Luka Koper igra skrivača sramota, a mi ni d od države..
LKRI (Luka Rijeka d.d.)
-
-
-
dobit 14 milijuna
-
Kakve vagone ima ZSE vlakić?
Možda da prođe i ostavi koji😅
Luka Rijeka: Upiti za prekrcaj ukrajinskih žitarica triput veći od kapacitetaLUKA Rijeka svakodnevno prima upite za prekrcaj žitarica iz Ukrajine, koje zbog rata i blokade crnomorskih luka stoje zarobljene u tamošnjim silosima, no zbog…www.index.hr -
Ukoliko ste zainteresirani za rad kao lučko-transportni radnik ili ako posjedujete osposobljenost za rukovatelja (obalnom dizalicom, autodizalicom, mostnom dizalicom, viličarem, utovarivačem, traktorom s prikolicom ili nekim drugim sredstvima) pozivamo Vas iskazati interes o tome i dostaviti nam svoj životopis i fotokopiju uvjerenja za sredstva za koja ste osposobljeni kako bi vas vodili u svojoj bazi podataka i u slučaju potrebe mogli kontaktirati.
Tražene podatke možete dostaviti na:
Email: kadrovska@lukarijeka.hr
Adresu: LUKA RIJEKA d.d. Rijeka, Riva 1, Sektor upravljanja ljudskim resursima
-
Odličan drugi kvartal!
-
dobit 20 milijuna
-
-
evo mene nekim čudom tu u solidnom plusu. jedino što sam premalo odigrao. što će reći procjena je bila dobra ali zbog sveopće nesigurnosti oprez je prevladao.
-
cijeli sektor pomorskog prijevoza je nekoliko puta u plusu pa se u nekom trenutku moralo odraziti i na njih
-
Koliko vidim glavnina dobiti je od manjinskog udjela u društvu Jadranska vrata gdje posao vode oni neki Indonežani. I od tih 20 kvartalnih milijuna dobiti 12,24 je od njih. A u polugodištu je taj utjecaj bio i veći. Jer gotovo 70% je od tog udjela, a ne operativnog rasta poslovanja same LKRI. Poslovanje im je raslo, al zanemarivo u odnosu na druge koncesionare i to na području iste lučke uprave?! 🤣
Kao sto sam i mislio, oni su i dalje u svojem svijetu - uvjerljivo najneefikasnija kontejnerska luka valjda u EU!
I opcenito, sa domacim lukama treba biti jako oprezan. Kao primjerice ona LKPC koja glavninu poslovanja i rasta poslovanja bazira na trgovni sirovinama za treću stranu, a puno manje iz osnovnog biznisa, prekrcaja i skladištenja generalnih i rasutih tereta te kontejnera. To bude obicno super dok postoji commodity Boom i svi na vrijeme plaćaju. Al kad orkestar stane…. može se dogoditi, drz gace!
-
-
bit će i bolje
Uspostavljen prvi izravni željeznički kontejnerski servis iz Rijeke za Češku: Vlakovi redovito s Brajdice - Novi listRIJEKA – Uspostavljen je prvi izravni teretni, kontejnerski i željeznički servis iz Rijeke za Češku, koji povezuje riječku luku preko kontejnerskog terminala…www.novilist.hr -
preskočili smo granicu od 50 kn,kada se sjetim da sam prodavao na 800
-
ja sam ovdje po prvi put ali povijest cijene mi je poznata. malo su mi bili sumnjivi ovi poljaci jer nisam baš ljubitelj te ekipe. da se je mene ikada išta pitalo ovo bi uvijek bila u prvih 10 evropskih luka iz razno raznih razloga. ovo je klasičan primjer katastrofalnog odnosa države prema bogom danim komparativnim prednostima. na transportu i logistici radi svog položaja morali bi imati zaradu bar kao na turizmu.
-
ja sam ovdje po prvi put ali povijest cijene mi je poznata. malo su mi bili sumnjivi ovi poljaci jer nisam baš ljubitelj te ekipe. da se je mene ikada išta pitalo ovo bi uvijek bila u prvih 10 evropskih luka iz razno raznih razloga. ovo je klasičan primjer katastrofalnog odnosa države prema bogom danim komparativnim prednostima. na transportu i logistici radi svog položaja morali bi imati zaradu bar kao na turizmu.
Mislim da nije odnos države nego ovo je strahovito strateški važna luka..a u ovo trenutku nedaju izvana...misli. da će doći i taj trenutak..
-
Strateški vazna luka ili lučka uprava?
To vam nije isto. Na prostoru Lučke uprave Rijeka ima vise koncesionara. Jedan od njih je Luka Rijeka DD. Tu su još Jadranska vrata dd koju sam neki dan spomenuo (kontejnerski terminal) i odnedavno https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…rijeka-20210511
Deep Sea terminal. Mislim da ima još dosta ulagaca koji ne razaznaju razliku izmedju tvrke Luka Rijeka DD i lučke uprave Rijeka koja je neprofitna ustanova za upravljanje, razvoj i korištenje riječke luke otvorene za međunarodni i domaći javni promet od osobitog značenja… https://www.portauthority.hr/
-
bez puno buke
-
bez puno buke
Preko vikenda mi je2 dana baš bilo neobično mirno tijekom noći. Idealno za spavanje. Na vezu nije bio ni jedan brod. Već dugo to nisam doživio.
Kako će u budućnosti spavati onaj koji je kupio veću količinu na 52 kn, ne znam...
-
ako gledaš u ekran u 5 ujutro očito te nešto drži budnim
-
dobit 56 milijuna, sve bolje
-
o luci i jadroagentu
'Rat u Ukrajini donio je Rijeci ogromne količine tereta, ali velik dio morali smo odbiti. Evo zašto' - Novi listUdruga pomorskih agenata i brokera Hrvatske obilježila je u Rijeci 30 godina djelovanja i tim povodom razgovarali smo s Mariom Štefanićem, direktorom…www.novilist.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 22, 2024 at 7:29 PM