dobra brana na 10€. još da ima tko da ga pokupi pitao bi ga ja kad će opet izložiti tu količinu po istoj cijeni.
LKRI (Luka Rijeka d.d.)
-
-
-
kakva je ovo vratolomija
rubicon prebacuje na ot
LKRI OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA 2,360,924 17.51% 3,367,302 24.98% 32.33M AZ PROFIT OTVORENI DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND -- 95,575 0.71% 917.52K RUBICON PARTNERS VENTURES ASI SP. Z O.O. -- -- -
stranicu iza ima članak iz poslovnog koji ovo malo objašnjava.
Prije same kupoprodaje OT Logistics predugovorom se, naime, obvezao osigurati češkim investitorima kupnju udjela razvojnog fonda, a mora obaviti i prijenos vlasništva dionica Rubicona na OTL. Pretpostavke za konačno sklapanje ugovora podrazumijevaju niz radnji.
-
Prije same kupoprodaje OT Logistics predugovorom se, naime, obvezao osigurati češkim investitorima kupnju udjela razvojnog fonda, a mora obaviti i prijenos vlasništva dionica Rubicona na OTL. Pretpostavke za konačno sklapanje ugovora podrazumijevaju niz radnji.
Zašto mislite da LKRI vrijedi više od 10 EUR?
Nije provokacija. Imamo uglavnom sl. mišljenja i portfolio, zato mi je čudno gledati LKRI na 10 EUR.
To je već daleko iznad knjigovodstvene, a za razliku od tehnološkog sektora, ovdje to ima smisla.
Nezapamćeno dobra dobit je i dalje sića u odnosu na P/E i vrijednost dionice. Nikakav povrat.
Možda nešto krivo gledam ili mojedionice nije ažuriran dobro.
-
ja se nekad rukovodim i cijenama iz prošlosti. ako me pamćenje ne vara bilo je i 700kn. zašto ne bi bilo opet?
-
ja se nekad rukovodim i cijenama iz prošlosti. ako me pamćenje ne vara bilo je i 700kn. zašto ne bi bilo opet?
zato što može biti samo 94 €ur(ij)eka
-
za konverziju im dam i 5% bez problema.
-
evo ode 40 000kom po 7,85. idemo u finale.
-
širi se terminal Škrljevo
Pobuna u Bakru: 'Kontejneri s terminala Škrljevo ugrožavaju nam sigurnost'Nove nesuglasice između Luke Rijeka i mještana Bakra, posebice stanovnika naselja Gornjih Tijana. Probleme im, kažu, stvaraju radovi koje Luka provodi na…vijesti.hrt.hr -
ja sam jednom slučajno nekako zalutao u bakar. mora se dobro zalutati da dođeš tamo. meni je to jedno fenomenalno mjesto. šteta je što se sve to dešava. priroda je nemoćna da se obrani od ljudske gluposti. možda jedino nas nije šteta jer smo neke stvari dobrano zaslužili.
-
-
Zašto mislite da LKRI vrijedi više od 10 EUR?
Nije provokacija. Imamo uglavnom sl. mišljenja i portfolio, zato mi je čudno gledati LKRI na 10 EUR.
To je već daleko iznad knjigovodstvene, a za razliku od tehnološkog sektora, ovdje to ima smisla.
Nezapamćeno dobra dobit je i dalje sića u odnosu na P/E i vrijednost dionice. Nikakav povrat.
Možda nešto krivo gledam ili mojedionice nije ažuriran dobro.
Zato sto to ne treba niti pomisliti ptodavati ispod PE 50. Vjerojatno je i to premalo. Eventualno 100 i vise.
-
i to mislim samo na dionicu. Ne na firmu.
-
U ovim kriznim vremenima u Evropi Luka Rijeka pa tako i dionica su jako u povoljnoj situaciji. Prošle godine su bili JDGT novinski članci koliko JDGT ima silnu potražnju, a kojemu je dionica preko 170% knjigovodstvene vrijednosti i još raste, dok luka Rijeka velik dio te potražnje ne može provesti. Pa su u situaciji da si biraju s kim će trenutno poslovati i ostvaruju velike zarade po modelu tko više plati. Za očekivati je da će tu veliku potražnju i te kako naplatiti i ove godine i nastaviti sa velikim zaradama. Ukratko koriste priliku koju imaju.
-
ponuda za preuzimanje
Central Swiss Investment Holding Ltd.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/LKRI/COI-LKRI-1ab8b6c2a8517459ff5f73672bb40456.pdf
Ponuditelj se obvezuje objaviti ponudu za preuzimanje redovnih dionica s pravom glasa ciljnog
društva upućenu svim dioničarima ciljnog društva u skladu s gore navedenim uvjetima u točki 5) i 6),
isključujući dionice ciljnog društva na kojima je zasnovan teret, u roku i u postupku propisanom
Zakonom, po cijeni obračunatoj sukladno čl. 16. Zakona, sve po odobrenju zahtjeva za objavljivanje
ponude za preuzimanje od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga -
ponuda za preuzimanje
ajde, bar nije Credit Swiss
-
Ona transakcija od prije nekoliko dana 40.000 komada po 7.85 EUR je najbolji primjer koliko su spremni odriješiti kesu. Posebice jer je riječ o dobrovoljnoj ponudi a ne obveznoj.
U ovo bolesno vrijeme kad su luke od strateške važnosti mi ćemo uspijeti izgubiti Luka Rijeka. Najgora vlada u povijesti.
-
ponuda za preuzimanje
Temeljni kapital 100.000 CHF. Firma je tek osnovana.
Je li kupuje pravomoćno osuđena zločinačka organizacija ili neki njihovi!?
-
Temeljni kapital 100.000 CHF. Firma je tek osnovana.
Je li kupuje pravomoćno osuđena zločinačka organizacija ili neki njihovi!?
meni trag vuče na ogrličara, nije li odande švercao ogrlice
-
Kladim se da Rusi pokušavaju doći do vlasničkog udjela.
Prvo što je iznos koji nude duhovito nizak. Drugi mislim da se Luka Rijeka ne bi smjela prodati. Ne znam tko ju je uopće maknuo od strateških firmi. AP ili netko drugi. Nebitno.
Ovo je iznos za koji se kupuju pekare a ne ulaz u Europu
-
Prvo što je iznos koji nude duhovito nizak.
Koji iznos nude? Koliko?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k