Crobex okrenuo u zeleno. Ako izdrzi do kraja dana svaka mu dala.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Mislim da današnje trgovanje pokazuje poraznu činjenicu da se stanovništvo koje kupuje zalihe u samoposlugama ne bavi dioničarstvom. To je tužno, jer dok oni ne dođu na burzu neće biti prave likvidnosti i pravih zarada.
-
Mislim da današnje trgovanje pokazuje poraznu činjenicu da se stanovništvo koje kupuje zalihe u samoposlugama ne bavi dioničarstvom. To je tužno, jer dok oni ne dođu na burzu neće biti prave likvidnosti i pravih zarada.
ma ne, suprotno je.. naime prodaju se dijonice da bi kupovali smeće po Lidlarama... zato pad zadnja tri dana. Ljudi prodaju dijonice.
-
Lako je što sada prekomjerno kupuju hranu. U bankama drže 300 milijardi kuna sa nula kamatom. Bilo kakva ulaganja u bilo što su za njih naučna fanastika. Spomeneš li im bilo kakvo ulaganje - zgražaju se. Hrvatska. Bogom dan narod.
-
crobex +0,51% a bili 0,90% u minusu.
-
Italija u plusu 1%, tako da danas očekujem Crobex bar toliko u plusu, ako ne i više
-
vidim mladi burzovni stručnjaci ovdje..proučite pojam hvatanje padajućih noževa.
-
Slušajte ljude iz struke! Svako svoj posao nek radi i sve OK! Eto ja sam sponzoruša, to mi je struka i mogu Vam reći da sam stručna u tome!
-
baš suprotno, ako si bio dobvoljno dugo dovoljno glup, možda te baš paničarenje spasi
-
Kolega sweex kada dođe stvarna kriza nećete moći prodati ni po bidu ni po asku, nažalost izgleda da ste Vi ovaj puta prodali po bidu pa sada ne znate kud bi s lovom. Povratak će Vam biti skuplji od izlaska a teško je sam sebi priznati da ste opet pogriješili.
Slažem se da je neka izdanja trebalo prodati bez obzira na epidemiju, njihov pad je strah od epidemije samo ubrzao a neka uopće ne prodavati jer njihovo vrijeme tek dolazi.
-
-
savjet ne tražim niti ga dajem.
-
biti će jako skupo opet ući u dionice kad nam krahira gospodarstvo radi slabe turisticke sezone...
-
Ma koja loša turistička sezona. Virus će nestati s toplim vremenom ko i svaki respiratorni virus. Turistička sezona uopće nije ugrožena.
-
Ma koja loša turistička sezona. Virus će nestati s toplim vremenom ko i svaki respiratorni virus. Turistička sezona uopće nije ugrožena.
Nadam se da si u pravu...budemo vidjeli
-
To ne možeš znati sa sigurnošću, možeš samo pretpostavljati i nagađati.
-
Sta je to uopce losa sezona ?, odredjeni gubitci ce se sigurno osjetit, planiranje prihoda u turizmu je sigurno sad nezgodno pitanje je kojom strategijom ce ic hotelske grupacije s obzirom na booking i rizike, mi ne znamo sta se trenutno zbiva s tim mozemo samo nagadjat sve su to dodatni rizici koji kod turistickih dionica odredjuju rizik za kupnju, a dobar dio turistickih drustava je i prilicno kreditno opterecen, uostalom da se neki korona virus pojavi u nekom hotelu na pocetku sezone sigurno za tu grupaciju to ne bi bilo poslovno dobro, a turisticke dionice su na vrhuncu valuiranja sta predstavlja dodatni rizik, mislim da ce vecina izbjegavat turizam dok stvari ne budu jasnije, ionako je dobar dio njih u zadnje vrijeme i izbjegavao turizam zbog izostanka dovoljnog rasta i visoke vaulacije, pa samim time tesko da ce netko nesto izgubit da priceka jer tesko da ce cijena negdje pobjec i da stvari su kako triba to se vidjelo zadnjih godinu dana da turizam nije bas u fokusu na burzi.
-
Crobex +1,02% .....
-
biti će jako skupo opet ući u dionice kad nam krahira gospodarstvo radi slabe turisticke sezone...
hebate pa još 3-4 mjeseca do sezone, do tada može i neki komet opaliti a ne ovaj virus
-
To ne možeš znati sa sigurnošću, možeš samo pretpostavljati i nagađati.
A ti onda donosi investicijske odluke da će bit upravo suprotno.
-
sada se bukira a ne u 5 mj. i ako viroza nastavi u 4. mj., sezona će biti loša... imaćemo kumulativnu popunjenost 15.07-15.-08. predsezona ništa a posezona slabo...očekujem pad do 30%, i u popunjenosti i nešto više u potrošnji, prvi indikator će biti plitvice sad za 01.05....
za istru se već sada može poprilično sigurno prognozirati pad...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun