Također, mislim da trgovanje treba odblokirati, jer svatko treba imati jednake opcije ako želi kupiti ili prodati. Ne vidim svrhu dugoročnije blokade.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Napokon se ugledalo zeleno.
-
"odgađaju cak u nogometne lige, svjetska prvenstva".... novac koji bi se upucavao u kruha i igara, influencere, šmrkanja, našmrkavanja, promijeniti će tok i u tome ja vidim priliku za zaradu te stoga sam za rad burzi.
Postoje dionice koje rastu i sada ( ne kod nas, vani), postoje analize koje se bave tom tematikom.
Odgađanje nogometa i svega sličnog meni osobno ne fali i dobra mio je smjernica za kupovinju, jasno, moj je rizik hoću li upiknuti i biti u pravu. Kupovao bih dionice a ne 30 kg brašna mislim da mi liberalni kapitalizam, koliko god bio omražen to treba omogućiti
problem i je što vani neke dionice rastu a kod nas ne, jel zse jednostavno nije dorastao situaciji a to je jućer i dokazao pa zbog toga ni nije bilo daljnje trgovine.....mislim da će nam danas burza biti malo pametnija......
-
Pa koliko sam ja bio vidio na ZSE trgovanje je blokirano jučer do kraja radnog (trgovinskog) dana. Nigdje nije pisalo da je blokirano na neki dulji rok. Ili sam ja nešto propustio?
-
Pa koliko sam ja bio vidio na ZSE trgovanje je blokirano jučer do kraja radnog (trgovinskog) dana. Nigdje nije pisalo da je blokirano na neki dulji rok. Ili sam ja nešto propustio?
Tako je.....nitko nije ni rekao da danas neće biti trgovine.....
-
Dobar start u Europi.
-
Zabrana short-sellinga vani! To je razlika.
A mi smo padali jače i žešće nego oni i bez pomoći ss-a. Što bi tek bilo da imamo ss?
-
nadam se danas pozitivnoj nuli, možda blagi +2-3%
sretno svima na kupnji i prodaji
-
sveti bože štekaju platforme... koje usrano TK je ovo.
-
Hita uopce ne radi.
-
-
Crkla HITA i na mobitelu i na računalu
-
+ (plus) na otvaranju...
što bi rekao mamić: "ja sam mislio da sanjam!"
-
U prvih 15 minuta bit će 10 milijuna kuna prometa. A ni baš skroz jako crveno. Doduše neke jesu, ali avaj ... njima je petak 13-ti danas.
-
Skoro 50 mil u 10 min od otvaranja. Ovo je nevjerojatno
Crobi se drži
-
Skoro 50 mil u 10 min od otvaranja. Ovo je nevjerojatno
Crobi se drži
Ovo sa Adrisa ne moraš računati.
-
Bit će da platforme za trgovanje nisu navikle na ovakve promete
-
Eto, i jel to bilo tako strašno, mislim, otvoriti burzu. Rivp se vrti oko nule, napr.....
-
Eto, i jel to bilo tako strašno, mislim, otvoriti burzu. Rivp se vrti oko nule, napr.....
Danas je mirno jucer da su ostavili sigurno bi bilo veselo eto iztgleda da je pomoglo da ljudi malo prespavaju
-
Ma to su oni namjerno zatvorili burzu jučer da imaju vremena pripremiti kapital za danas. I još su ovim jadnicima s hite danas blokirali trgovanje da im Dudeki ne skidaju naloge bezveze.
-
Bude RIVP, ništa se ti ne brini...Kreće eksplozija turista...
Jedva uspijeva zadržati nivo od 21kn, a hoteli prazni.
Uskoro slijedi zatvaranje svih granica.
Svaka čast Merkelici i Johnsonu, jer su jedini iskreni
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-