Ali se i ovdje netko maloprije istresao...preko 1000 komada po bidu...
..možda neki član Uprave, ne bi me čudilo....bid se odmah povukao 7-8 kn niže...
uvijek dolazi u ovoj boji
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Šta se ovdje događa? Jučer mizeran promet, danas još ništa...
-
Pad u EU u prodaji vozila je kažu 26%. Nije baš najpovoljnija situacija.
-
S obzirom da ide drugi lockdown, ne cudim se padu prodaje novih vozila.
-
Pad u EU u prodaji vozila je kažu 26%. Nije baš najpovoljnija situacija.
Da, gadno izgleda, ali nadajmo se da će cijepljenje ipak stvari okrenuti na bolje iduće godine, to sam ja kupio, iduću godinu..
-
ma zamisli kada Capko zamandali sve i ti imaš novi auto u garaži, sjediš i voziš brmmm, brmmm, a na godinu prodaješ godišnjaka, pun benzina, prešao 20km od auto kuće do garaže, bolje kupiti konzervi, maske, toaletni papir i malo germe
-
Zanimljiva je percepcija kako je pad prodaje vozila od 26% katastrofa, a pad turističkog prometa od 60% izvrstan rezultat.
-
ma zamisli kada Capko zamandali sve i ti imaš novi auto u garaži, sjediš i voziš brmmm, brmmm, a na godinu prodaješ godišnjaka, pun benzina, prešao 20km od auto kuće do garaže, bolje kupiti konzervi, maske, toaletni papir i malo germe
Kolega Moller, ja kupio Jaguara ovo ljeto i uopće mi nije lako.
Auto stoji i pada mu cijena, a ja ne izlazim van iz bunkera dok
ovo pišem . Prešao 1000 km po gradu i malo van grada, kao
nov, tko je zainteresiran može probna vožnja, prodajem za cijenu
novog
-
Kolega Moller, ja kupio Jaguara ovo ljeto i uopće mi nije lako.
Auto stoji i pada mu cijena, a ja ne izlazim van iz bunkera dok
ovo pišem . Prešao 1000 km po gradu i malo van grada, kao
nov, tko je zainteresiran može probna vožnja, prodajem za cijenu
novog
pa vi sa svime trgujete kao ovdje na burzi, gdje rabljene dionice prodajete po višoj cijeni
-
Ovde se nikako ne razumije da taj pad registraranih novih auta prvestveno pogađa velike igrače u auto industriji recimo proizvođaće guma koje drze značaj udio u trzištu , dok je adpl tu relativno mali igrač koji ima svoju nišu i taj pad če ga manje pogodit, popunjenost kapaciteta je zapravo odična i to jasno piše u izvješču za treće tromjesječe tako da bi četvrto trebalo biti dobro, a i ljudi kako izbjegavaju koristiti javni prijevoz sve više kupuju mala auto kako dođe cijepivo to će sve doć na svoje, očekujem povratak u 2021 na razine preko 200 kn
-
-
Da, u EU kupuju mala aute jer ljudi žele smanjiti socijalni kontakt pa ne žele ić javnim prijevozom na posao već sami... ali kupuju stare polovne kante od par milja eura... bio je pred malo članak o tome negdje.... cvate biznis prodaje jeftinih rabljenih u EU... saloni navodno nisu u mogućnosti zadovoljiti potražnju
malo će od toga vajde imati ADPL
-
Ovde se nikako ne razumije da taj pad registraranih novih auta prvestveno pogađa velike igrače u auto industriji recimo proizvođaće guma koje drze značaj udio u trzištu , dok je adpl tu relativno mali igrač koji ima svoju nišu i taj pad če ga manje pogodit, popunjenost kapaciteta je zapravo odična i to jasno piše u izvješču za treće tromjesječe tako da bi četvrto trebalo biti dobro, a i ljudi kako izbjegavaju koristiti javni prijevoz sve više kupuju mala auto kako dođe cijepivo to će sve doć na svoje, očekujem povratak u 2021 na razine preko 200 kn
Možete li nam reći koju nišu ima Adpl?
-
Možete li nam reći koju nišu ima Adpl?
Pa recimo imaju automatsku lakirnicu koju su uspili napravit iz fondova EU di mogu prodat proizvod dodane vrijednosti ne samo komad plastike, posebno ispada profitabilno jer je financirano iz fondova EU kao ulaganje u R&D
-
I to je niša. Uz dužno poštovanje, čini mi se da automatska lakirnica ne spada u tu kategoriju. Probajte još jednom.
-
https://www.acea.be/press-releases…2.0-in-november
Nije loše...pad od 12% u studenom, dok je lockdown je sasvim korektno i nije zabrinjavajuće...
-
Nije loše...pad od 12% u studenom, dok je lockdown je sasvim korektno i nije zabrinjavajuće...
Odma nakon vaše objave je netko očistio Ask do 162,5 kn. Možda je slučajno ali do tada je bilo mrtvilo...
-
Odma nakon vaše objave je netko očistio Ask do 162,5 kn. Možda je slučajno ali do tada je bilo mrtvilo...
Misli si čovjek da če dionica 50% gore jel je pad u postotcima duplo manji od prosjeka godine.....
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…ee6aa7753a7.pdf
oni planiraju isplatu dividende
27. 7. 2021. - Isplata dividende (ukoliko se izglasa na Glavnoj skupštini)
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…ee6aa7753a7.pdf
oni planiraju isplatu dividende
27. 7. 2021. - Isplata dividende (ukoliko se izglasa na Glavnoj skupštini)
U tom slučaju bi trebali vratiti pomoć koju su dobili za Covid-19 od države, stoga neće biti dividende, to bi bila suluda odluka, jer se radi o popriličnim novcima koje bi trebali vratiti u proračun.
-
vjerojatno su tamo svi suludi i ne znaju što rade
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-