Proradio i sve funkcionira
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ne vidi se portfelj i raspoloživa sredstva. kod vas?
Na staroj verziji se sve vidi, na novoj nema portfelja
-
Teško da će Wall Street tako brzo u korekciju. Sa vrlo aktivnim cijepljenjem stanovnišva i gospodarstvo će im se otključati, a već i sam siječanj pokazuje dobre pomake nabolje.
"Privatne tvrtke u SAD-u zaposlile su 174 tisuće radnika u siječnju 2021., pobijedivši tržišne prognoze o porastu od samo 49 tisuća i oporavljajući se od revidiranog pada od 78 tisuća u prethodnom mjesecu. Državni sektor otvorio je 156 tisuća radnih mjesta, a vodi ih obrazovanje i zdravstvo (54 tisuće). Sektor proizvodnje robe otvorio je 19 tisuća radnih mjesta".
Ali zato pomahnitalost u maloprodaji nastavlja se smanjivati s dionicama GameStop-a objavljujući njihov najveći jednodnevni gubitak ikad i brišući više od 27 milijardi dolara tržišne vrijednosti. Redditovci iscrpili snage.
-
Baš naprotiv, nije ih ni taknulo.
S tim volumenima od ovog tjedna, fondovi ne mogu vratiti ni 5% dionica koje su shortali.
Redditovci ne moraju baš ništa raditi, osim sjediti i čekati. Što je često i najteže, pogotovo za psihički labilne koji će pomahnitati pa prodavati jer je GME na 150, 100 ili 50$.
Slično kao s Optimom, svi čekaju 10+, a pola burze se zatrese kad cijena ode sa 6 na 4 kn ili obratno
-
Baš naprotiv, nije ih ni taknulo.
S tim volumenima od ovog tjedna, fondovi ne mogu vratiti ni 5% dionica koje su shortali.
Redditovci ne moraju baš ništa raditi, osim sjediti i čekati. Što je često i najteže, pogotovo za psihički labilne koji će pomahnitati pa prodavati jer je GME na 150, 100 ili 50$.
Slično kao s Optimom, svi čekaju 10+, a pola burze se zatrese kad cijena ode sa 6 na 4 kn ili obratno
Pa očito je da su već krenuli kapitalizirati dobit. Ipak su i oni samo ljudi, pojedinci. Zajedništvo će nestati kad svaki za sebe izračuna svoje interese. A to je već krenulo.
-
@mikromakro
Meni je 2 kn razlike na Opte iznos dovoljan za novi automobil
A to je pak dovoljno da se sva potresem
No, suprotno uvriježenom mišljenju da smo svi do grla puni Optime to nije točno
Nakon prvih deset koji drže 70% papira, samo 150 računa drži količine veće od 30 tisuće komada,.
Nama u Optimi je samo najdosadnije, pa nas je najviše i čuti. Nemamo drugog posla
-
crobi se po uzoru na Veliku braću malo spuntao, nisam zadovoljan, da sam znao išao bih prosvjedovati na trg i tražiti 4000 i za nas na tržištu kapitala, nas nitko ne zastupa
-
crobi se po uzoru na Veliku braću malo spuntao, nisam zadovoljan, da sam znao išao bih prosvjedovati na trg i tražiti 4000 i za nas na tržištu kapitala, nas nitko ne zastupa
Kako ne?....Hanfa nas štiti i zastupa......
-
samo da pendreke ne nabave
-
samo da pendreke ne nabave
Nemaju oni potrebe za tim jel znaju da novac najviše boli pa svako malo žedne preko vode provedu male igrače.......
-
-
ekipa, obzirom na situaciju oko Podravke, zašto se jednostavno svi ne prebacimo u mirovinske fondove koji ne drže Podravku? (ja već jesam)
na taj način će im lova uteći i onda će u razmjernom omjeru morati rasprodavati portfelj.
i eto ti potresa na burzi i poruke dioničara političkom kadroviranju
-
ajmo ekipa, barem Vi koji ste fino oprženi s Agrokorom, hoćemo li malo zacimati tržište?
dovoljno je da se promijeni kategorija fonda u A (nijedan nema PODR) ili C (ne smiju ulagati u dionice).
dovoljno je samo da Vi koji ste rođeni u veljači odete do FINA-e/Regos-a i promijenite kategoriju (može se jednom godišnje u mjesecu rođenja).
ništa Vas ne košta, a možete ekipi finu poruku poslati.
ili ćete se nastaviti ovdje duriti po forumu.
birajte.
https://www.mirovinskifondovi.hr/svijet-mirovin…u-drugom-stupu/
-
bome idemo milju / h , ovim tempom mogli bi zakasniti u ponedjeljak na otvaranje
-
Teško je više zaraditi za burek na ZSE, još malo i pecivo i jogurt će biti ok
-
bome idemo milju / h , ovim tempom mogli bi zakasniti u ponedjeljak na otvara
e da mi je kupiti onaj A6 s Optime, pa da parkiram pred burzu i u njemu jedem burek
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2252160.aspx
Ovi iz ADZ-a oće zabraniti da kakimo po njima svugdje gdje stignemo. Istina boli, pa istinu hoće ukinuti.
-
govna lopovska
rečeno u saboru da su to sve HDZ RAZBOJNICI
-
bome idemo milju / h , ovim tempom mogli bi zakasniti u ponedjeljak na otvara
e da mi je kupiti onaj A6 s Optime, pa da parkiram pred burzu i u njemu jedem burek
Ali da se svi okanemo burze i kupimo šestake pa napravio auto-prosvjednu povorku pred zse......
-
bemti burzu, kao da igramo šah , a nitko da pomakne
-
bemti burzu, kao da igramo šah , a nitko da pomakne
Ili se nema love ili se neče......Igh je dobar primjer ovog tjedna.....čim se skužilo da trezor Igh prodaje više nitko neda iznad 150......sva sreča da sam to namirišao još u ponedjeljak pa ostao sastrane do potvrde......sad se voz vlakića odgađa do daljnjeg.....odnosno ili do eventualno dobrog izvješća ili nekih većih objava poslova ili nekog ludog rasta na burzi koji če pokupit te količine......motiv se čeka.....a ostaju otvorene i suprotne opcije u drugom smjeru......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun