Display MoreMolim za oprez!
U nekoliko dana smo napravili impresivnih 45% rasta.
Smjer poslovanja je sada jasan i ako nastavimo ovako dobro i u 3Q, zaista smo na konju.
To će biti potvrda da ima osnove na glavnoj skupštini tražiti da ADPL ponovno postane dividendna dionica. Mislim da će to predložiti i sama Klepo, ali daleko smo od toga.
Kratkoročno, prema TA može nam se dogoditi (zapravo to i očekujem) poznata Fibonaccijeva korekcija (Fibonacci retracement), naročito s obzirom na to da je pred nama raspetljavanje sa Trumpovim carinama, što je uvijek za tržište neugodno. U tom slučaju biti će zanimljivi leveli od 13,87€, a ako se i to probije onda i 12,90€.
Ne očekujem da ćemo više ADPL gledati ispod 12€ , osim ako se ne dogodi neki veliki geopolitički ili drugi ekscesni događaj.
Ovo nije investicijski savjet i nemam čarobnu kuglu. Ne znam kuda će cijena ići, već na investicijskom forumu pišem što iščitavam iz tehničke analize koju sam izradio. Ne slušajte mene. Mislite svojom glavom i čuvajte svoje nofce!
Hvala za analizu. Uvijek je dobro čuti i tuđe razmišljanje.
Samo vidi.... Fibo se povlači od krajnjeg vrha do krajnjeg dna i obratno... Nisi dobro povukao, jer još uvijek nemamo vrh...😁 Nemoj bit tako pesimističan, možda to ode još gore. Onda ćemo o razinama potpore. 😜