Brnićka kad o nečemu piše, to mi je loš znak.
Kakav loš znak? Što je za tebe loše u tome što je napisala?
Brnićka kad o nečemu piše, to mi je loš znak.
Kakav loš znak? Što je za tebe loše u tome što je napisala?
u badelu to nije dobro završilo a ona je bila nešto kao glasnogovornik. možda to nije tema tu ali je stvar objektivnog novinarstva ili biti nečiji trbuhozborac. uvijek se preko nekog plasira nešto pa kad si dugo na ovom tržištu pamtiš šta je tko pisao. meni igra o moje novce pa pokušavam biti objektivan, realan i čak previše sumnjičav. nad novinarstvom imam jednu ogromnu lupu jer su zanemarili sve svoje postulate.
Na adresu Grada Bakra svako malo stižu pritužbe stanovnika naselja na području gradova Rijeke i Bakra koja su u blizini pozadinskog Terminala Škrljevo te Terminala za rasuti teret u samom Bakru, a posebice mještana naselja Gornjih Tijana u području Mjesnog odbora Draga, zbog radova i projekata koje na tom prostoru izvodi Luka Rijeka, a koji gotovo svakodnevno, posebice za vrijeme velikih kiša, stvaraju probleme stanovnicima.
Stihijsko nasipavanje
– Mještani se već boje i za svoje živote i imovinu s obzirom na to da je već bilo slučajeva da su se kontejneri otkotrljali prema kućama, a kada padaju kiše, one ispiru materijal na njihove okućnice. Činjenica je da sve što trenutno rade, rade bez ikakvih dozvola, a zahvatom su već prešli i obuhvat urbanističkog plana. Odgovorni su i izvođači radova, kao i Luka Rijeka. Na slikama se vidi da je nasipavano stihijski, smećem, otpadnim građevinskim materijalom, a tako poravnate terene koriste kao prostor za skladištenje kontejnera i druge robe. Bojim se mogućih tragičnih posljedica, kaže gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić. Dodaje da su izvođači radovima ušli i u koridor dalekovoda, prostor na kojem je zabranjena gradnja, a ističe, još je veća opasnost što su nasipavali i dio trase plinovoda za Inu.
Došao je na red glavni igrač, naime CE Industries (DDJH, interesent za Uljanik, LKRI)
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…b327af67b07.pdf
I kaj sad kad se sve zbroji kod gazde koji će dati ponudu. Što se očekuje.
Obzirom na potencijal valjda nece skrtarit...
Obzirom na potencijal valjda nece skrtarit...
Igi, što bi ti napravio na njegovom mjestu? Po kojoj cijeni bi ti ponudio?
altruisticki barem 12... pa da se i raja veseli treba ljude usrecit... sreca je kada se razvesele drugi i sreca je veca kada se dijeli... proc ce i zivot i pare i sve... i to materijalno na kraju nece biti bitno... jedino ostaje kakav je tko bio i jel je bio dobar prema drugima...
altruisticki barem 12... pa da se i raja veseli treba ljude usrecit... sreca je kada se razvesele drugi i sreca je veca kada se dijeli... proc ce i zivot i pare i sve... i to materijalno na kraju nece biti bitno... jedino ostaje kakav je tko bio i jel je bio dobar prema drugima...
Lijepo, no oni nisu altruisti, već tvrdokorni kapitalisti tako da se ne bih previše nadao. Evo, možeš ti biti altruist i poslati im dopis da si spreman u njihovu korist prihvatiti cijenu i ispod one zakonske minimalne. Razliku ćeš im uplatiti na račun.
da... ali drazi mi je robin hood altruizam nego super hik altruizam
nemaju oni love. ovo je sve neko prelijevanje iz praznog u šuplje. ponudit će minimum jer toliko mogu skupiti pa tko upadne. cerp i mirovinac ako prodaju po tim uvjetima svima po 10 g. robije bez suda. pa tek onda suditi za podizanje kazne. kinezi će uvijek dati barem 3x više nego što ovi ponude. ovo je svima normalnima strateška luka duboko u kopnu osim RH.
Drzava ce svoje poklonit Pavlu Vujnovcu.
nemaju oni love. ovo je sve neko prelijevanje iz šupljega u prazno.
Ako "nemaju love", baš čudno, zašto su onda u studenome prošle godine osnovali društvo koje tri mjeseca kasnije dogovorno preuzima na sebe dionice od drugih (neslužbeno povezanih?) društava i prelazi kontrolni prag od 25%? Vidi se da je to svjesna i organizirana akcija.
Dakle, sve to pokrećeš, organiziraš i dogovaraš međusobne transakcije i prijenose dionica ne bi li se sve dionice na kraju slile u jedno društvo, sve to činiš iako "nemaš love"? Ako je stvarno tako, onda je to u najmanju ruku čudno...
Pa pola Zapadnjačkih poslova se bazira na novcima koji nemaju ili će se tek izmisliti. Iz šupljeg u prazno.
Ovi su već dali do znanja koliko vrednuju LKRI prethodnim transakcijama. Nema tu hleba za male.
Jedino tko bi dao kesu su Kinezi, a oni su trenutno nepopularni Europskim "vrijednostima" i politici.
Treba prodati Česima za siću, za 7-8 EUR oi dionici pa neka oni prodaju Kinezima po 20 EUR
Evo, to je to izgleda .
pišu gluposti, jedno je dati ponudu a drugo preuzeti,
tko se složio s preuzimanjem
nemaju oni love. ovo je sve neko prelijevanje iz šupljega u prazno.
Ako "nemaju love", baš čudno, zašto su onda u studenome prošle godine osnovali društvo koje tri mjeseca kasnije dogovorno preuzima na sebe dionice od drugih (neslužbeno povezanih?) društava i prelazi kontrolni prag od 25%? Vidi se da je to svjesna i organizirana akcija.
Dakle, sve to pokrećeš, organiziraš i dogovaraš međusobne transakcije i prijenose dionica ne bi li se sve dionice na kraju slile u jedno društvo, sve to činiš iako "nemaš love"? Ako je stvarno tako, onda je to u najmanju ruku čudno...
društvo staro tri mj. bi da preuzme luku koja tu stoji od rimskog carstva i uz pulu je bila strateška luka austrougarske. treba li još nešto pojasniti?
A očito treba. Jer je prilično jasno da većina vas ne razlikuje Lučku upravu Rijeka od Luke Rijeka D.D. koja je jedan od koncesionira na prostoru istoimene Lučke uprave. Sutra može doći novi koncesionar koji će i doći s zajedničkim poslovnim pothvatom Maerska i Pavla Vujnovca, a prekosutra i netko treći i svi zajedno medjusobno će biti konkurencija.
Ovaj komentar o tri mjeseca starom ili mladom društvu neću ni pokusavati komentirati. Nevjerojatno je da netko od starih Grka ili Rimljana naovamo nije čuo da netko nekome odnosno društvo društvu može dati pozajmicu odnosno garanciju.
ma kakva crna pozajmica da prodam bilo šta česima koji jedva da znaju plivati? česi peru prljave novce od plenkovića do vučića. zna se s kim se biznis u lukama radi. ja stvarno ne mogu vjerovati da netko to može podržati.
Tromjesecni prosjek je minimum po zakonu ako se ne varam? cuo se s kumom pa sam znunjen jel jel sam u pravu ako netko moze potvrditi, hvala
Plus neka premijica na prosjek barem...
Naravno da su kinezi ili netko normalan da preuzima da bi cijene bile znacajno vece, ali eto tu smo nemocni