Ali kad krene kako zna.
Ne stavljaju naloge na budu, samo kupe po asku.
Ali kad krene kako zna.
Ne stavljaju naloge na budu, samo kupe po asku.
samo još da stigne lokomotiva da ih prikopča i biti će beži Jankec, beži Jankec, već mašina fućka
Samo za nevjerne Tome..probili 10.000,00 kn...
.
Novi paket je spreman za isporuku i uskoro kreće na drugu stranu Budakove prema Ivana Lučića 2 u ZG i onda dalje prema zapadu:
sad je ostalo samo pitanje koliko je đuro izgubio na svakom vagonu?
.
Novi paket je spreman za isporuku i uskoro kreće na drugu stranu Budakove prema Ivana Lučića 2 u ZG i onda dalje prema zapadu:
sad je ostalo samo pitanje koliko je đuro izgubio na svakom vagonu?
eno ga na, prodao pa već zuji, pa što je sa šarafima (vijcima) za Nato od prije dvi stranice, jedino bi to bilo profitabilno valjda,
svi znamo da je Đuro uvijek bio gubitaš i on se toga i ne stidi, samo je pitanje koliko gubi i da li je to NB podnošljivo gledati, kako vidimo na Varteksu, ima on strpljenja i dobro podnosi gubitke, samo neka ulaže dok ima, ako sve ode đavlu uvijek će mu ostati crni čelik za crne dana, a to ti je kuna i po kila i po, koliko košta kila
ako je đuro sa ovakvim stanjem kompanije u plusu 10%,
a vlen npr. sa svojim FI na minus 1 i po...
kakvu onda težinu u trgovanju imaju financijska izvješća?
Možda nisam upravu ali svejedno ću napisati mišljenje. Na đuri je utučeno toliko novca i izturpijano toliko zuba da ne postoji osoba na burzi koja nema neko mišljenje o tome. Osobno nikad nisam vjerovao u tu priču pa nikad nisam ni ulagao u to. No, volim vidjeti što se dešava jer je dionica za naše tržište i više nego likvidna. Da imam dovoljnu količinu novca da mogu radit lažne valove vjerovatno bi se bavio i tim poslom. Vjerujem da mnogima taj pomak od 0.4 kune ne znači ništa i da se to prođe na bidu asku sa stotinjak tisuća kuna a to ti je rast od 10%. Ako ga tempiraš dobro izađeš u plusu od tisuću dvi bez problema.
Vjerujem da će me starije i iskusnije kolege ispraviti ako griješim...
ako je đuro sa ovakvim stanjem kompanije u plusu 10%,
a vlen npr. sa svojim FI na minus 1 i po...
kakvu onda težinu u trgovanju imaju financijska izvješća?
Možda nisam upravu ali svejedno ću napisati mišljenje. Na đuri je utučeno toliko novca i izturpijano toliko zuba da ne postoji osoba na burzi koja nema neko mišljenje o tome. Osobno nikad nisam vjerovao u tu priču pa nikad nisam ni ulagao u to. No, volim vidjeti što se dešava jer je dionica za naše tržište i više nego likvidna. Da imam dovoljnu količinu novca da mogu radit lažne valove vjerovatno bi se bavio i tim poslom. Vjerujem da mnogima taj pomak od 0.4 kune ne znači ništa i da se to prođe na bidu asku sa stotinjak tisuća kuna a to ti je rast od 10%. Ako ga tempiraš dobro izađeš u plusu od tisuću dvi bez problema.
Vjerujem da će me starije i iskusnije kolege ispraviti ako griješim...
nemamo što
nisam prodao, to pitam više sebe, a pišem da vidim koji su mogući odgovori pametnijih od mene
nisam prodao, to pitam više sebe, a pišem da vidim koji su mogući odgovori pametnijih od mene
e to moraš onda ići na Poslovni
Čini mi se da je game over za danas.
Moglo je se uzeti min 15% za one koji su se ukrcali i iskrcali na vrijeme!
Uvijek imati na umu pravilo 72!
Manje je bitno koliko su izgubili na svakom vagonu. To ćemo znati iduće godine.
Sada idemo u povlačenje i zalet za novih 15 bodova!
Good luck!
Ode Bakić nakon dugo, dugo vremena...
Kuda ode?
Opla, ovo je udarna vijest, vidim da je prodao dionice Česima. I gospođa Bakić također.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…6c59c007e76.pdf
P.S. Koju je ovdje doživio pušionu, to samo on zna, ali i mi ostali koji smo popušili tu šuplju priču .
Ima još takvih šupljih priča na ZSE, da se razumijemo, neke su slatke (Viro), a neke i nisu, ovisi kako uzmeš
Kuda ode?
To tek treba da vidimo
Znaci, konačno je Bakić priznao poraz........i mit o njemu kao velikom investitoru ide u povijest......
bome kada je Bakić odlučio izaći i gospođa također, vrijeme je za Vrpolje napolje, očito je vlak krenuo istočno od Broda, tko je taj kupac, češki fond ili neka normalna firma
bome kada je Bakić odlučio izaći i gospođa također, vrijeme je za Vrpolje napolje, očito je vlak krenuo istočno od Broda, tko je taj kupac, češki fond ili neka normalna firma
Sukladno članku 472. Zakona o tržištu kapitala izvještavamo Vas da je Izdavatelj dionica DDJH,
društvo ĐURO ĐAKOVIĆ Grupa d.d., M. Budaka 1, Slavonski Brod, Republika Hrvatska, OIB: 58828286397,
LEI : 7478000070H8IW3J9L75, ISIN : HRDDJHRA0007, dana 19.11.2020. godine, sukladno čl.482. Zakona o
tržištu kapitala, zaprimilo obavijesti o:
- padu ispod pragova od 15%, 10% i 5% glasačkih prava te
- prelasku praga od 15% glasačkih prava u Izdavatelju dionica, i to na način
da su temeljem Ugovora o prijenosu dionica sklopljenog dana 17.11.2020. godine, sklopljenog između
Nenada Bakića i Rujane Bakić, oboje iz Zagreba, RH, kao prenositelja i društva D.D. ACQUISITION a.s.,
Ostrava, Češka, kao stjecatelja, društvu D.D. ACQUISITION a.s. prenesene sljedeće dionice u Izdavatelju
dionica, oznake DDJH-R-A:
- Nenad Bakić prenio je stjecatelju 1.904.182 redovne dionice Društva, koje je držao osobno, u
ukupnom nominalnom iznosu od 38.083.640,00 kuna, koje predstavljaju 18,75% temeljnog
kapitala Društva te isto toliko postotnih dijelova od ukupnog broja glasova u Društvu. Dionice
daju 1.904.182 glasova na glavnoj skupštini Društva.
- Rujana Bakić prenijela je stjecatelju 12.542 redovnih dionica Društva, koje je držala osobno, u
ukupnom nominalnom iznosu od 250.840 kuna, koje predstavljaju 0,12% temeljnog kapitala
Društva te isto toliko postotnih dijelova od ukupnog broja glasova u Društvu. Dionice daju 12.542
glasova na glavnoj skupštini Društva.
Nakon opisanog prijenosa, Nenad Bakić i Rujana Bakić u društvu više neće držati nikakve dionice. Prema
tome, udio Nenada Bakića u glasačkim pravima pao je ispod svih relevantnih pragova opisanih u članku
482.st.1 Zakona o tržištu kapitala (tj. ispod 15%, ispod 10% te ispod 5%).
Nakon opisanog prijenosa, stjecatelj će u Društvu držati ukupno 1.916.724 redovnih dionica s pravom glasa
te isto toliko glasova na glavnoj skupštini Društva.
Svaka dionica je nominalnog iznosa od 20,00 kuna te je ukupni nominalni iznos svih dionica koje je stjecatelj
stekao 38.334.480,00 kn. Dionice predstavljaju 18,878% temeljnog kapitala Društva te isto toliki postotak
ukupnog broja glasova u Društvu
to sam vidio, ali tko je to AQvizicijon
Ne znam, ali mislim da sigurno nije Černá Ocel, što na češkom znači Crni čelik