Quotemilina za vidjeti, poklopilo se vijest o cjepivu i us izbori
Sllucajno, naravno..
Inace Zoom 18% dolje a Delivery Hero 7% dolje. Opet nekome svice a drugi potiho u noc.
Sllucajno, naravno..
Inace Zoom 18% dolje a Delivery Hero 7% dolje. Opet nekome svice a drugi potiho u noc.
Od objave o uspješnosti cjepiva, do odobravanja za puštanje u promet, i do konačno primjene proći će još prilično vremena.
Al' vani burze divljaju i divno je za gledati.
Od objave o uspješnosti cjepiva, do odobravanja za puštanje u promet, i do konačno primjene proći će još prilično vremena.
bitno je da je rješenje na pomolu, današnja kupnja ionako neće brzo nazad na prodaju, valjda smo toliko dugoročni da dočekamo
cijepljenje u dionicama
Ja se lagano prebacujem u turizam...iz defanzive (ATGR, PODR) u ofanzivu...
Da, nevjerojatno kako su burze iracionalne.
bitno je da je rješenje na pomolu, današnja kupnja ionako neće brzo nazad na prodaju, valjda smo toliko dugoročni da dočekamo
cijepljenje u dionicama
Dajte kolega Moller, pa vi ste prvi sigurno vec prodali popodne sto ste ujutro kupili
nadu, rješenje i budućnost morate kupiti na vrijeme, inače zna biti preskupo, jer dok krene boc, boc, tko zna gdje će biti cijene, jer to sve vraća na normalno i to će onda biti, najnovije novo normalno
Display MoreOd objave o uspješnosti cjepiva, do odobravanja za puštanje u promet, i do konačno primjene proći će još prilično vremena.
cijepljenje u dionicama
Dajte kolega Moller, pa vi ste prvi sigurno vec prodali popodne sto ste ujutro kupili
nije vrime od nedije za u polje poći
rast na velikom prometu dobar je znak.....ako se ne varam, uvijek tamo treba malo više love upucati prije nego krene u jači rast.....
+0.84%.......kaj je to rast ???
Sllucajno, naravno..
ništa čudno, naime JP Morgan je dao listu dionica za short čim se (efektivna) vakcina pojavi
Zoom je na njoj, i Chipotle (to bi valjda bilo blizu tom Delivery Hero?)
Chipotle je odradio dosta rasta na procvatu dostave hrane
E ovakvu burzu se isplati gledat. Hip Hip hura. nek sam i ovo dočeko
E ovakvu burzu se isplati gledat. Hip Hip hura. nek sam i ovo dočeko
još je ljepše trgovati, odavno nije bilo ovako da dionice bježe, taman da stisnem kupi, ode
ima samo par komada koje mirno čekaju cjepivo
Sa malim smo zadovoljni, koji smo mi zgodni skromni ljudi
Vani su papiri koje imam na watch listi rasli- 7%, 12%, 15%, 22% u premarketu.
Danas i purani lete, F.O.M.O
Dragio mi je radi kolega koji su u papiru, da nisu više zarobljeni. I Sretna sam u nadi za povratak u život kakav smo nekada poznavali.
Izgleda da počinje jači bull
ništa čudno, naime JP Morgan je dao listu dionica za short čim se (efektivna) vakcina pojavi
Zoom je na njoj, i Chipotle (to bi valjda bilo blizu tom Delivery Hero?)
Chipotle je odradio dosta rasta na procvatu dostave hrane
Delivery Hero je samo dostavljac i prisutan na EU trzistu, dok je Chipotle i kuhinja/restorani u USA. No da, ista stvar drugo pakiranje.
Inace, Delivery Hero je vlasnik Pauze.hr. Ili su pod fransizom, tak nesto da sad ne kopam.
problem je što se kod nas i na dobre vijesti kao i na loše vijesti prodaje, vidjeti ćemo sutra, dok se ljudi malo priberu, mislim na ove što prodaju, mislim da griješe, ali to je ta burek strategija, koja se na žalost uvriježila na našoj burzi, pa se primjenjuje i kada ne treba, a možda je to i taktika da se sakupi što više na ovim cijenama, vidjeti ćemo sutra, netko sigurno danas griješi, pa sačekajmo
problem je što se kod nas i na dobre vijesti kao i na loše vijesti prodaje, vidjeti ćemo sutra, dok se ljudi malo priberu, mislim na ove što prodaju, mislim da griješe, ali to je ta burek strategija, koja se na žalost uvriježila na našoj burzi, pa se primjenjuje i kada ne treba, a možda je to i taktika da se sakupi što više na ovim cijenama, vidjeti ćemo sutra, netko sigurno danas griješi, pa sačekajmo
Moguce da su to kolege koje je pad u ozujku docekao nespremne pa su bili mjesecima zarobljeni u dionicama pa im je ovo bila prilika za pristojan izlazak.
Ja ne bih jos dala ruku u vatru da vise nece biti i losih vijesti do proljeca. Vidjeti cemo naravno.
Burza je diskontirajuci mehanizam.
Znaci sve potencijalno lose je vec uracunato, a ovo danas ce to sve prebrisati. Nada je golema.
Svjetlo na kraju tunela.
Uskoro će se početi pričati ne o tome ima li cjepiva i jel pronađeno rješenje za problem, nego koje je cjepivo najbolje, koje se može najbrže distribuirati, itd.
Optimizam. Iz jednog ekstrema, mogli bi u drugi.
danas crobex 3 % gore a u dnevniku ni riječi o tome
danas crobex 3 % gore a u dnevniku ni riječi o tome
Ne može nitko doći na red od "tvrde kohabitacije" između pantovčaka i banskih dvora
Predlažem gledati Euronews, CNN a od domaćih eventualno N1.
Od ovih naših 'vijesti' mi pada IQ sa svakom minutom.
I tako je, burza nije bitna već čiji je ego veći, to raju zamima i to raji treba. Jbg znam ih koji gledaju tri dnevnika zaredom RTL, Nova i HRT, droga je droga.