Da i meni tako. Katastrofa
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Jel ima netko problem sa PBZ Investor trenutno?
ma što trenutno, trajno jim
-
Da bar nešto napišu.
-
Kakvo je stanje, jesmo u crvenom ili zelenom, ne mogu ni naloge pomicat.
-
evo ne radi PBZ investor .jel kome proradilo
-
PBZ Investor ne radi
-
Kakvo je stanje, jesmo u crvenom ili zelenom, ne mogu ni naloge pomicat.
Nistapametno, Crobi na 0...DLKV srušili na 7,12kn, ali je kupnja već na 7,36kn...KABA ide po 6,5kn koliko je i ponuda...
-
Znači ovaj tjedan je PBZ na redu za subverzivno diverzantske akcije. Ili su u PBZ-u zaposlili novu čistačicu u server-room. A kako nije bilo slobodnih utičnica za usisavač...
-
Viro raste, Ingra raste, PBZ tone.
A stvarno ova je burza je vrhunac logike...
Jel ima netko problem sa PBZ Investor trenutno?
Ne ali imam s PBZ-om jer tone, možda zbog kvalitete aplikacija
-
proradija PBZ investor
-
-
pa vidite da nakon dugo vremena imamo zeleni petak.
cveta cveće u naše preduzeće
-
https://net.hr/danas/hrvatska…-samoizolacije/
evo. da i građevinari polete
-
https://net.hr/danas/hrvatska…-samoizolacije/
evo. da i građevinari polete
osim thnk i eventualno prijekat i nadzor igh, na koje to "građevinare" misliš...
-
pa na samo te i mislim... kaj bu DLKV postavljao dalekovode od jedne do druge zgrade ? XD i eventualno INGR
-
Ako malo pročešljamo zse, naći ćemo 10 - 15 zdravih firmi i jeftinih dionica u koje bih uvijek radije uložio nego u napuhani nasdaq, za koji smatram da nije najbolji, uložit u barem 10 dionica. A to je i više nego dovoljno za jedan portfelj malog ulagača.
- gospon Komot ako vam nije teško pa da nabrojite tih 10 dionica.
- toliko da ponovimo gradivo.
- možda koju od tih 10 nisam primijetila.
-
Pa evo mogu za početak staviti osnov svog porfelja, ove koje imam u tragovima neću navoditi.
Medika, Pevex, Cros-p-a, Tshc i Vlen. To je 5. Kad osjetim da je trenutak, pickovi će mi biti: Adpl, Adrs, Zaba, Ikba. Ako dođe do veće korekcije u obzir dolaze i turisti Arena, Plag i Rivp. Kodt, atgr i podr su isto dobre firme i dionice, ali trenutno cijena nije preatraktivna za ulaz, a teško da će pasti. Banke i turiste po meni čeka veliki (nadam se privremeni) pad dobiti ili gubici te bi slijedom navedenog moglo doći i do značajnog pada cijene. To bi bila dobra prilika za ulaz ako se pruži.
-
Ajde neka mi netko objasni kako je moguće da za vrijeme krize PBZ sljopne na 765 kn a sad je lupanje po 750?
Što će biti za 2 mjeseca 400kn?
Zaba se zeleni.
-
zla kob dionica koje de dijele menagmentu. od takvih bježim. poseban psihološki profil ostalih imaoca koji nikada ne vjeruju da netko prodaje poklonjene /"a podcijenjene/ dionice
-
Kolege
Žao mi vas koji ste ostali u pbz dionici. No odmah na početku korone banke su vani drastično padale, naknadno se i prepolovile. Ja prodao slijedom toga po cca 850. Nije još jako ni palo. Očekujem 500 kn.
-
A dok menadžeri prodaju cijena se podigne. Ovo nije prodaja menadžera. Njima su zrihtali po 900 kn.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun