meni je samo vazno da se neo vratio, jer nista me nemoze toliko razveseliti kao lijepi druk, a koliko vidim piše da ova roba nevalja , dakle kupuje neo nemilice .
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Kolega, kakvu to vilu mogu kupit za 2-3 milje kuna? Al molim također da mi se ne gleda u novčanik. Kaj vi uopće znate koliko je dug i širok moj pokrivač, čime se sve bavim, kakve prihode ostvarujem i kaj sve posjedujem. Manje mudrovanja. Kad vas budem tražio savjet, tada mi ga možete i dati. Do tada molim da se držite svoje ulagačke strategije.
Moderator: ovo je repliciranje kolegi Junak, pa molim da isto uvažite i da me odmah ne banirate na xy dana.
Ps: kolega kad sam ja kupovao ATPL, cijena, je bila ispod 200 kn. U međuvremenu je ta vrijednost narasla na par milja.
-
Onaj tko misli da će ovakve vozarine potrajat još samo 3 mjeseca, a da se nakon toga vraćaju na 10-godišnji prosjek, takvima je zadnji čas da prodaju sve brodarske dionice koje imaju, ako već nisu sve rasprodali. Mojih par tisuća komada ostaje do daljnjeg "tranu" jer moje je skromno mišljenje da će ovo potrajat još samo 24 mjeseca ako ne i duže.
Ako je ovo istina, da imas par milijuna kuna ulozeno u ovu dionicu, onda si lud. Kupi vilu na obali i iznajmljuj, jel ovo sto radis je ludost, kocka. Volatilnost brodskog sektora je valjda odma poslije bitcoina i ti onako, kao idem uloziti par milijuna kuna
(BDI je u zadnjih par dana pao 15-16 % - tu je to sa bitcoinom) i ovo je najnerealniji post na ovoj temi ikada, ali samo drukaj ove jadnike da kupuju mora se malo pozitivni sentiment dizati, nakon ovog pada.
Pola foruma, pogotovo na ovoj temi ce prije povjerovati magicnoj kugli nego vlastitim ocima
I molim prestanite napadati kolegu Nea samo zato jer ne dijeli vase bolesno optimisticne scenarije. A i prije nego mene uzmete na zub, imam i ja par stotina ovih dionica (vrlo vjerojatno vise nego vecina vas ovdje), sto je jako velika kolicina za mene.... razlog? Kockar sam, kladim se i ulazem u coinove i nisam normalan.... a tko misli da je ovo ''safe bet'' nije cist.
Ja sam u ovoj dionici oko 15 godina u raznim kombinacijama. Od svega što sam vidio u tih 15 godina bio bi spreman uložiti par miliona makar to bilo i izvan realnih mogućnosti odnosno van rezona ulaganja
-
neka takav ostane slijedećih barem godinu dana, ja superzadovoljan.
Kako smo skromni. 😃Ovo kao da kazes, samo da dobijem na lotu milijon i ja zadovoljan 😃
Ja se nadam ovim visokim vozarinama da ostanu 3 miseca i super sam zadovoljan.
neka takav ostane slijedećih barem godinu dana, ja superzadovoljan.
Kako smo skromni. 😃Ovo kao da kazes, samo da dobijem na lotu milijon i ja zadovoljan 😃
Ja se nadam ovim visokim vozarinama da ostanu 3 miseca i super sam zadovoljan.
kolega
ovdje na burzi, riječ skromnost je vrlo često kontraproduktivna, a u vašem kontekstu pomalo i smiješna. ako ste vi tako skromni, što onda radite na zse? a velite da imate dionica više nego li većina na ovom forumu!!!???
i govoriti nekome što da radi sa svojim novcima... kaj su onda svi bedasti koji ulažu u cilkličke sektore milijune ili milijarde? ili npr u crypto...
-
Oluja ide dalje!
Lp
-
Sve je sjajno i sve je za ✋
-
- što su vas već pustili iz pritvora ???
- očito imate neku vezu u ministarstvu veza.
-
- što su vas već pustili iz pritvora ???
- očito imate neku vezu u ministarstvu veza.
može se platiti kaucija, samo treba dogovoriti s oderatorom, pa koliko on odere
-
Samo ne znam zašto je onda prosuo već više od 70 000 komada ispod 45 kn.!?
- zašto pišete protiv mog prijatelja gospon Nea i drukate u suprotnom smjeru ???
-
Kolega Tin isto ste govorili protiv Atpl, kad je bila 140kn pa vidimo kako je ispalo. Malo smanjite drukanje i komentare jer konstantno blatite sve sto nemate. Prvo ste navlavili na Tpng, a kad ste iskrcali onda drvlje i kamenje. Istu stvar ste radili na Atpl. Nedosljedni ste.
-
-
Kolega Tin isto ste govorili protiv Atpl, kad je bila 140kn pa vidimo kako je ispalo. Malo smanjite drukanje i komentare jer konstantno blatite sve sto nemate. Prvo ste navlavili na Tpng, a kad ste iskrcali onda drvlje i kamenje. Istu stvar ste radili na Atpl. Nedosljedni ste.
kako? mislim da treba pisati, dosljedni ste, imam-dobro. nemam-loše
-
Vidite kolega NEO svi koji su pratili moje"drukanje" mogli su lijepo zaradtiti: "drukao" TPNG od 36 kn narasla na 60 kn(u trenutku kad su vozarine ekstremno narasle i kad su u prva dva kvartala imali 30 milja dobiti mislio sam da će potegnuti do 80 ali sam pogriješio) ....SAPN od 300 kn danas je 820 kn( kad sam pisao da vrijedi kao KRAŠ,neki su se smijali danas je to već vrlo izgledna opcija)...ATPL od 180 kn...danas 490 kn.( u trenutku blokade računa situacija nije bila nimalo ružićasta, ali se onda desio preokret s vozarinama i njihov brutaln rast koji se i danas nastavlja)
-
Problem je kolega sto ste drukali protiv Atpl kad je bila 145kn i nekome ste sigurno nanijeli stetu.
Tada ste zvali stecaj, blokiran racun.Vjerujem i kolegi Budfoxu ste nanijeli vecu stetu.
-
Vidite kolega NEO svi koji su pratili moje"drukanje" mogli su lijepo zaradtiti: "drukao" TPNG od 36 kn narasla na 60(u trenutku kad su vozarine ekstremno narasle i kad su u prva dva kvartala imali 30 milja dobiti mislio sam da će potegnuti do 80 ali sam pogriješio) ....SAPN od 300 kn danas je 820 kn...ATPL od 180 kn...danas 490 kn.
Šta je s onima koji su kupili po 52, 54 TPNG, tada si isto govorio da treba kupovati?
-
svi koji su pratili moje"drukanje" mogli su lijepo zaradtiti: "drukao" TPNG od 36 kn ....SAPN od 300 kn...ATPL od 180 kn.
- bravo gospon Tin, samo tako i dalje nastavite.
- a nama neukima ako možete preporučiti ili savjetovati neku dionicu a da nije TPNG, SAPN ili ATPL.
Šta je s onima koji su kupili po 52, 54 TPNG, tada si isto govorio da treba kupovati?
- gospon Šeki nećemo sada gledati na svaku sitnicu.
-
Danas očekujem 510, malo ambiciozno ali dostižno!
-
Očekivano.
Promatrajmo dalje...ide to još UP.
-
Očekivano.
Promatrajmo dalje...ide to još UP.
Ide up jos nekoliko godina.
-
Ajmo ljudi, čemu držat nalog na bidu na 47x, 48x i 49x. Podignite te naloge malo ako želite bit uopće u prilici da kupite ovu "kraljicu ZSE-a".
-
nije ni milijun trebao za preskociti 500
još će se za kusur trgovati po 500, samo polako, ima nas koji u petak nismo još sve pokupovali što smo planirali
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner