Postoje radna mjesta koja su dobro, ako ne i najbolje plaćeni fikusi u našem dnevnom boravku.
I popis je podulji.
Postoje radna mjesta koja su dobro, ako ne i najbolje plaćeni fikusi u našem dnevnom boravku.
I popis je podulji.
Jel ovo upravo zavrsava jos jedan tjedan za zaborav na ZSE ?
Koliko jos njih slijedi ?
Jel ovo upravo zavrsava jos jedan tjedan za zaborav na ZSE ?
Koliko jos njih slijedi ?
Koliko god ti srce poželi.
Kad vidim da se na Opte trguje po 4,60kn i to kilavo a na perjanice; Ingra 8.10 i DDJH 4,30 dobijem osip i trazim di se gasi svjetlo.
Posve mi je nejasno kako ekipa iz Interkapitala misli zaraditi novac svojim ulagačima ulažući u sastavnice Crobexa ? 🤔
Crobex se nije značajnije pomaknuo od Agrokora
zlocesti : a jel vi znate da je ekipa iz interkapitala prva izašla iz svih "Agrokor" firmi prije kraha ? Jedini su skuIli da Todorić mulja s papirima..
zlocesti : a jel vi znate da je ekipa iz interkapitala prva izašla iz svih "Agrokor" firmi prije kraha ? Jedini su skuIli da Todorić mulja s papirima..
Ili prije vjejoratno da su imali insajderske informacije.
Ah.
Nismo svi jednaki, nigdje, ni pred Bogom ni zakonom.
Ni med cvetjem ni pravice.
Pa ni na trzistu kapitala u nas.
Vidi se da ste jos "zeleni"...pa jedan od osnivaca IC je bio jedan od glavnih aktera Borg ekipe...
Dovoljno je pogledati clanove grupe Borg i postat ce vam jasno kako su skuzili kraj Agrokora..
Gledam malo SBI graf i bome ni tamo nije neko cvijeće..
Ili prije vjejoratno da su imali insajderske informacije.
Da i? Što ako jesu ? Sada mi nemojte sa onom "insidersko trgovanje je zabranjeno".. ako se ne dokaže da su imali kao da nisu imali.. pa imam i ja iz nekih firmi inside pa sto ?
Vidi se da ste jos "zeleni"...pa jedan od osnivaca IC je bio jedan od glavnih aktera Borg ekipe...
Poanta prije je da su na vrijeme izašli.
dionicar
Ta ekipa iz InterCapitala je najgora bagra koja je trgovala povlaštenim informacijama i prodavala dionice Agrokora dok su istodobno pisali sramotni zakon, svinjarije koje su oni napravili su samo moguće u nas.
QuoteTonći Korunić je jedan od osnivača investicijske kuće InterCapital, a kako su pokazali objavljeni mailovi Martine Dalić, bio je aktivno uključen u izradu Lex Agrokora.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…c-foto-20180511
QuoteINDEX DOZNAJE Brokeri koji su pisali Lex Todorić u isto su vrijeme prodavali Agrokorove dionice
Anarchy In The HR.
A što je tu čudno ? Pa ljudi su se trebali pitati zašto inter capital ide van I leda I sl..
Dakle, treba na ZSE pratiti što radi InterCapital. Pa i ja bi da sam tamo radio u korist svog incest fonda halo!!!!
Pitam se pitam, zašto isti već jako dugo INU preplaćuju???
A što je tu čudno ? Pa ljudi su se trebali pitati zašto inter capital ide van I leda I sl..
Dakle, treba na ZSE pratiti što radi InterCapital. Pa i ja bi da sam tamo radio u korist svog incest fonda halo!!!!
i te kako pratim šta oni rade jer su izgleda jedini koji tu zarađuju. moš misliti koja slučajnost
I meni je to važna informacija da glavni maheri na ZSE misle da je ovo pravi tajming za osnivanje ETF-ova.
pitanje za jednu kunu je koje će kompanije iduće godine isplatiti dividendu
pitanje za jednu kunu je koje će kompanije iduće godine isplatiti dividendu
državne