nestalo struje ?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Interesantno da smo pali duplo više od EU
-
Ako mogu ljudi u karantenu, mogu i burze..... ja bih zatvorila europske i američke burze na najmanje dva tjedna. Manje njih će umrijeti zbog toga nego zbog korone.😂
-
Faze na ZSE:
1. Kak smo u lovi, al sam se poreza naplaćo, šta je sad bestbaj...
2. Ma to je kur.., tresla se brda rodio se.. Kak sam se dobro nakupovo na popustu...
3. zatvorite burzu... kominternovsko vatikanska zavjera...
4. tišina
4. Tocka je zadnja ili ima dalje???
Ima dalje uvijek. Čim bacim grah javim :D.
-
Pauza,dok se malo ohladi. A taman sam sam mislio nešt protrgovat...
-
ZSE Game over
R.I.P.
-
Kolega Neo jedini je predvidio armagedon. Nije znao kako će ta pošast izgledati ali njegove crtkarije su ga upozoravale na to. Respect kolega...😉
-
Trgovanje dionicama prekinuta je zbog izvanredne volatilnosti tržišta, sukladno članku 185. Pravila burze, iz razloga jer je vrijednost indeksa CROBEX® u 09:43 sati pala više od -10% u odnosu na zadnju vrijednost prethodnog trgovinskog dana.
Trgovina se prekida na 30 (trideset) minuta. O nastavku trgovine ćete biti obaviješteni.
-
Po mojoj procjeni krenulo je grand finale!
Još sutra možemo očekivati pad i onda smirivanje situacije.
Nemam dionice, ali da je ovo normalno, uistinu nije.
Pa nije smak svijeta. Nije lako biti još dugo suzdržan.
-
Obavijest Burze o oslobađanju od ispunjavanja obveza održavatelja tržišta Dana 12.03.2020. g. Zagrebačka burza d.d. u 08:35 sati zaprimila je zahtjev održavatelja tržišta Interkapital vrijednosni papiri d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Masarykova 1, kojom održavatelj tržišta obavještava da zbog izvanrednih okolnosti vezano za odstupanje vrijednosti indeksa CROBEX više od - 5% od zadnje vrijednosti prethodnog trgovinskog dana ne može obavljati poslove održavatelja tržišta za sljedeće dionice: ADPL, ADRS, ADRS2, ARNT, ATGR, HT, KOEI, PODR, RIVP.
Na temelju zaprimljenog zahtjeva za privremeno oslobođenje od ispunjavanja obveza održavatelja tržišta radi nastupa izvanrednih okolnosti (vezano za odstupanje vrijednosti indeksa CROBEX više od - 5% od zadnje vrijednosti prethodnog trgovinskog dana), obavještavamo Vas da se održavatelj tržišta sukladno čl. 66. Pravila Burze od dana 12.03.2020. oslobađa od obveza održavatelja tržišta do kraja trgovinskog dana.
-
-
Interesantno da smo pali duplo više od EU
A još nismo ni približno pali koliko ćemo tek pasti. Bit će dionica na lopate...sve po par kuna. RIVP ispod 10 kn.
-
Jje neznam zašto pre 10 dana. kad je izbila karantena u Italiji sve sve burze svijeta ne zatvore na mjesec/dva, da se izbjegnu bilo kakve špekulacije i histerija svjetskih razmjera .... ok možeš jeftinije kupiti... ali jel to poanta? ajmo sve ubiti pa onda tko još ima kapitala da pokupi po kikiriki cijeni ???
-
Meni isto izgleda da je pri kraju. Već danas se vidjelo da je bid poprilično tanak na nekim dionicama i da se davalo dionice po daj šta daš.
-
Trgovanje dionicama prekinuta je zbog izvanredne volatilnosti tržišta, sukladno članku 185. Pravila burze, iz razloga jer je vrijednost indeksa CROBEX® u 09:43 sati pala više od -10% u odnosu na zadnju vrijednost prethodnog trgovinskog dana.
Trgovina se prekida na 1 (jedan) sat. O nastavku trgovine ćete biti obaviješteni.
-
taman pauza sa odem na wc jel potjeralo me žestoko......nakon pauze molim ljepo bar još 10 ako ne i 20% pa da odmuh danas sitra završiml s ovim cirkusom....
-
Ovo je noćna mora bez prestanka
crobex 1429
-
nema se što drugo komentirati nego:
-
pad crobexa odnedavno cca - 30%
-
Pad cijelog Indexa za 30% na prometu od oko cca 200 milje kuna. Smiješno...
-
Ovo je noćna mora bez prestanka
crobex 1429
Upravo mi kolega u uredu nabacio komentar - A kakva bi bila reakcija ovih što prodaju na objavu nekog (ne daj Bože) smrtnog slučaja u RH...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun