...20 ljudi spremnih uložiti po 100 000 kn...dižu ovu dionicu najmanje na 60 kn...eto toliko je po meni potrebno...da 2 ili tri dana bude intenzivna kupnja...trezor bi kupovao puno odlučnije nego do sada....a tada bi 70 kn došlo vrlo brzo....jer iskreno već rezultati za 2019 godinu su odradili tu vrijednost...
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
dana 04. ožujka 2020. ukupno 1.370 dionica oznake TPNG po prosječnoj ponderiranoj
cijeni od 46,1911 kn po dionici, što predstavlja 0,0157% temeljnog kapitala Društva.
Nakon provedbe predmetnog stjecanja, Društvo posjeduje ukupno 18.707 vlastitih dionica, koje
čine 0,2142% temeljnog kapitala. -
...i šta ja pričam od 3257 dionica trezor kupio 1330 i to po najvišoj cijeni...prosječna taj dan 45,9....sigurno su i jučer kupovali na vrhu....hiti bih se još jednom zahvaliti svim prodavateljima danas...
-
...i šta ja pričam od 3257 dionica trezor kupio 1330 i to po najvišoj cijeni...prosječna taj dan 45,9....sigurno su i jučer kupovali na vrhu....
ma nemojte ni pricati jel se ne isplati.....mi kao dioničari imamo sreću što je Tpng napravila racionalan i razumljiv potez te otkupljuje svoje dionice jel su i sami uvidjeli koliko je cijena na burzi povoljna u odnosu na poslovanje.....u suprotnom bi je burek trejderi držali u svom zagrljaju vjerovatno i cijelu ovu godinu između 40 i 50 kn....ovako imamo sigurnost od nerealno niske cijena na burzi i skorog približavanja nekim realnim vrijednostima koje na sreču nisu 46 kn po dionici......
-
Kad za koji dan svjetske burze "odluće" da neće cijeli svijet pomrti od corone, pregazit cemo 60 ko plitak potok......za početak.....s tim da trezorske dionice odu "duboko pod zemlju na čuvanje" i nebudu tržišta vidjele tak skoro......
-
05.03. BCTI 683
06.03. BCTI 685
-
Vozarine i dalje rasturaju.
-
Vani tankeraši rastu......hoće li veliki tankeri postati platajuča skladišta za jeftinu naftu pa shodno tome smanjiti kapacitete za prijevoz i osigurati još veće povečanje vozarina?
-
...i šta ja pričam od 3257 dionica trezor kupio 1330 i to po najvišoj cijeni...prosječna taj dan 45,9....sigurno su i jučer kupovali na vrhu....hiti bih se još jednom zahvaliti svim prodavateljima danas...
Izgleda da trezor ipak nije tako glup . Ja bih na vašem mjestu pričekao s daljnjom kupnjom i zahvaljivanjima, barem dok se cijena nafte ne stabilizira. Definitivno nisu vremena za poziv na kupnju.
TPNG -15,32% -
...kolega ova ludost s koronom nema podlogu s bilo kakvim pokazateljima...i danas dokupio...tpng ima većinu brodova pod ugovorom na vrijeme...a spot vozarine su i dalje iznimno visoke...uopće ne sumnjam u odlične rezultate u Q1....a za najkasnije 3 tjedna ovo ludilo oko virusa bi trebalo nestati...isto tako cijene nafte zbog svega navedenoga neće imati nikakav bitan utjecaj na rezultate Tpng...da nije ludila oko virusa danas bi cijena bila 55 +...pretpostavljam da će bcti i ovaj tjedan rasti....volio bih da je trezor što manje kupovao ...jer mislim da im ne bi trebalo poklanjati dionice...
-
-
Sve u minusu, a BCTI u plusu
BCTI 717
-
...kolega jasko to samo potvrđuje koliko je nelogična ova panika...barem što se tiče tpng...
-
MR Average Earnings $ 26,779
-
...što bi značilo da na brodovima koji su im trenutno na spotu zarađuju još više nego na ovima koji su na vremenski ugovor...
-
Bcti sa 685 na 717, gotovo 5%......tankeri su koliko vidim jedina svjetla točka na ovom dioničarskom planetu trenutno.....
-
Bcti sa 685 na 717, gotovo 5%......tankeri su koliko vidim jedina svjetla točka na ovom dioničarskom planetu trenutno.....
https://www.forbes.com/sites/christop…t-collapse/amp/
👍
-
"možda" netko i prati , ali svejedno.....neki su tankeraši i jućer rasli bez obzira na brutalan pad burze a danas rastu u dvoznamenkastim iznosima......tpng je jučer pala 15% i ostala "ležati".....eto čisto da ostane zabilježeno, da ne bude sutra "kako to".....
-
kolega Hugh na našoj burzi moraš imati slonovske živce i strpljenje.. da bi naplatio svoje ulaganje...al doći će i to na red...ne mogu se činjenice i odlični rezultati unedogled minorizirati...dapače pokazat će vrijeme da su korana virus i pad cijene nafte ustvari još više utjecali na rast spot vozarina....q1 2020 će biti odličan...očekujem prosječnu vozarinu od oko 16 500 usd dan po brodu i oko 10 milja kuna dobiti...što je 4 x više nego u q1 2019...a možda bude i više...
-
nempgu si pomoći a da ovaj link ne zaljepim.....
https://www.finviz.com/screener.ashx?…pping&o=-change
tankeri prednjaće a mi smo u ponedjeljak pali 15% i 10% smo ispod cijene koja je bila na dan odličnog izvješća....ali to nije sve....da netko ne bi rekao da je izvješće za prošlu godinu "lanski snijeg".....u ovoj godini tankersko tržište je neusporedivo bolje nego početkom prošle godine.....i zato : pamet u glavu kad vam na -15% govore da budete oprezni dok sa smiješkom kupuju.....isto tako razmislite da li na +15% ova dionica stvarno vrijedi 50 kn ili bar 50% više....naravno, kupovao sam i danas i jučer a i sutra ću pa makar pala i 15% opet.......jednostavno si nemogu pomoći......mora bit da me je neki virus ulovio.....
P.S. ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dipnica.....živi i zdravi mi bili....
Jedva čekam da vidim sutrašnji dan i razmišljanje našeg tržišta u stilu "jel da rastemo samo 3% jel 5% je stvarno previše za jedan dan......toplo se nadam da na 100 kn straha neće biti jel sad je stvarno prevelik na ovim "nebeskim" visinama....
-
kak da obrišem post od gore?jer ako neko s lovom to vidi i povede se za mojim ludim razmišljanjima, pokvarit će mi planove a još ni blizu završetka ulaza u tpng nisam........zapravo, sve do 30 kn Vam je dobra prodaja.....
P.S. ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica
-
-