Malo o tankerima i lockdownu.
https://www.tradewindsnews.com/tankers/new-lo…says/2-1-942523
ne znam da li oni mogu skladištiti benzin, jer se skladišta u USA nemilice pune.
zanimljivo, s drugim naftnim derivatima i samom naftom zasad nije problem.
Malo o tankerima i lockdownu.
https://www.tradewindsnews.com/tankers/new-lo…says/2-1-942523
ne znam da li oni mogu skladištiti benzin, jer se skladišta u USA nemilice pune.
zanimljivo, s drugim naftnim derivatima i samom naftom zasad nije problem.
Meni nije jasno zasto netko izlazi, od onog tko izlazi,to mi je manje bitno.
Najvjerojatnije netko od 2-8 u top-10.
Ja cu osobno cekat nize. Vjerojatno ce ici nize.
Previse je malih dionicara ovdje uslo, a to nikad nije izasli na dobro.
Bitcoin u tjedan dana provrti cijeli godišnji drzavni proračun, pa ako nema tu koji promil za mene, nema ni za koga... Prvi bitcoin sam uzeo na 19, uzimao sam i po 17,1, ali i na 25,4. Bitcion je u ova 2,5 mjeseca bolji prema meni nego Zse od Ipo-a ine i ht-a ciji su se učinci istopili na blje, knzm, još trpim na hpb, opte ajde nešto bude valjda, i sl. Na zse sam se odlučio kupovati samo škart i zaboraviti na njega, tipa hhld tako da ima prostora jednog dana eksplodirati. I da, žao mi je što nisam ovako reagirao kad sam prvi put slušao o bitcoinu, mogao sam se vratiti sa duplo u iste pozicije, štaš..
Bitcoin me pomazio, pa sam uzeo kućicu u Ravnoj gori na snijegu dok su praznici, bolje ne pratiti ovih 10 dana.
Brajo moj ovaj mali forumić, ne generira dovoljno informacija, pa čak i špekulacija, da bi imao osjećaj da nešto propustam na ovim temama. Tako da sumnjam u svoj angažman ovdje. Sve globalno. Sve znaju i to ti kažu 💪 Ivanontech, team underground, mmcrypto
Još da napomenem, nisam izašao skroz iz tpng, djeci sam ostavio po 110 komada x 3. Ali pasiviziram se na Zse, to je 1/1.
🖐️
Još da napomenem, nisam izašao skroz iz tpng, djeci sam ostavio po 110 komada x 3. Ali pasiviziram se na Zse, to je 1/1.
🖐️
Znaci, sudeci po tome sto govorite dolazim do zaključka da su ove danasnje transakcije br.39-49 u 13:58 (vidi prilog) gdje je cijena po prvi put spustena do 43,60kn - vase istresanje do kraja......
.....zapravo je čudo da se nakon one vase jučerasnje objave o izlasku sa popriličnom količinom danas bid shodno tome nije spustio puno nize.......za slučaj da toga ima jos (sto se pokazalo da ima)......
.....očito da trezor i ini jači igrači ne prate forum......
Bitcoin u tjedan dana provrti cijeli godišnji drzavni proračun, pa ako nema tu koji promil za mene, nema ni za koga... Prvi bitcoin sam uzeo na 19, uzimao sam i po 17,1, ali i na 25,4. Bitcion je u ova 2,5 mjeseca bolji prema meni nego Zse od Ipo-a ine i ht-a ciji su se učinci istopili na blje, knzm, još trpim na hpb, opte ajde nešto bude valjda, i sl. Na zse sam se odlučio kupovati samo škart i zaboraviti na njega, tipa hhld tako da ima prostora jednog dana eksplodirati. I da, žao mi je što nisam ovako reagirao kad sam prvi put slušao o bitcoinu, mogao sam se vratiti sa duplo u iste pozicije, štaš..
Bitcoin me pomazio, pa sam uzeo kućicu u Ravnoj gori na snijegu dok su praznici, bolje ne pratiti ovih 10 dana.
Brajo moj ovaj mali forumić, ne generira dovoljno informacija, pa čak i špekulacija, da bi imao osjećaj da nešto propustam na ovim temama. Tako da sumnjam u svoj angažman ovdje. Sve globalno. Sve znaju i to ti kažu 💪 Ivanontech, team underground, mmcrypto
🖐️
Ja jos mislim da nas netko dobro zeza😂
Ti bi stavio 100000 kom na ask na 44 kn. Ko onaj na igh. Prodao bi nula komada.
Ne bi. To sam i napisao, prvo je to napravljeno (stavljena veća količina na ask), pa se prosipalo i postavljali su se nalozi sa razmakom od 20 lipa po 300 kom. na ask za koje se sigurno znalo da nitko neće kupovat kad ima po 44. Vidjet ćemo.
Ivane legendo nek ti je sretno u kojnu, a lijepo je čuti da si prodao sve osim 330 komada. Mi koji smo ostali ovdje imamo izreku, hvali kojn drz se mora.
Nije napisao da li je bio s kim u dogovoru. Inače priča ne drži vodu.
Ivane legendo nek ti je sretno u kojnu, a lijepo je čuti da si prodao sve osim 330 komada. Mi koji smo ostali ovdje imamo izreku, hvali kojn drz se mora.
Nemoj sve u bitcoin Ivane. Kupi i kucu kao Anna
Kipa se i dalje, ocito jos netko izlazi osim Ivana. Vidjet cemo koliko jos ima
Nema to veze s Ivanom. Tko prodaje i koliko, nije bitno. To se događa na svakoj dionici. Ja vjerujem u jak oporavak tankera i zato držim dionicu. 120 kn do kraja godine.
A da Ivan nije samo dobar saljivdjija? Po prometu zadnjih dana ovdje neki fond izlazi. S obzirom na potporu na bidu, rekla bih da vecinu ipak kupuje trezor. Oni kupuju jeftino. U onom rastu proljetos na 60 kune nisu kupili niti jednu dionicu.
....ode sva zarada u vjetar......
.....nema tu trejda do daljnjega.....
.....samo brokera hranimo......
A da Ivan nije samo dobar saljivdjija? Po prometu zadnjih dana ovdje neki fond izlazi. S obzirom na potporu na bidu, rekla bih da vecinu ipak kupuje trezor. Oni kupuju jeftino. U onom rastu proljetos na 60 kune nisu kupili niti jednu dionicu.
Cijelo vrijeme to pitam, jel moguće da fond izlazi a trezor kupuje na ovaj način? Da nisu mogli dogovorit transakciju?
Cijelo vrijeme to pitam, jel moguće da fond izlazi a trezor kupuje na ovaj način? Da nisu mogli dogovorit transakciju?
To se i ja cijelo vrijeme pitam. Da li nije mogla biti dogovorena neka blok transakcija?
A da netko moze prodati foru da je neki obican covjek koji eto ima 60k komada TPNG palih s marsa valjda i da ih prodaje za bitcoin, samo pokazuje stanje vrijednosti na ZSE.
Ja mislim da kupuju mali, prihvatljivo im je uci na ovim razinama. Ja sam jos nadokupio.
Danas nakon 22 sata vidjet će se da li prodaja netko iz top 10....po količinama bi bilo logično za pretpostaviti da prodaje.
I što ćemo imati s toga?
Ako je trezor kupovao, to ce burza objaviti.
I što ćemo imati s toga?
Nije baš isto prodaje li netko tko ima 100 tisuća ili netko tko ima 800 000 komada.