Isplaćena je dividenda danas
jeste slali podatke ili ide preko skdd ?
Prosle godine su me trazili podatke za isplatu.
Vjerojatno im trebas poslat ako nisi primio uplatu.
Isplaćena je dividenda danas
jeste slali podatke ili ide preko skdd ?
Prosle godine su me trazili podatke za isplatu.
Vjerojatno im trebas poslat ako nisi primio uplatu.
Intermod pojacao.
Kaj nije prije nekog vremena prodavao?
Ili mi se pomjesalo?
Piše u članku da je jdos 12 posto povećao iznos premija. Drži preko 10 posto tržišta u Hrvatakoj. Vidjet ćemo za koji tjedan i kakva je situacija u Italiji.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…a-foto-20221011
Piše u članku da je jdos 12 posto povećao iznos premije. Drži preko 10 posto tržišta u Hrvatakoj. Vidjet ćemo za koji tjedan i kakva je situacija u Italiji.
da je Radi nekako doturiti članak, on nečim nije zadovoljan
Dobit tekućeg obračunskog razdoblja 2021 72.677.911
2022 59.144.572
Treći kvartal na prihodovnoj strani na razini nekoliko zadnjih. Dobit značajnije manja zbog preko 20 milja povečanih izdataka za osigurane slučajeve.
Italija i dalje solidno raste. No ne primjećujem da otvaraju nove poslovnice, što bih volio vidjeti.
Na trenutnoj burzovnoj cijeni i dalje solidan ulaz. Pavlović Radoslav lagano prodaje, ima još preko 3 tisuće komada tako da očekujem cijenu na ovim razinama još prilično mjeseci.
zanimljiv članak od 11.10. samo je sada datum 10.11. kakva lijenost novinara
Ima se za toranj
izgleda našem Radi rade o glavi što jeftino prodaje
Ne znam dal su u rodu, pa zato prodaje dionice ( odvjetnici itd )
Nešto sam sitno istraživao, pa evo da podijelim s vama..
Ako se uzme u obzir omjer zadržane dobiti po dionici i cijene dionice, trenutno se trguje s najvećim omjerom u zadnjih preko 10 godina (s izuzetkom Q1 2020), odnosno 109.6% (613.7 € zadržane dobiti po dionici na 560 € cijenu dionice). Iako je zadnjih 6 godina taj omjer tu negdje, možda budemo osjetili na dividendi.
Inače, od CROBEX10 sastavnica i sličnih tvrtki, samo ADRS ima veći omjer zadržane dobiti i cijene (u prilogu).
što je s ovim skokovima svakih 3 ,4 godine
što je s ovim skokovima svakih 3 ,4 godine
Koliko me sjecanje sluzi, to su izmedju sebe nesto trgovali .
Nisam upoznat sa dionicom...recite mi ovaj Pavlović izlazi ili samo prodaje dio???
Nisam upoznat sa dionicom...recite mi ovaj Pavlović izlazi ili samo prodaje dio???
već duže vrijeme je MM na dionici samo u jednom smjeru, obzirom na položaj mislim da je mogao sve prodati odjednom, tako da po meni on samo održava cijenu, obzirom da mu dnevne količine i nisu baš nešto povelike, koji mu je krajnji cilj, to zna samo on i možda gazda
već duže vrijeme je MM na dionici samo u jednom smjeru, obzirom na položaj mislim da je mogao sve prodati odjednom, tako da po meni on samo održava cijenu, obzirom da mu dnevne količine i nisu baš nešto povelike, koji mu je krajnji cilj, to zna samo on i možda gazda
Nikad mi nije bilo jasno zašto je ova dionica ovako jeftina, uz to isplate i popriličnu dividendu.
Rizik proizlazi iz vrlo slične vlasničke strukture Adriatic osiguranja, Euroherz i Agram life tako vlasnici mogu poslove prebacivati iz jednog na štetu drugog osiguranja, kad dođete osigurati automobil oni te upućuju da odeš u Adriatic ili Euroherz ovisi što im paše u datom trenutku, a i iz biografije većinskog vidi se da nije cvijeće
Možda sam ipak u krivu?
Radoslav Pavlović kontinuirano izlazi, a neki se guraju kupiti skuplje, samo za info ima još preko 3000 kom.