Niti obavijesti da rade na uklanjanju poteškoća...čini mi se ništa danas od trgovine.
Netko bi trebao odgovarati za ovo, ili svi povući novce pa nek onda imaju poteškoća
Niti obavijesti da rade na uklanjanju poteškoća...čini mi se ništa danas od trgovine.
Netko bi trebao odgovarati za ovo, ili svi povući novce pa nek onda imaju poteškoća
a zato sve perjanice miruju jer je Hita pala
izgleda je u Hiti "učlanjeno" dosta sindikalaca
U međuvremenu u Hiti razgovaraju dva servisera.
I ? Šta sad?
Ništa, zovi HAK.
nemojte protiv Hite.
Hita je jedini neovisni brokeraj koji je prezivio sve oluje zse trzista kapitala.
nemojte protiv Hite.
Hita je jedini neovisni brokeraj koji je prezivio sve oluje zse trzista kapitala.
I vidi se da im jako dobro ide
Znam šta je problem.
To su ovi kolege koji se silno trude zaustaviti nekontrolirani rast na nekim dionicama odlučili poduzeti radikalnije mjere, pa su precvikali optički kabel strateški bitnom brokeru za to područje. Subverzivno diverzantske akcije i specijalni rat svim sredstvima da se spriječi rast pod svaku cijenu. Prošli put su greškom precvikali krivu optiku pa su srušili Bečku burzu, sad su naučili gdje su pogriješili. Na onom kabelu je pisalo HT, a treba HITA i tu je bila greška. (malo šale, kad je već prilika)
Znam šta je problem.
To su ovi kolege koji se silno trude zaustaviti nekontrolirani rast na nekim dionicama odlučili poduzeti radikalnije mjere, pa su precvikali optički kabel strateški bitnom brokeru za to područje. Subverzivno diverzantske akcije i specijalni rat svim sredstvima da se spriječi rast pod svaku cijenu. Prošli put su greškom precvikali krivu optiku pa su srušili Bečku burzu, sad su naučili gdje su pogriješili. Na onom kabelu je pisalo HT, a treba HITA i tu je bila greška. (malo šale, kad je već prilika)
antikristi i masoni, komunisti ovi oni, režu optičke kable.... da nas ne bude....e moj narode....e moj narodee
Viro vlakić je krenuo
Viro vlakić je krenuo
ma nije, još manevrira po ranžirnom i kupi neodlučne vagončiće, kada krene prema Virovitici, neće ga se lako stići, tamo je pruga obnovljena i može razviti do 150kn /h a može i na dan, nama svejedno
Zagrebačka burza: Blagi pad indeksa, Viro dobitnik dana
https://www.seebiz.eu/trzista/zagreb…nik-dana/240120
Dobitnik dana bio je Viro koji je uzletio 18,8 posto, na 66,50 kuna, 359 tisuća kuna prometa. Predsjednik Uprave Hrvatske industrije šećera Željko Zadro, izjavio je prije nekoliko dana kako očekuju i visoke vrijednosti digestija te ukupnu proizvodnju šećera od približno 130 tisuća tona. Nakon tri vrlo teške i iscrpljujuće godine za domaću industriju šećera, čija je sudbina bila neizvjesna, udruživanjem šećerana u jednu tvrtku opstala je proizvodnja šećera i šećerne repe u Hrvatskoj, a koliko će šećerana ostati raditi, ovisit će o proizvođačima slatkog korijena.
Ameri luduju. Hocemo napokon krenut pratit?
Znam da smo bananistan, ali bar malo
Ako sutra CROBEX ne ode 2% u plus treba se ostaviti burze... Ali isto tako vjerujem da ćemo pobijediti Portugal u subotu... I naravno u vanzemaljce... E sad, nešto bude istina
Nije lijepo nikome ukrasti snove, al' ovo je bolesniku malo bolje prije nego mu bude lošije
I vani zdvajaju i brinu, nema shorta, nema tko uhvatiti papire u padu.
A ništa ne raste vječno i samo je promjena trajna.
Ako sutra CROBEX ne ode 2% u plus treba se ostaviti burze... Ali isto tako vjerujem da ćemo pobijediti Portugal u subotu... I naravno u vanzemaljce... E sad, nešto bude istina
Nažalost, nekako je najvjerovatnije od ovoga da vanzemaljci postoje.....🤣😂
Ameri luduju. Hocemo napokon krenut pratit?
Znam da smo bananistan, ali bar malo
Necemo, mi ih pratimo samo kad se pada, valjda si to naucio ako si na ZSE 😀, jer svima je u interesu da bude sto losije 🤣🤣
Što ako sutra Hita ne bude u funkciji?
Dobio sam večeras odgovor da je problem više sile i da rade sve što je u njihovoj moći da ga otklone. Ujutro će znati detalje i prema tome reagirati...što god to značilo...
Dobio sam večeras odgovor da je problem više sile i da rade sve što je u njihovoj moći da ga otklone. Ujutro će znati detalje i prema tome reagirati...što god to značilo...
Ako je viša sila izgleda da su stvarno vanzemaljci o kojima smo gore pisali......ipak postoje.....
A nemojmo plakati. Prometi su na sedam milja, o tome smo mogli samo sanjati. Dolazi do promjene paradigme ulaganja, uzmite odmor, nalaštite, očistite, ukopajte se, popravite haltere; kako već tko ima taktiku ulaganja ( tj hvatanja paradigme).
Nisu samo prometi rasli, novi nickovi su tu /ajme kolko žena 💋/.
Postovi bujaju....
Ja se samo nadam da nisu hakirani računi
Imam jednu ideju.
Znate onu priču kako je dionica neke firme u SAD preko Robin Hood-a narasla samo zato što ima slično ime kao TESLA ili tako nešto. E a pošto su sad puni para ko brod i ne znaju kud s njima da im naše PR službe poture priču o tome kako je Tesla rodom iz Like i tako ih navučemo da ulože te pare u ZSE. Ionako smo majstori za prodat maglu. I dok oni skuže foru - ZSE na 25,000.
Ak su im djeca mogla prodat Međugorje da dolaze tu u milijunima, što im tek mogu prodat ovi meštri koji znaju kako se prodaju m.da pod bubrege.