Za naše jadne prilike u posljedne vrijeme, impresivan promet u prvih pola sata .
Jesus.
Kako ja kažem, to sam mogla sama
Za naše jadne prilike u posljedne vrijeme, impresivan promet u prvih pola sata .
Jesus.
Jesus.
Znala sam i ja tako potegnuti prvih pola sata pa ostati u papiru🙃
Ah, nasa burza😅
Tko je rekao da se nema novaca , a ?
Promet na burzi milijun kuna u pola sata, od toga pola milijuna kuna Optima, protrgovano stotinu tisuća komada ???
Netko poludio, ha ?
Sould I stay or should I go...... nekome se tresu ruke, pa mu je dobro i 4,70
Thanks, no .. thanks
A sada se odoh baviti kuhačom i ostalim pametnijim stvarima
Ko' brog u boci putujem, a neću stići nikuda.........
Display MoreTko je rekao da se nema novaca , a ?
Promet na burzi milijun kuna u pola sata, od toga pola milijuna kuna Optima, protrgovano stotinu tisuća komada ???
Netko poludio, ha ?
Thanks, no .. thanks
za bolju učinkovitost burze moraju se ukinuti te pauze za gablec, čim malo želudac zakrulji i osjeti se miris bureka odmah imate lančanu reakciju daj što daš, ne kuhaju svi doma i ne hrane se zdravo ka vi
Display MoreTko je rekao da se nema novaca , a ?
Netko poludio, ha ?
Thanks, no .. thanks
Nije brog, nego borg.
Display MoreDisplay MoreTko je rekao da se nema novaca , a ?
Netko poludio, ha ?
Thanks, no .. thanks
Nije brog, nego borg.
Čekamo da Borg napokon otvori onaj ETF da i mi možemo napucati passive bubble kao i Ameri
Raoul Pal, jedan od osnivača Real Vision-a, 50% svoje imovine drži u Bitcoinu, 25% u zlatu i 25% u cash-u, jer lik, iako se baš sa trejdanjem rano umirovio, ne vidi neke bolesno dobre prilike na tržištu.
.
Opa, onda je promijenio alokaciju nedavno. Mislim da je početkom ljeta ima 25% u "jeftinim" dividendušama u emerging markets i Americi, i "samo" 25% u Bticoinu.
gostovao je na Stansberry Reasearch (di je prešla Daniela Cambone sa Kitco Newsa) pa joj je otkrio novu alokaciju.
čak je priznao i da ozbiljno razmišlja da i zlato, a možda i cash prebaci u BTC
Rekao bih da će ova transakcija dati smjernice za dalje.....
Rekao bih da će ova transakcija dati smjernice za dalje.....
e nekada sam branio taj nivo 164, ali danas je drugo vrijeme i nisu moja jaja više za tu košaricu, i ovo malo što mi je ostalo mislim da će se polupati ili pretvoriti u mućke ako budem dugo čekao
ima li još netko problema sa portalom "moje dionice"?.....logirat se mogu ali ne i pregledavati jer piwe da je korisnički rečun neaktivan.....
ima li još netko problema sa portalom "moje dionice"?.....logirat se mogu ali ne i pregledavati jer piwe da je korisnički rečun neaktivan.....
Pomela ih konkurencija.
Kata Klizma kuca na vrata no vani još jedan okret u zeleno.
Pa ti sad budi pametan.
Kod nas turistička sezona, ipak loša, droge ima, veledrogerije ne daju lijekove, živci su tanko.
Moj je opći dojam da gdje god se može radi se reset.
no po onoj, paradni konji će manje paradirati, ali će tovarni konji više tovariti /u najširem smislu glede Uhljebistanaca, Uhljebićana, Uhljebiščad, kako ko već to zove/.
A plunge in U.S. stocks because of election fears would be the perfect buying opportunity, according to Morgan Stanley (NYSE:MS).
Vani se ne predaju, vać, ako dođe Kata Klizma podvrsta izborna, predlažu kupnju.
Mada to i nije topla voda, i ovdje svi čekaju pad, pa da procijene kako uletiti.
svi bi ulijetali, i oni koji su zakasnili zaraditi na korona krizi i oni koji su kapitalizirali dobitak.
Jednostavno moram podijeliti sa svekolikim pucanstvom... Dakle, danas Snap Inc. raste preko 35% na prometu od pazi sad...
6 MILIJARDI DOLARA
Stvarno se pitam kog vraga radimo na ZSE i igramo se sa ovim navlakusama?!
Jednostavno moram podijeliti sa svekolikim pucanstvom... Dakle, danas Snap Inc. raste preko 35% na prometu od pazi sad...
6 MILIJARDI DOLARA
Update... Danasnji promet je cca. 200 milijuna dolara... Svejedno, vidio sam i vece dnevne promete na NASDAQu...
A plunge in U.S. stocks because of election fears would be the perfect buying opportunity, according to Morgan Stanley (NYSE:MS).
Vani se ne predaju, vać, ako dođe Kata Klizma podvrsta izborna, predlažu kupnju.
Mada to i nije topla voda, i ovdje svi čekaju pad, pa da procijene kako uletiti.
svi bi ulijetali, i oni koji su zakasnili zaraditi na korona krizi i oni koji su kapitalizirali dobitak.
Ameri se dogovaraju oko novog "šuta", a kod nas se duguje i za stari
Display MoreJednostavno moram podijeliti sa svekolikim pucanstvom... Dakle, danas Snap Inc. raste preko 35% na prometu od pazi sad...
6 MILIJARDI DOLARA
Update... Danasnji promet je cca. 200 milijuna dolara... Svejedno, vidio sam i vece dnevne promete na NASDAQu...
upravo to.
sad kreće sezona izvješća i tamo će biti finih iznenađenja
Negdje sam popratio da su analitičari očekivali gubitak SNAPa od 5 centi po dionici, a oni ostvarili plus od 1 centa po dionici
Na još dosta dionica u SADu koje su ovih dana izašle s brojkama su analitičari ostali podvijenog repa, svi mahom dosta bolje rezultate imaju od očekivanja.
Kod nas neki ni rezultate ne izbace na vrijeme, a kamoli da se itko odvaži izaći s očekivanjima, procjenama, ili nekim trećim nazivom
Negdje sam popratio da su analitičari očekivali gubitak SNAPa od 5 centi po dionici, a oni ostvarili plus od 1 centa po dionici
Na još dosta dionica u SADu koje su ovih dana izašle s brojkama su analitičari ostali podvijenog repa, svi mahom dosta bolje rezultate imaju od očekivanja....
a što mislite odakle njima procjene? iz malog prsta?
na nekim dionicama namjerno stave manju procjenu prihoda i zarade da, kad dođe izvješće, izgleda kao surprise, surprise...
ima tamo više analitikanata nego analitičara
al dobro, u odnosu na našu baruštinu, oni bar imaju razrađen neki sistem kakav-takav
mi pred izvješća gledamo u bijeli grah
mi pred izvješća gledamo u bijeli grah
a poslije u crni
a poslije u crni
Dobro je kad graha ima.
evo i VISionari lagano trljaju oči ...............ljutom paprikom