Bolje Interactive Brokeri onda ali tko misli da je vani lako vara se.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Niti ja ne razumijem tu stalnu kuknjavu, pa sto onda radite ovdje.
Zaraditi se itekako moglo i prosle godine i ove. Ja niti nemam desetke milijuna dolara u portfelju pa da me smetaju mali prometi. Onda bih i isla van.
-
Ok vani, ali šta si konkretno mislila? Pojedinačne dionice, index?
Mene u USA strah kolko i tu. Dionice se ne kupuju na ath. Biti ovca u stadu ovdje ili tamo mi je isto. Tamo čekaju šišanje a mi smo odavna i obrijani.
Ako mislim da godišnje mogu okrenuti 30% ostat cu ovdje.
-
Zapravo kuknjava ima smisla više nego mislite. Poznato je da smijeh i suze dovode do snažnog oslobađanja endorfina koji nam služe za ublažavanje fizičkih i duševnih boli. Slično se događa i ako se napijete, udrogirate ili nešto izmlatite (ako vas izmlate onda ne), ali pošto ovdje to nije moguće/dopušteno onda je kuknjava jedan od prirodnih kanala za ublažavanje stresa. Kojeg očito na ZSE ne fali ni u bluechipovima. Svake godine se nađe neki "dobrotvor" koji nas podsjeti na kakvom trusnom terenu živimo.
A ZSE će preživjeti. Pa preživjela je čitavo razdoblje socijalizma iako nije radila za to vrijeme, gdje će sad propasti kad smo dobili taj dugo željeni kapitalizam. Samo dok se ovi macani što misle krasti još malo nakradu (uz blagoslov vladajućih) i bude to polako krenulo svojim tokom.
-
Ok vani, ali šta si konkretno mislila? Pojedinačne dionice, index?
Mene u USA strah kolko i tu. Dionice se ne kupuju na ath. Biti ovca u stadu ovdje ili tamo mi je isto. Tamo čekaju šišanje a mi smo odavna i obrijani.
Ako mislim da godišnje mogu okrenuti 30% ostat cu ovdje.
Pa ja i jesam ovdje
Naravno da mi se sada cini jako los trenutak za uci na americku burzu.
A i mnoge ovdje bi pojeo short i algoritmi. Pa na nasoj burzi ne mozes zakasniti niti dan. Mozes popodne i odspavati i nista neces propustiti😅
Pa da ovdje se jedino moze trejdati sa firmama koje su odavno osisane
-
Favbet, Bet i ZSEbet i u svijet...😂😂😂
-
Ovo je zastrašujuće.
Na gledalici nelijepo, na forumu nikoga, nezapamćena tišina... jesmo li u beznađu ?
Ja ću danas kupiti prvi papir ever vani, mada su futuresi crveni... čitav je monitor crven, samo se Vix zeleni
-
evo da i ja upalim gledalicu da vidim sto je tako strasno hehe
-
nemam komentar, samo da vidim ima li budnih ?
-
Prodao sve prije 2 tjedna. Očekivano sve za onoga tko je 17 godina na burzi. Imaoci dionica hrabro očekuju da se izvana neće preliti na nas. 2008 . smo čak mi bili koji smo prije počeli padati nego vani i to puno jače.
-
-
Prodao sve prije 2 tjedna. Očekivano sve za onoga tko je 17 godina na burzi. Imaoci dionica hrabro očekuju da se izvana neće preliti na nas. 2008 . smo čak mi bili koji smo prije počeli padati nego vani i to puno jače.
A šta ima interesantno, niš posebno, mi smo pali od 2008. i ostali dolje na dnu, možemo i dalje pasti ali budući da smo na dnu, ni ne možemo daleko
-
Počelo je.Nažalost i ta se škola mora proći.
-
vrlo dobra odluka, jer se pokazalo da su protekla dva tjedna bila ključna, a prometi pokazuju da neće više biti otključavanja, te bi se mogli naći zaključani do proljeća a možda i duže dionicama
-
vrlo dobra odluka, jer se pokazalo da su protekla dva tjedna bila ključna, a prometi pokazuju da neće više biti otključavanja, te bi se mogli naći zaključani do proljeća a možda i duže dionicama
Kolega, jako paušalan zaključak....uostalom vidjet će se uskoro kad dođu nova izvješća..
-
hehee...izašli ste u keš i sada zovete na pad, ali nikada nije bilo kako većina špekulira nego upravo suprotno od toga i kada shvatite da ništa od pada onda "trejderska je tuga pregolema, keša ima al dionica nema" pa usko grlo, neuroza, najbrži prst...
-
Moze li mi netko racionalno objasniti Varteks? Hvala.
A od potopa ništa. Nije ovo 2008 kada su dionice kod nas bile na ATH, danas su na stečajnim cijenama. A i svjetsko gospodarstvo će prema prognozama prije izaći iz krize nego 2008.
-
"Forumaške" dionice su u padu, fondovske jos nekako.
Negativan sentiment nakon letargičnog tjedna na malim prometima. Kolko ce potrajat tko zna.
Razina frustracije se povecava...mozda je pravo vrijeme za dokupiti? Kad dođe plima treba nanjušit sto ce se prvo oporaviti.
-
Kolega, jako paušalan zaključak....uostalom vidjet će se uskoro kad dođu nova izvješća..
naglasak je na dva ključna tjedna kolega, baš ćemo se nagledati svačega u izvješćima, mislim da će biti šaroliko i neujednačeno, ali niti jedno neće imati veći značaj za rast cijena dionica, u to sam gotovo siguran i mogao bih se okladiti o cijeli svoj portfelj, nisam sklon crnilu i pesimizmu, ali ova burza sve više pokazuje da je svrha sama sebi, jbte, više djeca izmjenjaju vrijednosti u sličicama po školama, nego mi dionica, danas vam je jedan Modrić 10kn, a vi Đure, nije ni 5, vid DLKV jedva 7, Ingra ode prema 7, Opte moraš dati više od dvije za 1 Modrića, to je vama burza
-
dionice se kupuju kad ih niko neće, reko je jednom poznati fond manager da se u takvim situacijama osjeca ko dijete u ducanu sa slatkišima. Lako njemu kad je fond manager, ali papiri su jeftini.
-
Danas nastavljamo u ritmu od prošli tjedan, doduše, malo jače nizbrdo.
Izgleda da se ovome na Optimi na 5 kuna jako žuri. Ovom sa 91000 komada.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner