Kakve su prognoze za prošlu godinu ?? Da li su naplatili najam gradu i državi....ima li naznaka koliko bi mogli biti rezultati i dobit..ima li naznaka za kojim poslom...lijepi pozdrav
INGR (INGRA d.d.)
-
-
-
Ingra dovršila operativno restrukturiranjeZAGREB - Ingra je izvijestila da su tijekom prosinca 2021. godine u sklopu operativnog restrukturiranja INGRA Grupe završeni procesi gašenja neaktivnih ovisnih…www.seebiz.eu
sve pripojeno u Ingra nekretnine
-
Pitanje: Molim jednostavan odgovor, :
Koliko je ingra dužna?
Koliko su ingri dužni ?
-
sedlar ne staje
INGR SEDLAR JOSIP 3,879 0.03% 270,518 -
Al nas danas pokosilo...Kao da nam je "Arena" u Kijevu...
-
Šta smo mi dugoročni Putinu skrivili?
-
Netko lijepo pokupio do 12 i vratio nas na normalu...kad će izvještaj ???
Kakvi bi mogli biti rezultati ?
-
Vjerojatno dobri kad netko u ovakvim uvjetima stalno vraća loptu iz auta u teren. Rušenje za sad ne uspjeva tko god ga pokušava.
Još uvijek nisam sposoban realno procijeniti koliko bi neka firma trebala vrijediti (ali učim), no ovdje evidentno netko stalno skuplja pomalo i drži cijenu što sigurno ima svoje razloge. A oni mogu i ne moraju biti dobri za manjinske dioničare, ako ne daj Bože iskoče već viđene loše situacije na ovoj burzi kad se uprave odluče na putinovske manevre i likvidaciju nepoželjnih. Nadam se da ovi nemaju takve namjere. Nada umire zadnja.
-
Kad će izvještaj ????
-
-
-
i report? zakljucak?
nemam vremena citati radim prekovremeni
-
prijavim? zakljucak?
Pad prihoda i dobiti.
-
diokidina - svaka ti čast dobro si me nasmijao.
Tehnički je to što kažeš savršeno točno, jer je 138 miliona iz 2020 zbilja teško nadmašiti. Inače još uvijek ne znam dobro tumačiti "papire", ali koliko vidim kumulativna dobit za 2021 je 30 miliončića. Možda nešto krivo gledam - ali koliko je to ono po dionici ? Meni ispada 2,20 i jednu lipu. U plusu. Nije loše s obzirom da još uvijek ništa konkretno ne rade.
A moram priznati da i ono pisamce uprave zbilja lijepo i ohrabrujuće zvuči. Pa ako već dionica neće rasti iz egzogenih razloga, nema potrebe ni previše pasti. Ili možda...?
-
prijavim? zakljucak?
Pad prihoda i dobiti.
po meni sažeto; bolje za kunu sjediti, nego za dvije raditi, a uskoro nam stižu eurići
-
Jučer najgori...danas najbolji...što sve možeš uradit sa par tisuća eura...
-
Insider dokupljuje....
Sprema se nešto veliko ? 6000 kom ?
-
Insider dokupljuje....
imaju vodik
sam bi valjalo da pošalju dva(2) delavca NKV, da malo sa zapadne strane Arene pokose one busene trave, ni lepo vidjeti, a ZGrađani ipak plate najam i lepe se plaće zemeju i još 30 mil. ostane
-
Insider dokupljuje....
nešto veliko sa 6000 kom!!!??? odnosno 66 kilo kn? iliti 9 000 đureka? nemojte, molim vas!
-
Insider dokupljuje....
nešto veliko sa 6000 kom!!!??? odnosno 66 kilo kn? iliti 9 000 đureka? nemojte, molim vas!
Kolega meni je to velik novac... Oprostite ako je to vama kikiriki...
Meni je to ogroman 💸
-
nema to veze kome je koliko, puno ili malo. 6000 kom naspram 13,5 milja izdanih. na to sam mislio. kaj more s tim?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner