Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja LUKA RIJEKA d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o mogućem preuzimanju većinskog paketa Društva.
LKRI (Luka Rijeka d.d.)
-
-
-
hmm tko je tu većinski cerp ili poljaci? samo nek odu ovi s.urvisini poljski da ih više ne gledamo.
-
Tu se stvar okrenula na glavačke sad kad tereta ima višestruko više u svim jadranskim lukama sa dobrim izgledima da tako ostane još duže vrijeme izgubio se smisao sabotiranja lkri tako da se sad našim slovencima puno više isplati prodati udio uz debelu premiju nego nastavljati sa ovim suludim kombinacijama...
-
Kakvi Slovenci? Mislim da tu van zele ponajviše mirovinci a poglavito AZ.
-
Ma pardon Poljaci stalno ih brkam..
Pa piše tako u članku.
-
ako je članak istinit, a ne vidim razloga zašto ne bi bio onda se opet potvrđuje moja tvrdnja da su mirovinski fondovi zapravo peta kolona u našem financijskom sustavu. kako ćeš zaraditi kad oni mimo svake logike svoj udio prodaju jeftinijem ponuđaču koji u opće nije iz te branše. to mi se zadnje desilo na badelu. renomirani proizvođač alkohola iz slovačke izgubi od proizvođača wc sanitara iz đakova. ako se usprotiviš tome napadne te pet botova koji nikad u životu dionicu nisu kupili da si ti zapravo ruski špijun.
-
Dionica LKRI je danas dogurala na 110,82% knjigovodstvene vrijednosti. Da ju tko god preuzme vrijednost dionice mi izgleda previsoko. Čak ako će rasti i dalje slijedi bitan pad.
-
Ako će je netko stvarno ozbiljan preuzimati onda je ovo tek početak...
-
Rhenus Logistics - Your Logistics Provider | RHENUS Groupwww.rhenus.group
ovi su više nego ozbiljni
-
Rhenus Logistics zainteresirana je za preuzimanje većinskog paketa dionica koje su trenutno službeno još uvijek u vlasništvu poljske tvrtke OT Logistics
ovaj dio iz nacionala je netočan jer ot ima još 7,8 %
-
-
trocifreni plus iz čista mira. u ovoj bijedi i sirotinji ipak je to neki uspjeh.
-
konačno da se riješimo poljaka
Poljaci pred izlaskom iz Luke Rijeka, umjesto njih stižu Česiwww.poslovni.hrOT Logistics plans sale of shares in Luka RijekaRijeka, Croatia (PortSEurope) February 6, 2023 - Poland's OT Logistics (OTL) has a preliminary agreement for the sale of shares in Luka Rijeka for €26.34 millwww.portseurope.com -
ako je birati između čeha i poljaka uvijek su mi ovi prvi draži. ali tu se postavlja pitanje šta će nama neka kopnena država ( sa jakim riječnim prometom) prodavati pamet u našem akvatoriju. ako smo baš toliko nesposobni da to sami obavimo onda u glavu, direkt dogovor sa kinezima. eee ali onda ti dođu ovi transgenderi iz brisela pa kao nismo mi vama dozvolili da vi suvereno upravljate vlastitim resursima. ponekad se sjetim kapelskih kresova i prsana. tako će to na kraju i biti.
-
je li ovo najava
Grupa Luka Koper u 2022. ostvarila rekordne poslovne rezultateKOPER - Grupa Luka Koper lani je ostvarila rekordnih 313,5 milijuna eura čistih prihoda od prodaje, što je 37 posto više nego godinu prije. Neto dobit skočila…www.seebiz.eu -
Dobit Grupe Luka Rijeka za 2022.g. iznosi 66.404.797 kuna, te je vidljiv znatni porast u odnosu na
promatrano razdoblje prethodne godine kada je dobit Grupe iznosila je 126.515 kuna.https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/LKRI/FI-LKRI-d98a175709eea986c36b3192d4411656.pdf
-
Luka Rijeka
br.dionica 13 480 475
cij. dio. 8.75 e
tržiš.kap. 117.95 mil. eura
ukupni pretovar 6 305 036 tona
prihod od prodaje 211 milijuna kuna
zaposlenih 518
Luka Koper
br.dionica 14 milijuna
cij.dio. 25.90 e
tržiš.kap. 362.6 mil.eura
ukupni pretovar 23.2 mil tona
prihod od prodaje 310 milijuna eura
zaposlenih 1638
-
Dobit Grupe Luka Rijeka za 2022.g. iznosi 66.404.797 kuna, te je vidljiv znatni porast u odnosu na
promatrano razdoblje prethodne godine kada je dobit Grupe iznosila je 126.515 kuna.ovo ne uključuje buduću dividendu od Jadranskih vrata za 2022
-
evo poljaci izlaze
LKRI OT LOGISTICS SPOLKA AKCYJNA -53,922 -0.40% 1,006,378 -
Potrošiti ćemo milijardu € na pruge mostove i vijadukte i nikad to neće biti ozbiljna luka.
Tko to gura sve ove godine mi nije jasno
-
mislite da i mersk ulaže na lijepe oči
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-