Cekaj ovo su im otkazali tankere prije isteka roka? Imaju li kakvi penali za to?
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
Cekaj ovo su im otkazali tankere prije isteka roka? Imaju li kakvi penali za to?
Dalmacija je bila pod opcijom do 365 dana a Pag 3 do 6 mjeseci ....tako da je to opcija koju bira unajmitelj...odnosno samo produženje postojećih ugovora....
-
To što nisu iskoristili najmove do kraja samo je znak da trenutne vozarine nisu dobre. Jedino je dobro da odrade remonte dok vozarine nisu dobre. I nadati se potom da će skočiti u medjuvremenu
-
To što nisu iskoristili najmove do kraja samo je znak da trenutne vozarine nisu dobre. Jedino je dobro da odrade remonte dok vozarine nisu dobre. I nadati se potom da će skočiti u medjuvremenu
Dalmacija je vrlo vjerojatno vozi na SPOT ugovor za istog naručitelja koji je imao TC...samo po nižoj cijeni....
-
https://ezadar.net.hr/biznis/3855264/tankerska-227/
Svi brodovi u pogonu osim Vukovara koji je na remontu.
-
https://zse.hr/userdocsimages…xbvuiIhPg==.pdf
znači u srijedu oko 16.30 bi trebali znati rezultate zaQ2.
-
Ad 8. Uprava i Nadzorni odbor predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:
„Odluka o davanju ovlasti Upravi Društva za stjecanje i raspolaganje vlastitim dionicama Društva
1. Glavna skupština Društva ovlašćuje Upravu Društva da stječe i raspolaže vlastitim dionicama Društva
tijekom razdoblja od 5 godina odnosno od 21. kolovoza 2020. do 20. kolovoza 2025. godine, bez daljnjih
posebnih ovlaštenja Glavne skupštine Društva.
2. Na temelju odredbi ove Odluke, Društvo smije steći najviše do 873.335 vlastitih dionica, pod uvjetom da
niti u jednom trenutku na vlastite dionice zajedno s vlastitim dionicama koje Društvo već ima ne otpada
više od 10% temeljnog kapitala Društva.
3. Ovlašćuje se Uprava Društva da stječe i raspolaže vlastitim dionicama Društva isključivo putem
organiziranog tržišta kapitala za iznos od najmanje 90% i najviše 110% prosječne cijene dionica Društva koja
je ostvarena na uređenom tržištu tijekom prethodnog dana trgovanja na tom tržištu.
4. Uprava Društva je ovlaštena, uz suglasnost Nadzornog odbora, raspolagati vlastitim dionicama koje Društvo
već ima ili će ih steći na temelju ove Odluke. Upravi Društva za takva raspolaganja vlastitim dionicama, nije TANKERSKA NEXT GENERATION d.d.
B. Petranovića 4
23 000 Zadar, Croatia
http://www.tng.hr
Tel. +385 23 202 135
Fax. +385 23 250 580
e-mail: tng@tng.hr
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Tankerska Next Generation brodarsko dioničko društvo
Božidara Petranovića 4, 23 000 Zadar, Hrvatska
Skraćeni naziv tvrtke: Tankerska Next Generation d.d.
Osnovana 22.08.2014.
Račun za redovno poslovanje Društva vodi se kod:
Privredne Banke Zagreb d.d.
IBAN HR86 2340 0091 1106 7758 7
Swift code: PBZGHR2X
MBS 110046753 Trgovački sud Zadar
Temeljni kapital: 436.667.250,00 kuna u cijelosti uplaćen
Izdane dionice 8.733.345 redovnih dionica bez nominalnog iznosa
Predsjednik Nadzornog Odbora: Ivica Pijaca
Uprava: John Karavanić
OIB: 30312968003
PDV identifikacijski broj: HR30312968003
potrebna posebna odluka Glavne skupštine Društva, pri čemu se ovom Odlukom isključuje u cjelini pravo
prvenstva postojećih dioničara, uz uvjet da ova odluka bude donesena većinom od najmanje tri četvrtine
glasova temeljnog kapitala zastupljenog na Glavnoj skupštini prilikom njenog donošenja.
5. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.“Ad 8. Obrazloženje uz prijedlog odluke o davanju ovlasti Upravi Društva za stjecanje i raspolaganje vlastitim dionicama
U skladu s tržišnom praksom korporativnog upravljanja i mogućnosti korištenja vlastitih dionica u različite namjene
predlaže se skupštini društva proširiti ovlast Upravi Društva za upravljanje vlastitim dionicama na način definiran u
prijedlogu teksta odluke. Na ovaj način omogućava se Društvu efikasno i transparentno upravljanje imovinom te
stjecanje i raspolaganje vlastitim dionicama prema kriterijima jasno definiranim odlukom.
Društvo smije raspolagati vlastitim dionicama što uključuje, ali se ne ograničava na raspolaganje u okviru ESOP
programa; isplate dijela dobiti dioničarima Društva; program dodjele opcijskih dionica; program nagrađivanja članova
Uprave i drugih programa raspolaganja vlastitim dionicama usvojenih od strane Uprave uz suglasnost Nadzornog
odbora.Vjerujem da će izvješće biti odlično...ali ovo mi se čini još bolje....predugo već skupljaju keš....sretno svim dioničarima.
-
https://zse.hr/userdocsimages…NotREV-N-HR.pdf
Stiglo je izvješće....
-
Svi parametri su značajno povećani u odnosu na 2019....pogotovo neto dobit a značajno je rasla i ebitda....očekivao sam malo veću dobit u Q2 oko 18 mil kn....ali i ovo je super....kako i sami kažu rekordni rezultat u povjesti TPNG...još da 21.08. izglasaju otkup ovih 800 000 komada bit će to jako dobro...jer kako i sami kažu dosad su vrlo umjereno koristili opciju otkupa...mislim da će to nakon 21.08. biti znatno žešće....vidim da se vrijedno skupljalo od 50 do 52 kn ....sretno svim dioničarima mislim da je ovo jedna od dvije tri dionice s najvećim porastom svih parametara na zse.
-
Brutalaaaa!!!!
Daleko najbolje izvjesce do sad. Bravo upravi,cestitke dionicarima.
-
-
Odlicno izvjesce, cestitam Upravi i zaposlenicima, jer je brodarstvo kruh sa sedam kora!
-
Ako je izvješće odlično onda bi u najmanju ruku trebao čestitati upravi i zaposlenicima. No bojim se da je to bilo to od peak-a na rezultatima. Bojim se da slijedi hlađenje.
Nažalost, nedavni spike na clean vozarinama nije potrajao.
-
Ako je izvješće odlično onda bi u najmanju ruku trebao čestitati upravi i zaposlenicima. No bojim se da je to bilo to od peak-a na rezultatima. Bojim se da slijedi hlađenje.
Ispravio sam gore
-
Ispravio sam gore
Pa i zaposlenicima ATPL je brodarstvo kruh sa “14 kora” s kakvim se oni problemima svakodnevno suočavaju, njima ćeš isto čestitati?
-
Ispravio sam gore
Pa i zaposlenicima ATPL je brodarstvo kruh sa “14 kora” s kakvim se oni problemima svakodnevno suočavaju, njima ćeš isto čestitati?
Ti to mene malo zekaš.... ali ok, dobar si ironičar, pravi ironman
P.S. Cestitam i zaposlenicima ATPL, da se bore u ovako nepredvidivim vremenima
-
Očekivano izvješće. Sve smo znali i prije
-
Razmisljao sam o prodaji na 57, ali sad ne dam ispod 70.. 😀
Zahvalio bi javno i kolegi tinu koji mi je ukazao na ovu dionicu. Svaki post mu je koristan, realan i potkrijepljen argumentima.. i bez famoznih grafova, covjek zna di je lova.. Respect 💪💪
-
Još bolje od ovog fantastičnog izvješća je činjenica da se dugoročno očekuje manja ponuda tankeraša od potražnje plus dobri dugoročni ugovori......ima tu i još nešto što dušebrižnici navode kao otežavajuču okolnost a to je večinski.......on hoče još više dionica a s obzirom da cvjeta cvječe u naše poduzeće on če to morati i platiti i to puno više nego unazad godinu dana.....sva sreča ima i sa čim a na dioničarima je da skupo "prodaju kožu".......to neće biti sutra ali prije ili kasnije sigurno......
-
izvjesce je onako kako je i ocekivano , neznam odkud euforija kad smo svi znali kakvo će biti. Ja cu biti iskren i reci da sam ocekivao i bolje s obziom na one skokove u spotu, a sto se tiče cijene dionice bojim se da ce teško gore ukoliko se trezor ne uključi
-
alo se ne varam na cijenama od 50+ kuna nije kupovao......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Energetska obnova obiteljskih kuća
- Obnovi