Ako netko koristi, dali vam normalno radi mobilni pbz investor? Vrijednosti su mi pomjesane neke od 1.6. , neke od 2.6., nema trenutnih.
ne.. ne radi... tako negdje i meni
Ako netko koristi, dali vam normalno radi mobilni pbz investor? Vrijednosti su mi pomjesane neke od 1.6. , neke od 2.6., nema trenutnih.
ne.. ne radi... tako negdje i meni
Promet i nije tako malen, al' ne vidim nigdje rasta cijene.
Na Rivijeri velik poromet ,pritisak na prodaji je priličan, kupnja se drži, neodlučno.
Sve skupa, da li je itko išta danas zaradio ?
Ako je, odmah promocija u zvanje Čarobnjak
Promet i nije tako malen, al' ne vidim nigdje rasta cijene.
Na Rivijeri velik poromet ,pritisak na prodaji je priličan, kupnja se drži, neodlučno.
Sve skupa, da li je itko išta danas zaradio ?
Ako je, odmah promocija u zvanje Čarobnjak
Mensečini da mi ne gledamo istu burzu...
Turisti divljaju, tko god ima turiste u portfelju lijepo mu se danas (i ovih dana) zeleni...a mislim da ce se turistička zelenjava nastavit do rujna...
Uglavnom, eto nas na 2k bodoba do kraja lipnja...budu turisti to odradili...
Inflacija stiže, svjedočimo joj svaki dan u svakodnevnici
Da li je to dobro ili loše za market ?
Nema jasnog odgovora
Moglo bi biti lose. Rastu troskovi i raste jagma za jos betona.
U stvari je ovo jedna friendly burza.
Odvezeš automobil na pranje, popiješ kavu, provjeriš u povratku stanje guma, svratiš u market.. baciš pogled na monitor- bez promjene
A ne kao vani, papir ode gore 200% u jedno jutro, i propustiš priliku obogatiti se.
Jer to je pak za vubiti se
speachless
mute
ovo me malo uzdrmalo
ah
prodao sam opte na 4,69 kupljene na prosjekku 4,3
7,05 je bio zatvoren gap, i ja dadnem neispravan nalog
opet cu ja
Hellou, buđenje. uspio ste promašiti i topic
U stvari je ovo jedna friendly burza.
Toliko je friendly burza, da ako propustiš priliku nešto kupiti ili prodati, kada se otvori window of opportunity u trajanju od 2-3 sata, sljedeće prilika ti bude tek za 2-3 mjeseca(na toj dionici).
Početkom 2023. godine, točnije 1. siječnja, Hrvatska planira uvesti euro
Who give a shit
Neću moć plaćat ražnjiće u Mostaru kunama.
Neću moć plaćat ražnjiće u Mostaru kunama.
Primaju Evre, Eure i Oere bez problema
Znači: do sada su u gepecima i vilama i na tajnim računima bili korumpirani i mitom pribavljeni euri i kune.
Od 1.siečnja 2023 AD, u gepecima i vilama i na tajnim računima biti će korumpirani i mitom pribavljeni samo euri.
Do 1.siečnja 2023 AD, u gepecima ce se morati nositi na mjenjanje samo mitom pribavljene kune 😂😂
Hoće opet biti kamiondžija koji voze bezvrijedni papir u BiH pa ga tamo opet mjenjaju za vrijedni papir?
Znači: do sada su u gepecima i vilama i na tajnim računima bili korumpirani i mitom pribavljeni euri i kune.
Od 1.siečnja 2023 AD, u gepecima i vilama i na tajnim računima biti će korumpirani i mitom pribavljeni samo euri.
7 puta manji gepek treba za istu svotu,
možda čak i 6 puta manji if you know what I mean
Mogli bi ovi i nas malo povući.
https://seebiz.eu/trzista/na-wal…-indeksa/259695
Ali nažalost, bacili su nas unazad jer je dio naših investitora prešao na Wall Street i taj kapital je zadugo izgubljen za ZSE.
7 puta manji gepek treba za istu svotu,
možda čak i 6 puta manji if you know what I mean
Neče, jer petstotice se više neče štampat🤑