BCTI danas 676
Kaj sad zarađuju USD napokon?
Početkom 10 miseca BCTI je bio 473, pa sad vidi jel zarađuju...
BCTI danas 676
Kaj sad zarađuju USD napokon?
Početkom 10 miseca BCTI je bio 473, pa sad vidi jel zarađuju...
Ne radi mi Agram od jutra... Jel to samo kod mene ili???
Ne radi mi Agram od jutra... Jel to samo kod mene ili???
Ne radi.
Imaju neki strujni problem.
Timing je genijalan......
Ne zelim blatiti Agram jer stvarno o njima i njihovim brokerima - sve najbolje, ali ovo ukazuje da kad se desi ovakva situacija
da ti ne mozes promijeniti nalog niti online, niti telefonski (u ovom slučaju), a niti e-mailom - dakle sve tri opcije otpadaju.....
onda se čovjek stvarno pita ima li uopce smisla truditi se dalje......ili jednostavno povuci novce i otići.....
Jedino je sreća da je ovo velikoj većini ulagača totalno nezanimljiva burza, gdje se 90% vremena apsolutno ništa ne desava, tako da moraš stvarno imati veliku nesreću da ti ovakav slučaj izazove veci gubitak......
Poštovani klijenti, Trenutno smo suočeni s tehničkim poteškoćama i radimo na otklanjanju problema koji bi trebali biti otklonjeni u najkraćem mogućem roku. Trenutno nas možete kontaktirati na telefone 099-7557-798 i 099-497-7213 Zahvaljujemo se na razumijevanju te Vas srdačno pozdravljamo. Vaši Agram Brokeri
Agram proradio......no, meni, na zalost - prekasno - za ono što sam namjeravao odigrati.......
Forum totalno prnija u čabar zadnjih 2-3 tjedna..izgleda da je pad ATPL mnoge zavija u crno...
Forum totalno prnija u čabar zadnjih 2-3 tjedna..izgleda da je pad ATPL mnoge zavija u crno...
Da, zavladala je letargija...
Da, zavladala je letargija...
Možda je vrijeme za ubacivanje zalihe u brlog pa na zimski san?......izači iz brloga po koju svježu krušku za razgibat noge i to je to?.......
Ne zelim blatiti Agram jer stvarno o njima i njihovim brokerima - sve najbolje, ali ovo ukazuje da kad se desi ovakva situacija
da ti ne mozes promijeniti nalog niti online, niti telefonski (u ovom slučaju), a niti e-mailom - dakle sve tri opcije otpadaju.....
onda se čovjek stvarno pita ima li uopce smisla truditi se dalje......ili jednostavno povuci novce i otići.....
Jedino je sreća da je ovo velikoj većini ulagača totalno nezanimljiva burza, gdje se 90% vremena apsolutno ništa ne desava, tako da moraš stvarno imati veliku nesreću da ti ovakav slučaj izazove veci gubitak......
takvih situacija na trgovanju na stranim burzama ima gotovo svakodnevno! i to je gotovo pa normalno! naravno kad se trguje preko bog te pitaj kakvih platformi i nemaš se kome žaliti.
a kod nas se to dogodi par puta godišnje i onda i drvljem i kamenjem udri....
Hoće li ova naša tankerska sutra reagirati, samo danas je BCTI narastao za 40 poena...
kakva je burza broker može da zašteka na par dana i ništa loše se neće desiti. Možda čak i bolje da ne uletiš u neku dnevnu zamku.
Agram proradio......no, meni, na zalost - prekasno - za ono što sam namjeravao odigrati.......
Hm...meni ni danas ne radi Agram Trader (stranica Tradera je nedostupna). Ima li još netko problema?
Ne.
Stara verzija radi.
Novu ni ne koristim, vužasna je
Hm, nisam našao adekvatnu temu pa se nadam da neće smetati ako ovdje priupitam....
Što je s dionicama Agrokora, odnosno - možemo li ih ove godine konačno koristiti kao priznati gubitak?
Imao sam nemalu količinu belja, ove godine imam dobiti, pa gledam kako odigrati kraj godine kako bi se smanjio porez...
upravo smo probili psihološku granicu i ogromi resistenc level na 2000 bodova, jel sad idemo to the moon?
Šta je ovo na TPNG svi se gledaju preko nišana, a nitko nema muda zapucati?! Ovo pari ko Božićno primirje za Božić 1914,kada su Nijemci i Britanci na Zapadnom frontu, zajedno slavili Božić heheehhe
Hm, nisam našao adekvatnu temu pa se nadam da neće smetati ako ovdje priupitam....
Što je s dionicama Agrokora, odnosno - možemo li ih ove godine konačno koristiti kao priznati gubitak?
Imao sam nemalu količinu belja, ove godine imam dobiti, pa gledam kako odigrati kraj godine kako bi se smanjio porez...
Kolega, da sam na tvom mjestu "proknjizio" bih gubitak Agrokorki...iako zakonski nitko na to nema pravo jer je proslo vise od 2 godine od zadnje trgovine...IMHO
Koje otvaranje trgovanja jutros na ZSE
Koje otvaranje trgovanja jutros na ZSE
Ne znam di je kolega mikromakrto, pa da priupita: Koliko je od toga tvojih?