kupio sam u ožujku 2017 tpng po 76 kn...dvi godine su davali dividendu...svo ovo vrime sam u crvenom:(...sad prije par dana kupio 300 po 40kn da smanjim prosijek na 65...odlučio kupovati dok ne smanjim prosijek na nekih 55 kn...
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
Nažalost nemam pretplatu da prenesem cijeli članak, ali i naslov je dovoljan.
Skov: Dual-fuel price issues keeping product tanker orderbook low
Hafnia chief executive is happy the clean product carrier backlog is the lowest for 30 years
https://www.tradewindsnews.com/tankers/skov-d…-low/2-1-762362
-
..trenutno jedna od najpodcijenjenijih dionica na zse...
-
Slažem se..
Samo mi se čini da uprava naglašava dosta rizika u FS, neki srednjoročni i dugoročni?!
Što je rijetkost tako transparentnog izvještavanja
i pohvalno
-
dionice bez rizika nema, a mi več sad s obzirom na 4 broda u dugoročnom najmu možemo, gotovo bez rizika očekivati dobru pa sve do izvrsnu 2020. Uz to i kupnju trezora....
-
Dionica je ispucala pad i dionice su u cvrstim rukama. Ocekujem razine preko 50kn naredni tjedan. Crobex ocekivano do 1900. Trebao bi uslijediti jaci rast.
-
-
gdje smo mi u cijeloj toj prici vidjet cemo sutra....stvarno več odavno imamo dobrih razloga za potegnit po 15% u jednom danu ali ne ide, pa ne ide.....
-
-
gdje smo mi u cijeloj toj prici vidjet cemo sutra....stvarno več odavno imamo dobrih razloga za potegnit po 15% u jednom danu ali ne ide, pa ne ide.....
Malo strpljenja kolega..ide to dosta preko 50kn brze nego ocekujete. Moja prognoza 62kn ako ne zapne na 54kn.
-
-
Tanker rates – Single voyages in US$ k/d
-
MR tanker rates have rallied this week, led by the long haul routes that route through the Panama Canal due to the higher transit costs and delays.
-
...danas sam se malo postavio na bid ispred trezora čak i uhvatio nešto po 41,2...odlučio ići sa po 300 do 500 komada ispred prve kupnje pa da vidimo...jer stvarno nije normalno koliko je sve ispod 50 kn povljna kupnja...svi parametri su trenutno u usponu...
-
...danas sam se malo postavio na bid ispred trezora čak i uhvatio nešto po 41,2...odlučio ići sa po 300 do 500 komada ispred prve kupnje pa da vidimo...jer stvarno nije normalno koliko je sve ispod 50 kn povljna kupnja...svi parametri su trenutno u usponu...
I ti nama svima ovde tako iskreno odajes taktiku svoje kupnje😂😂
Prije bi rekao da si pun i da ne kupuješ više....i da bi tako rado prodao cim se ukaže prilika
-
dana 26. veljače 2020. ukupno 600 dionica oznake TPNG po prosječnoj ponderiranoj cijeni
od 40,00 kn po dionici, što predstavlja 0,0069% temeljnog kapitala Društva.
Nakon provedbe predmetnog stjecanja, Društvo posjeduje ukupno 15.600 vlastitih dionica, koje
čine 0,1786% temeljnog kapitala. -
...danas sam se malo postavio na bid ispred trezora čak i uhvatio nešto po 41,2...odlučio ići sa po 300 do 500 komada ispred prve kupnje pa da vidimo...
I ti nama svima ovde tako iskreno odajes taktiku svoje kupnje😂😂
Prije bi rekao da si pun i da ne kupuješ više....i da bi tako rado prodao cim se ukaže prilika
ok kolega onda vas molim da pogledate u sljedećih minutu gledalicu pa ću pomaknut svoj kupovni za 20 lipa gore...vrijeme sad...
-
....jel ste zadovoljni....ako ste za prodaju slobodno lupite....evo neće nitko ni po 42,40...u 14 sati vraćam na 42,20.
-
Preskokom razine 46kn kreće snažni rally!
Ne sumnjajte uopće.
Prvi target 58-60 kn.
-
....kolega jope kad bi samo nas 10 s foruma postavilo svoje naloge ispred trezora za 14 dana bi bili na 60 kn...da vidite kako bi trezor čistio...i da pun sam...i kupujem i dalje a ne prodajem po ovim bagatelnim cijenama....
-
Vani tankeraši ---- na žalost prodavatelja +8% do +13%.
Kreće rally.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k