...
Hvala
-
a mozda INGR-a konacno uspije dobiti neki kvalitetni posao oko obnove Zagreba,spominju se 42 mlrd kuna,hm
-
I dalje nitko ne komentira zašto Ingra pred vratima moguće žešče krize ovako reagira ? Nešto se događa, ali očito tradere ovdje to ne zanima previše ,jer nitko ne daje nikakve informacije. Možda je Ingra nova Optima - tko zna ??
-
https://net.hr/danas/hrvatska…efice-holdinga/
od prošlog mjeseca je ovaj clanak
Predsjednik Nadzornog odbora blisko vezan s predsjednikom Uprave
U prosincu 2019. Davor Štern iznenada napušta Nadzorni odbor, a na mjesto predsjednika NO-a izabran je Mario Aunadi Medek, inače direktor poznate PR agencije, “Media Val”, čiji je ulazak u NO Ingre u kolovozu 2019. već izazvao dosta pozornosti zbog neobičnog kombiniranja dvaju vrlo različitih poslova. Za zaposlenike Ingre ulazak Medeka u NO nije bio iznenađenje: on je dugogodišnji prijatelj Danka Debana, a posjeduje i dionice Ingre. Smatra se da sudjeluje s Debanom u projektu “preuzimanja” Ingre ali i “peglanju” informacije u medijima.
-
I dalje nitko ne komentira zašto Ingra pred vratima moguće žešče krize ovako reagira ? Nešto se događa, ali očito tradere ovdje to ne zanima previše ,jer nitko ne daje nikakve informacije. Možda je Ingra nova Optima - tko zna ??
Arena je puna kreveta u pričuvi i valjda će netko to platiti, vjerojatno ministarstvo zdravstva, samo kada Marić "donese" lovu
-
Mozda rast cijene dionice ima s ovim veze?
-
Mozda rast cijene dionice ima s ovim veze?
ne bi mene začudilo ni da Miki&comovi daju ponudu za otkup Arene
-
Treba maknuti naloge sa prodaje kada junak ovako krene.
-
-