Treba poništiti transakcije ako su obustavili promet na cijeli dan.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Moglo bi ovo današnje trgovanje poništit, po prvi put u povijesti
Neka ponište.
Ali onda riskiraju izloženost tužbama jer zašto se može poništiti današnje a ne ono od jučer ili dan prije ili ono trgovanje s vrhunca afere Agrokor.
Nema baš niti jednog opravdanog razloga za poništenje današnjeg trgovanja osim subjektivnog dojma nekih sudionika.
Nažalost, subjektivni dojam pojedinaca je prečesto najvažniji kriterij u nas uopće.
-
Ma šta poništavati, pusti neka pada...
Nebi da je Ebola, šalim se stvar je perspektive.
Sad ako blokiraju drago mi je jer sam već nešto kupio, ako puste opet mi je drago jer ću kupiti.
Jedino što mi nebi bilo drago da sam bio unutra na 33+ gledao kako se topi...
Doživio sam to na drugoj dionici...i stvarno nije ugodno
-
Očito je bio plan velikih da puste trgovanje danas i sutra da indeks odradi novo dno ispod 1286 i da onda može krenut put gore.
-
Technical Summary
Type 5 mins 15 mins Hourly Daily Monthly Moving Averages Strong Sell Strong Sell Strong Sell Strong Sell Sell Technical Indicators Strong Sell Strong Sell Strong Sell Strong Sell Strong Sell Summary Strong Sell Strong Sell Strong Sell Strong Sell Strong Sell Tehnički gledano u americi.
-
svakako bi trebali ponistiti...to sam jednom dozivio u proslim vremenima
ponistili mi kupovinu...a dobro sam kupio...ali ipak je to bilo fer bez obzira sto u tom trenutku sam bio ljut
-
Moglo bi ovo današnje trgovanje poništit, po prvi put u povijesti
Neka ponište.
Ali onda riskiraju izloženost tužbama jer zašto se može poništiti današnje a ne ono od jučer ili dan prije ili ono trgovanje s vrhunca afere Agrokor.
Nema baš niti jednog opravdanog razloga za poništenje današnjeg trgovanja osim subjektivnog dojma nekih sudionika.
Nažalost, subjektivni dojam pojedinaca je prečesto najvažniji kriterij u nas uopće.
Ma nema smisla poništavati.. neznam jel to bilo gdje u svijetu bilo ikad i napravljeno ??
Ali da se obustavi sve trgovanje dok se situacija ne iskristalizira.... ne vidim razlog da se tako napravi,, čudi me da to na razini EU ili svijeta nisu napravili prije proglašenja ovih drugih mjera,,, ovo definitivno nisu uobičajene situacije .....
pa za tjedan, mjesec, dva ćemo kupovati sve na -80% ako sve ode u kupus tko želi ... ili na +100% ako se vidi da neke kompanije nisu nešto okrznute, ovako je ovo baš prava kockarnica i za one u kešu i u dionicama .... kompanije sa hranom, cugom će trebati stalno dok je ljudi neke kompanije će nastradati više, netko manje, a to će se znati tek tjedan, mjesec nakon šta sve prođe i uspostavi se tok svega ...
a ako nas ne bude, onda sasvim svejedno dali je neka kompanija, stan, apartman na 10 ili 1.000 ili si ušao na 10 ili 1.000
-
Burza pada više od 10% jer je gospodarstvo nespremno za sistemske udare ovakvog tipa. I to je jedini razlog.
Nikakav dekret nekakve agencije tu ne može ništa promijeniti.
-
Eto, naša roba može put SAD-a. Tu prednost treba odmah iskoristiti, sve dok je EU blokirana.
-
Panika je preslaba rijec za ovo sto se desava,ovo je kao da ce sutra poceti world war z.
ovo je puno jeftinija opcija za uzeti siromasnima, a ne moras trositi silno naoruzanje, ljude, tehniku, krajnji rezultat je isti,
bogati ce jos jednom uzeti siromasima vrijednost, nastampanim dolarima i tako to ide kroz vrijeme s vremena na vrijeme
-
-
Ima li tko ovdje tko je prodao atpl na 192. Nesto me interesira.
-
Burza pada više od 10% jer je gospodarstvo nespremno za sistemske udare ovakvog tipa. I to je jedini razlog.
Nikakav dekret nekakve agencije tu ne može ništa promijeniti.
Mi nismo spremni za ništa jer smo ogoljeni do kosti. Puhne vjetar u susjedstvu, ovdje ode sve u mp3. Fino...
-
Mislim da je većina toga od jučer i pogotovo danas prodaja fondova uslijed povlačenja uloga i od aktivacije margin callova.
-
koliko se meni cini cijena je bila 200, a onda je uslijedila blokada, jer je netko stavio na prodaju po 182, nisam mozda u brzini primjetio da je nesto proslo po 192, cekao sam u blokadi na 190
-
Treba poništiti transakcije ako su obustavili promet na cijeli dan.
Nek onda ponište sve od 17.02.2020. nadalje. Tu je krenulo sranye s Italijom, a mi smo kolateralno obrali bostan.
-
Proslo je po 192.
-
HANFA je objavila rješenje:
-
HANFA je objavila rješenje:
Potpisnik je neki doktor. Da nije epidemiolog ?!?
-
Kako se smiruju ?
Dow 22 300 bodova, minus 5%
Na razini su od 10. mjeseca 2017.
Pa i na razini su od kolovoza 2019.
-
Proslo je po 192.
pise 09.38.40 nalogom prodano 73 kom po 200 i 5 kom po 192, nakon toga je uslijedila blokada radi spustanja na novi nivo, a blokada burze je stigla u 09.45.00 i vise se nije moglo realizirati daljnje rusenje
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner